- 6 Aralık 2017
- 6.808
- 6.781
- 198
benim birde cumartesi günü olmuştu bu ağrı hatta o gece sabaha kadar devam etmişti benim akıntımda var ama ona çok güvenmiyorumKitlenmiş gibi ağrıyor bazen belim ama hasta olicakmisim gibi degil geceleri dha çok farkediyorum akıntı hiç yok ama o da olmayınca sanki yok gibi de geliyor
bat günü bile negatifi görüp sonra gebe olduğunu öğrenen var canım sıkma canını glöiştir inşallah bebişinGünaydın kızlar benimde bat a 4 ama adet sancım var sabah yatakta baya hissettim sağ tarafımda ağrı var sanki yumurtam çatlamadı gibi bir hisse kapıldım ... dün sabah test yapmıştım negatif silik bile değildi yaniaçıkcası baya üzüldüm
sizin 2-4 gün kalmış ben 16 gündür siftah bile yapamadım
böyle düşünme işte balımm, umutsuz olma sakın :)az kaldıda umudumuz yok kuzu
öyle olmaya çalışıyorum ama umutlanmaktan korkuyorum galiba canımböyle düşünme işte balımm, umutsuz olma sakın :)
birde dün çok kötü bel ağrım vardı kuzum özellikle ayakta kalınca başlıyordu uzanınca geçiyordu regliye yordum nedenseböyle düşünme işte balımm, umutsuz olma sakın :)
Daha önce regly olmadan öyle bir belirtin var mıydı balımbirde dün çok kötü bel ağrım vardı kuzum özellikle ayakta kalınca başlıyordu uzanınca geçiyordu regliye yordum nedense
yok kuzum bu ay ilk defa oldu bir cumartesi akşam oldu o gün temizlik yapmıştım hatta sabaha kadar devam etti birde dün ütü yaparken oldu daha sonra mutfak toplamaya gittim o zaman oldu oturunca yada uzanınca geçiyor ayaktayken çok şiddetli bir ağrı vuruyor belimeDaha önce regly olmadan öyle bir belirtin var mıydı balım
yok kuzum bu ay ilk defa oldu bir cumartesi akşam oldu o gün temizlik yapmıştım hatta sabaha kadar devam etti birde dün ütü yaparken oldu daha sonra mutfak toplamaya gittim o zaman oldu oturunca yada uzanınca geçiyor ayaktayken çok şiddetli bir ağrı vuruyor belime
yok kuzum beklicem cumaya kadar hayırlısı bakalımCanımm sen test mi yapsan acaba :) Bana normal bir durum gibi gelmedi :)
Dahiliyeye gittim canım o da ilaç verdi onu kullanıyorumpeki baska doktora gittinmi canim hala yuksekmi tsh
İnşallah canım yaaa hepimizin bebişi gelmiş olsun sen de durum nebat günü bile negatifi görüp sonra gebe olduğunu öğrenen var canım sıkma canını glöiştir inşallah bebişin
gecmis olsun canim ben ilk hamileligimde ne kadar bilincsizmisim bu doktorlarada guven olmuyor rabbim koruyo iste cok gecmis olsunDahiliyeye gittim canım o da ilaç verdi onu kullanıyorum
Canım yaa bu güne gelmek bana yıl gibi geldi :) bir dahaki ay da senin heycanını yaşarız :*sizin 2-4 gün kalmış ben 16 gündür siftah bile yapamadım
benim son 2 canım bekliyorum bakalımİnşallah canım yaaa hepimizin bebişi gelmiş olsun sen de durum ne
benim birde cumartesi günü olmuştu bu ağrı hatta o gece sabaha kadar devam etmişti benim akıntımda var ama ona çok güvenmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?