O zaman dahiliyeye gidip bi baktır tsha eğer normalse sıkıntı yok demektir canım :)yok canim bu tahliller ta ramazanda yaptirmistim normal dedi ertesi ay progestrona bakti oda normal dedi sonraki ay baska bisey oyle oyle gitti iste
tamam canim cok saol kadin dogumada dahiliyede gidicem ozellikle soracam benimki yuksekmis diyeO zaman dahiliyeye gidip bi baktır tsha eğer normalse sıkıntı yok demektir canım :)
Iyiyiz balısı :) çalışmalar tam gaz devam yeni telaşlar yeni Ümitler başladı bu ay da...sen nasılsınMerhabalaar, nasılsınız?
Geçmiş olsun canım doktora sor öyle yaptır bence dişini ben diş yaptırırken haberim olmadan hamileymişim o ay boş gebelik oldu kürtaj oldum artık sebebi neydi diş tedavisi etkiledimi bilmiyorum ama yinede tedbirli olmakta fayda varAllahım ya benim neyime sakız çiğnemek
Ben de iyii iş güç koşuşturmaca :) bata az kaldı geri sayım yapıyorum bende şu son günlere kadar hiç takmayabiliyorum ama şu son günler sürekli test yapasım var :) inşallah bu ay gelir bebişinIyiyiz balısı :) çalışmalar tam gaz devam yeni telaşlar yeni Ümitler başladı bu ay da...sen nasılsın
İnşallah canım ya.. Inşallah , Rabbim gönlüne göre versin. Senin işler bitti, kendini dinleme belirti arama dönemin başladı demek :) aynen öyle oluyor insan, test yapıyor, inanmayıp yine test yapıyor falan derken cepte para kalmıyor :))Ben de iyii iş güç koşuşturmaca :) bata az kaldı geri sayım yapıyorum bende şu son günlere kadar hiç takmayabiliyorum ama şu son günler sürekli test yapasım var :) inşallah bu ay gelir bebişin
Kadın Doğuma git kuzum orda bakıyorlar zaten tsha yüksekse dahiliyeye git ben hamile olduğum halde 3.19len kadın doğumcu sırf erken çıkmak için sorun yok dedi gitti onlara göre hiç sorun yok zAtentamam canim cok saol kadin dogumada dahiliyede gidicem ozellikle soracam benimki yuksekmis diye
sağol canım benim, yok kırılmış dolgu da tutmaz kesin çekerler. bi de anestezi felan yumurtlamayı etkiler diye gitmem balum az daha sıkarım dişimi :))Geçmiş olsun canım doktora sor öyle yaptır bence dişini ben diş yaptırırken haberim olmadan hamileymişim o ay boş gebelik oldu kürtaj oldum artık sebebi neydi diş tedavisi etkiledimi bilmiyorum ama yinede tedbirli olmakta fayda var
adete 4 gün varken test yaptım negatif çıktı idrarda erkenmi sizce.
kaçmamıştır canım, ovulasyon dönemi 5 gündürKızlar 4 Kasım yani dün sabah ovü testi yaptım yumurtlamışım akşamı değerlendirdik.Bu sabah test yaptım silikleşmeye başlamıştı.Tabi pazartesi iş olduğu için değerlendirmek akşama kaldı.Sizce hamilelik şansı kaçtı mı bu ay için ?
kaçmamıştır canım, ovulasyon dönemi 5 gündür
Canim 2 ay ilac kullandıktan sonra degerin normale döndü mü simdi ilaca devam etmiyor musun?dereotu düşüğe neden olmaz balım. ha şunu da söyleyim Tsh yüksekliği olunca hamile kalırsın ama düşükle sonuçlanabilir, bunu da göz önünde bulundurmak lazım. o yüzden tedbiri elden bırakmamak lazım
sor canım işi ne, bu onun görevi
yani önce anamızı ağlatıp sonra güldürüyor devletzaten aşılama da ücretli kuzum. öyle ya da böyle ödüyoruz.
engel canım, benim de geçen 3.25 çıkmıştı ilaçla düşürdük
Canim 2 ay ilac kullandıktan sonra degerin normale döndü mü simdi ilaca devam etmiyor musun?
Benim de tsh değerim 2 ay önce yüksek cikti. Bu ay tekrar bakılacak dereotu kürünün lh ya da prolaktin değerini etkilediğini okumuştum bu sitede. O yüzden denemeye cekiniyorum
Daha çok yeni canım, stres yapma çok etkiliyor gerçekten . inşallah çok bekletmez Rabbim :)İnşallah canım ya 6. Ay denediğimiz
Yok canım sanmıyorum :)Iyi geceler kizlarrr :) hamilelik belirtilerinde illa akıntı olması gerekiyormu?
Kızlar 4 Kasım yani dün sabah ovü testi yaptım yumurtlamışım akşamı değerlendirdik.Bu sabah test yaptım silikleşmeye başlamıştı.Tabi pazartesi iş olduğu için değerlendirmek akşama kaldı.Sizce hamilelik şansı kaçtı mı bu ay için ?
Hayir hayir aksine tam zamani siliklesmeye basladigi anlar en guzel zaman canim. Hic dert etme sansin cokkk allahin izniyleKızlar 4 Kasım yani dün sabah ovü testi yaptım yumurtlamışım akşamı değerlendirdik.Bu sabah test yaptım silikleşmeye başlamıştı.Tabi pazartesi iş olduğu için değerlendirmek akşama kaldı.Sizce hamilelik şansı kaçtı mı bu ay için ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?