Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Önceden adet olmadan 1 -2 gün önce olurdu şimdi adet gibi kahverengi akıntı kan yok hatta bu ay adetim 4 5 gün önce geldi ve kahverengi akıntı şeklinde sonra 4 5 gün sonra yine oldum
genellikle böyle akıntıları olanların çikolata kisti vardır. M MrsRed canım senin de öyle oluyor sanırım

Evet canım, ben kistim olduğunu öğrendiğimden beri adetim kahve akıntıyla başlayıp normal seyrinde devam ediyor, hatta regl öncesi geliyor kahve lekelenmelerim
O zaman arkadaşın da öyledir kuzum, çikolata kisti ultrasonda mı rahim filminde mi görülüyor kuzum

Canlar merhaba ben bugün doktora gittim ve kesem 12 mm ve mutluluktan uçuyorum şuan bir sıkıntım yok ama yinede önlem amaçlı progestan verdi iki hafta sonra kalp atışı için gidicem Rabbime binlerce kez şükürler olsun isteyen herkeze nasip olsun inşallah

Çok sevindim tatlım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bizlere de dua et :)

Canım gayet iyiyim; moraller yerinde; bugün hsg çekildim tüpler açık :) Yarın da eşim sperm verecek ona göre bir yol haritası çizeceğiz.
ooh en sevdiğin kadın tipi böyle derli toplu düşünen, bilimsel hareket eden ve moralli kadın =)
maşallah sana canım. hsg de süper çıkmış. umuyorum bebiş daha fazla bekletmeden gelecektir

Sağol canım benim Allah razı olsun darısı da hayırla sana olsun davşanım:):)
davşanın yesin senii tatlı hamişkom =)

canımın içi, Allah razı olsun inşallah Rabbim nasip ederse olur bu ebeye gidip bebişi olmayan birini tanımıyorum canım Allah takdir ederse ebe de vesile olur inşallah
Sen nasılsın balım
ebenin dediklerinin işe yaramasını çok gönülden istiyorum kuzum. yumurtlama dönemini kaçırabileceğini de danışsaydın keşke. yine de korun diyorsa vardır bir bildiği..

hay allah.. albi testten ben de çektim maalesef başka markalara yönelmek lazım..

ebenin dediklerinin işe yaramasını çok gönülden istiyorum kuzum. yumurtlama dönemini kaçırabileceğini de danışsaydın keşke. yine de korun diyorsa vardır bir bildiği..
Valla daha yumurtlama akıntısı gelmedi bile canım 5 gün sonra yasak kalkıyor ama ebe de yaşlı yani yumurtlama dönemi deseydim anlamazdı herhalde Hakkımızda hayırlısı :)

Amiin inşallah böyle haberler alınca insan çok mutlu oluyor maşallah nazar değmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…