Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allahım ya benim neyime sakız çiğnemek
Geçmiş olsun canım doktora sor öyle yaptır bence dişini ben diş yaptırırken haberim olmadan hamileymişim o ay boş gebelik oldu kürtaj oldum artık sebebi neydi diş tedavisi etkiledimi bilmiyorum ama yinede tedbirli olmakta fayda var

Iyiyiz balısı :) çalışmalar tam gaz devam yeni telaşlar yeni Ümitler başladı bu ay da...sen nasılsın
Ben de iyii iş güç koşuşturmaca :) bata az kaldı geri sayım yapıyorum bende şu son günlere kadar hiç takmayabiliyorum ama şu son günler sürekli test yapasım var :) inşallah bu ay gelir bebişin

Ben de iyii iş güç koşuşturmaca :) bata az kaldı geri sayım yapıyorum bende şu son günlere kadar hiç takmayabiliyorum ama şu son günler sürekli test yapasım var :) inşallah bu ay gelir bebişin
İnşallah canım ya.. Inşallah , Rabbim gönlüne göre versin. Senin işler bitti, kendini dinleme belirti arama dönemin başladı demek :) aynen öyle oluyor insan, test yapıyor, inanmayıp yine test yapıyor falan derken cepte para kalmıyor :))

tamam canim cok saol kadin dogumada dahiliyede gidicem ozellikle soracam benimki yuksekmis diye
Kadın Doğuma git kuzum orda bakıyorlar zaten tsha yüksekse dahiliyeye git ben hamile olduğum halde 3.19len kadın doğumcu sırf erken çıkmak için sorun yok dedi gitti onlara göre hiç sorun yok zAten

sağol canım benim, yok kırılmış dolgu da tutmaz kesin çekerler. bi de anestezi felan yumurtlamayı etkiler diye gitmem balum az daha sıkarım dişimi :))

Kızlar 4 Kasım yani dün sabah ovü testi yaptım yumurtlamışım akşamı değerlendirdik.Bu sabah test yaptım silikleşmeye başlamıştı.Tabi pazartesi iş olduğu için değerlendirmek akşama kaldı.Sizce hamilelik şansı kaçtı mı bu ay için ?

kaçmamıştır canım, ovulasyon dönemi 5 gündür

Canim 2 ay ilac kullandıktan sonra degerin normale döndü mü simdi ilaca devam etmiyor musun?
Benim de tsh değerim 2 ay önce yüksek cikti. Bu ay tekrar bakılacak dereotu kürünün lh ya da prolaktin değerini etkilediğini okumuştum bu sitede. O yüzden denemeye cekiniyorum

canım ben ilacı bitiremedim toplasan 15-16 gün kullanmışımdır. o ara başka sağlık sorunlarım vardı, ama normale dönmüştü. Dereotunun öyle bir yan etkisi olduğunu bilmiyordum kuzum, ki ben tadını sevmediğim için ilaç kullanmayı tercih ettim :) bir de lahana, turp, brokoli falan tüketmemek gerekiyor.
Hormonlar öyle bir şey ki sürekli inişli çıkışlı haldeler :)

Hayir hayir aksine tam zamani siliklesmeye basladigi anlar en guzel zaman canim. Hic dert etme sansin cokkk allahin izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…