İyiyim bitanem sen nasılsın...bakarım tabi atKuzum nasılsın ya sana birsey danışcam Bı arkadaşım eşinin tahlil sonuçlarını yollamış ama Bn anlamıyorum bi bakar mısın sana zahmet
Amin canım.. ebe Ankara’da mı oturuyor yaşlı mı?Rabbim daim eylesin inşallah balım :)
bi köyde oturuyor kuzum. 100 yaşında :)Amin canım.. ebe Ankara’da mı oturuyor yaşlı mı?
Bnde iyiyim kuzum aslında hareketlilik sıfır aşılama olur mu diye soruyorİyiyim bitanem sen nasılsın...bakarım tabi at
İyi bakalım kuZum şifa olsun :)bi köyde oturuyor kuzum. 100 yaşında :)
amiiinnn inşaallah kardeşim, dualarını esirgeme bizlerden :)İyi bakalım kuZum şifa olsun :)
KuZum tabiki aşılama olur sonuçta sperm var bizimde ilk testimizde ileri hareketlilik %1 di ben doğal yolla hamile kaldım biliyorsun... eğer biraz doğal denemek beklemek isterlerse çakşır kökünden başlasın keçiboynuzu aç karnına çiğ kabak yedirsin eşine ve hem kendi hemde eşi bel bölgesine hacamat yaptırsın en hızlı şifa o oluyo ...Bnde iyiyim kuzum aslında hareketlilik sıfır aşılama olur mu diye soruyor
Her zaman dualarımdasınız canım şüphe olmasın :):)amiiinnn inşaallah kardeşim, dualarını esirgeme bizlerden :)
Gynoflor verdi canımhangi fitili verdi
Her zaman dualarımdasınız canım şüphe olmasın :):)
Gynoflor verdi canım
Eki Görüntüle 2202050 Merhaba arkadaşlar yeni konu açtım ama kimse biley yazmadı bide buraya yazmak istedim hormon testime bakabilirmisiniz şindiden teşekkür ederim
Tmm kuzum çok tşk ederim... Allah razı olsunKuZum tabiki aşılama olur sonuçta sperm var bizimde ilk testimizde ileri hareketlilik %1 di ben doğal yolla hamile kaldım biliyorsun... eğer biraz doğal denemek beklemek isterlerse çakşır kökünden başlasın keçiboynuzu aç karnına çiğ kabak yedirsin eşine ve hem kendi hemde eşi bel bölgesine hacamat yaptırsın en hızlı şifa o oluyo ...
Gayet güzel testin canımEki Görüntüle 2202050 Merhaba arkadaşlar yeni konu açtım ama kimse biley yazmadı bide buraya yazmak istedim hormon testime bakabilirmisiniz şindiden teşekkür ederim
Amin cümlemizden kuZum benim :)Tmm kuzum çok tşk ederim... Allah razı olsun
çok teşekkür ederim yazdığın için gebelik için bi sıkıntım yok dimi 13 aydır deniyoruz olmuyoCanımm E2 normal değerde çıkmış. En düşük değeri 30'dur.
Tsh çok güzel. Gebelik için 2,5'in altında olması lazım..
Fsh de çok güzel. 15'in üzerine çıkmaması lazım .
Lh ve Prl de normal gördüğüm kadarıyla canım
Çok teşekkür ederimGayet güzel testin canım
KuZum yeni aklıma geldi varikosel var büyük ihtimalle bu arkadaşta ultrasonla da bakılsa iyi olurBnde iyiyim kuzum aslında hareketlilik sıfır aşılama olur mu diye soruyor
gunaydin canim benim hayirlisi hakkimizda kac gun gecmisti adetinin üzerindenGünaydın canlar.Bugün regl başladı(albi test güya pozitif göstermişti.demekki hiçbir güvenirliği yok.testi de test etmis oldum:)
Bebetime negatifti.o bile daha güvenilir.
Doktor hiçbir problem yok demişti kısmet artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?