• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
adet olmayı bekliyorum test yaptım yine negatif stresten adetim de başlamıyor :(

Avucumun icine aldim canım ayaklar yukarıda kalınca hareket kısıtlanıyor:)hatta onun da bir ayağı mantar olmuştu protez ayak bile yaptırmaya çalıştım o derece yani:)veterinerlerı dolaştım olmaz demislerdi:)

Ayy senin o güzel yüreğinden öperim canım benim :) Rabbim gönlünden geçen güzel şeyleri nasip etsin inşallah :)

Kızlar mrb ya benim adetim normal şartlarda çok kısa sürer 3 günde biter ben yinede beklerim 4 günü tam temizlenirim bu ayda öyle oldu.. Aydına gittim bi ebe ye göründüm hamile kalamayan ların gidip hamile kaldığı allahın iznıyle. Adetin 2 günü gittim 3 gün üst üstte baktı yumurtalıkların düşmüş ağır kaldırmışsın dedi.. Ama herşey çok güzel allahın iznıyle ıkı ay içinde gebe kalıcak sın dedi bugun İstanbula döndüm adetimin 8 günü ve eşimle birlikte olduktan sonra kanamam olmuş leke şeklinde şimdi de baktım pembe bi akıntı geldi peçeteye silince sizce nıye böyle oldu ilk defa başıma geldi

ilişki sırasında ağrı oldu mu canım.

Canım bat 9 aralık

Geçmiş olsun canım, yumurta kalitesi için incir havuç kürü diyorlar ama prolaktinin sınırdaysa incir kürünü yapma.

vallaha kuzum tasınma derken iş güç derken boğaldım :KK12:
bu aralarda bi tiksinti bi bulanıp bulanmama hissim oluyor ama şükür öyle böyle atlatıyorum sen nasılsın❤️❤️

Uygun bi ev bulabildin mi canım, taşınma çok berbat bir şey gerçekten. Tüm düzen bozuluyor.
Senin bulantılar başlamış maşaallah tadını çıkar balım :)
İyiyim ben de şükür ❤️❤️

Ayy senin o güzel yüreğinden öperim canım benim :) Rabbim gönlünden geçen güzel şeyleri nasip etsin inşallah :)

ilişki sırasında ağrı oldu mu canım.

Geçmiş olsun canım, yumurta kalitesi için incir havuç kürü diyorlar ama prolaktinin sınırdaysa incir kürünü yapma.

Uygun bi ev bulabildin mi canım, taşınma çok berbat bir şey gerçekten. Tüm düzen bozuluyor.
Senin bulantılar başlamış maşaallah tadını çıkar balım :)
İyiyim ben de şükür ❤️❤️
buldum kuzum, aynen kaç gün sancılanmıştım..
3 haftam var daha zaman geçmiyorrrrr

Kuzum bugün 8 gün diyorum ya maksimum 5 gün sürüyor oda 4 gün banyo yapıyorum banyodan sonra çok az bi lekelenme oluyor diye 5 gün tekrar banyo yapıyom.. Acaba o ebeden dolayı mı ne dersin..

Kuzum bugün 8 gün diyorum ya maksimum 5 gün sürüyor oda 4 gün banyo yapıyorum banyodan sonra çok az bi lekelenme oluyor diye 5 gün tekrar banyo yapıyom.. Acaba o ebeden dolayı mı ne dersin..

Ebeden de olabilir canım, sen yine de dikkatli ol sıcak tut kendini

Yatılı misafirimi yolladım biraz önce sizler nasılsınız özledim hepinizi

Kızlar mrb ya benim adetim normal şartlarda çok kısa sürer 3 günde biter ben yinede beklerim 4 günü tam temizlenirim bu ayda öyle oldu.. Aydına gittim bi ebe ye göründüm hamile kalamayan ların gidip hamile kaldığı allahın iznıyle. Adetin 2 günü gittim 3 gün üst üstte baktı yumurtalıkların düşmüş ağır kaldırmışsın dedi.. Ama herşey çok güzel allahın iznıyle ıkı ay içinde gebe kalıcak sın dedi bugun İstanbula döndüm adetimin 8 günü ve eşimle birlikte olduktan sonra kanamam olmuş leke şeklinde şimdi de baktım pembe bi akıntı geldi peçeteye silince sizce nıye böyle oldu ilk defa başıma geldi

Canım bu ay benim de ilk defa pembe kanamam oldu ilişki esnasında ben de anlamadım

Aynn ya bende anlamadım gitti randevu aldım perşembeye bklm artık

Benim daha önce kanamam oluyordu ilişki esnasında ve canım da yanıyordu, yaram varmış yaktırdım, bu sefer acı filan olmadı gayet normal ilişki esnasında pespembe avuç içi kadar geldi, korktum ama doktora gitmedim henüz

Back
X