Duayı eminim burda bebek isteyen herkes ediyordur. Ama bu iş sadece duayla bitmiyor o yüzden bu söylem bence yanlış bi sorun varsa hormonlarla ilgili kendimizi tıbbi anlamda tedavi etmek zorundayız tedbir bizden tevekkül AllahtanBilimsel yönü herkes yapıyor tabii artı dua önemi de var
canım msjını görmemişim bende senden msj bekliyorum işte devletteki doktorlar bak böyle 5 ay once ta yaptırmıştım bu testi bana bişey demedi belkide ondan yüksek ne yapıcam peki şimdi aslanpençesi falan diyorlar hangi ottu düzene sokuyormuşMerhaba tatlım :)
Nasıl demez balım,, tsh yüksekliği gebeliğe engeldir 2.5 altında olması lazım doktor öyle dedi bana. Tam kan sayımı yaptırmıştım.
düşük olması yumurtlama sorununa işaret canım ama adetin 3. günü mü yaptırdın bu testi. Doktor bana bu testleri adetin 3. günü yaptırdı
kızlar dolgum düştüdr gitsem gebeliğe engel mi ki
canım ben doktora dedimki ben migren hastasyım ilaç içebilirmiyim hani heray başım agrıyor bebek vardır diye ıcmıyorum ama 2 yıldır artık cok zor oluyor dedim. dediki iç sıkıntı değil ama yumurtlama döneminde sadece içme cunku yumurtanı etkileyebilir dediBebek oluşmadığı için bi zararı olmaz da yani yumurtlamayı falan engeller yahut tutunmasını engellerse
canım msjını görmemişim bende senden msj bekliyorum işte devletteki doktorlar bak böyle 5 ay once ta yaptırmıştım bu testi bana bişey demedi belkide ondan yüksek ne yapıcam peki şimdi aslanpençesi falan diyorlar hangi ottu düzene sokuyormuş
tüh ya o zaman hastaneye gitmeyeyim balım idare edip sonra uygulatayım tedaviyicanım ben doktora dedimki ben migren hastasyım ilaç içebilirmiyim hani heray başım agrıyor bebek vardır diye ıcmıyorum ama 2 yıldır artık cok zor oluyor dedim. dediki iç sıkıntı değil ama yumurtlama döneminde sadece içme cunku yumurtanı etkileyebilir dedi
Bebek oluşmadığı için bi zararı olmaz da yani yumurtlamayı falan engeller yahut tutunmasını engellerse
En iyisi doktordan öğrenmek :))Bende araştırıyorum ama bi etkisinin olduğunu düşünmüyorum pek canım ya bilenler bi yazsında öğrenelim bizde
canım bazı otlarda düşüğe sebep oluyor ya sebep olurmu acaba dereotudaYok canım aslanpençesi kadınsal hormonları düzene sokar.
Tsh için her sabah aç karnına düzenli olarak 1 yemek kaşığı taze dereotu çiğne yut balım. 1 ay düzenli yap çok güzel düzene sokar :)
canım agrın coksa zor oyle beklemekte bilemedimki bende birde bu ay ebeye falanda gittin. canım şimdi benim tsh yüksekmi Allah senden razı olsun sen olmasan ben bilmeyecektim bak sebepsiz sebepsiz diyip durdumtüh ya o zaman hastaneye gitmeyeyim balım idare edip sonra uygulatayım tedaviyi
En iyisi doktordan öğrenmek :))
Doğru valla bende 6 gün gecikmiştim sonraki ay hamiş kaldımBekle bakalım bu bi gecikme ikinciye bebe geldi demek benimde öyle oldu birincide 3 gün gecikti ertesi ay hamile kaldım
Öyle kuZum ama prosedür bu şekilde işliyo maddi durumu olanlar direkt tüp bebek istiyo ama devlette 3 aşılamadan sonra devlet tüp bebeğe destek çıkıyobu süreçte de çok yıpratıyorlar canım
O tatlı ve güzel günler desene kuzmYaptın mı test canım uyumuşum kusura bakma :)
alışma süreci bira sıkıntılı geçiyo canım ya ağrılar oluyo duygu değişimleri falan çok fazla oluyo o yüzden problem yaşıyoruz eşimle
Olucak tabi Allah’ın izniyle biraz geç olacak ama Rabbim sevdiği kulunu imtihan ediyo ben çok inanırım biraz teslimiyet kadercilik çözüyo hiç yanılmadım bu konuda ne zaman kendim bi şeylere hakim olmak istesem hep ertelendi ama ne zaman Rabbime bıraktım şak diye oldu kuZum o isterse veriyo yerini de çok güzel yapıyoKuzum Allah biliyor ya bu ay sadece test yaptım yoksa hiç stres yapmadım ve kafama takmadım çünkü eşimin de drğerleride iyi oldu ya nasıl olsa allahın iznıyle olucak diye düşünüyorum ..
Benim 3 tsh ama engel değil diyorlar allah allahtsh de gebelik için 2,5'in altında olması lazım canım
Evet kuZum hatta sen demiştin babam bi daha ki ay hamile kalırsın bende de öyle oldu diye :):)Doğru valla bende 6 gün gecikmiştim sonraki ay hamiş kaldımMLKn
evet canım Rabbim size de yaşatsın tattırsın bu duyguyuO tatlı ve güzel günler desene kuzm
canım bazı otlarda düşüğe sebep oluyor ya sebep olurmu acaba dereotuda
canım agrın coksa zor oyle beklemekte bilemedimki bende birde bu ay ebeye falanda gittin. canım şimdi benim tsh yüksekmi Allah senden razı olsun sen olmasan ben bilmeyecektim bak sebepsiz sebepsiz diyip durdum
Adama sürekli soru soruyorum bıktım artık
Öyle kuZum ama prosedür bu şekilde işliyo maddi durumu olanlar direkt tüp bebek istiyo ama devlette 3 aşılamadan sonra devlet tüp bebeğe destek çıkıyo
Benim 3 tsh ama engel değil diyorlar allah allah
Bende cok üzlüyorm öylelerini görünce Allahın mucizesinin farknda degiller ne yazıkki Allahım hayrlı bi şekilde nasip etsnnn bize deEvet kuZum hatta sen demiştin babam bi daha ki ay hamile kalırsın bende de öyle oldu diye :):)
evet canım Rabbim size de yaşatsın tattırsın bu duyguyugerçekten çok güzel pek anlamıyorsun tabi bu kişiden kişiye değişiyor ama asıl hissedince alıcaz tadı herhalde :):) bazı hamileler var benimle pişman gibiler yük gibi görüyorlar çok istedikleri halde doğurunca bitecek zannediyorlar çok üzülüyorum onları görünce
O kadarını bilmiyorum kuZum miktarları falan :) ayrıca dere otu fazla kullanıldığında düşük yapıyo doktorum çok az tüket dedidereotu düşüğe neden olmaz balım. ha şunu da söyleyim Tsh yüksekliği olunca hamile kalırsın ama düşükle sonuçlanabilir, bunu da göz önünde bulundurmak lazım. o yüzden tedbiri elden bırakmamak lazım
sor canım işi ne, bu onun görevi
yani önce anamızı ağlatıp sonra güldürüyor devletzaten aşılama da ücretli kuzum. öyle ya da böyle ödüyoruz.
engel canım, benim de geçen 3.25 çıkmıştı ilaçla düşürdük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?