Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamdolsun canım iyiyim seni biraz keyifsiz gördüm
Yok kuzum ya iyiyim çok şükür okuyorum her yazılanı ama yazacak birşey olmadığından yazmadım inş bi kaç gün sonra mutlu haberi veririm diye hayal kuruyordum

R4bi4 canım nasılsın ebeyle tedaviye başlamışsın hayırlı olsun inşaallah Rabbim sonuca ulaştırsın:) benim arkadaşımın yengesinin 2 senedir olmuyodu o da ebeyle tedaviye başladı 2 ay sonra hamile kaldı darısı sana olsun gerçekten güvendiğin biriyse söylediklerini aksatma olur inşaallah:)

canımın içi, Allah razı olsun inşallah Rabbim nasip ederse olur bu ebeye gidip bebişi olmayan birini tanımıyorum canım Allah takdir ederse ebe de vesile olur inşallah
Sen nasılsın balım

Kızlar bu hsg sonrasi karni agriyan oldu mu? Simdi simdi agrisi basladi...
Benim oldu ama çok hafif, belde kasıklarda oldu , regl sancım çok olur normalde onun ağrısı kadar yoktu , ama ben narkoz almadığım için gitmeden yrıö saat önce ağrı kesici içmiştim , belki onun etkisidir.

tmm canim bildiririm zaten dedigin gibi netten baktim hsgden sonra birsuru kisi boyle gecikme yasamis normal yani
O zaman söktürücü falan al bir an önce gelsin adetün, ferahlarsın canım benim. ama geçen yumurtan çatlamıştı sanki. bi beta da yaptır balım

canımın içi, Allah razı olsun inşallah Rabbim nasip ederse olur bu ebeye gidip bebişi olmayan birini tanımıyorum canım Allah takdir ederse ebe de vesile olur inşallah
Sen nasılsın balım
Amin canım Rabbim hasretinizi sonlandırsın inşaallah.. ben iyiyim kuZum elhamdulillah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…