Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gecmis olsun simdilik normale dönmüş seninki Ay evet nasıl denk getiricez biz bunları bilemiyorum

bi de adetin 3. günü hormon testi net sonuç veriyor canım sen o gün mü yaptırdın
Evet o gün aile hekiminde yaptrmıştım ama çok stresli ve yoğun bi dönemdeydim.insallah düşmüştür diye ümit ediyorum Bu ay kadın doğumda diğer hormon değerleriyle birlikte hepsini yaptıracağım

kesin stres etkilemiştir balım, inşallah normal çıkar değerlerin

Evet malesef öyle oldu :) iyi ki evde testim kalmadı da eczaneye gitmeyi unutup sabredebiliyorum birazcık :) 15 aydır zengin ettim valla eczaneleri

Günaydın kizlarrr bat 2 benimde bel ağrısı ve uyku hali var geliri olursa eğer
bende pek birşey yok canım ama dün ütü yaptım ütü yapana kadar ayakta kaldığım sürece belim çok ağrıdı daha sonra oturdum ağı falan kalmadı daha sonra mutfak toplamaya gittim gene aynı şekilde aşırı bir bel ağrısı hatta reglim erken geldi sanıp lavaboya koştum ama yok yine geçip uzandım ağrı falan kalmadı anlayamadım

Kitlenmiş gibi ağrıyor bazen belim ama hasta olicakmisim gibi degil geceleri dha çok farkediyorum akıntı hiç yok ama o da olmayınca sanki yok gibi de geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…