ay valla girmesem sıkılıyorum girsem sıkılıyorum nolacak böyle canlanın ahaliMaalesef canım maalesef. .
Evet canım gittiler bende adeti bekliyorum daha olmadım sabah yine test yaptım negatif bakalım hayırlısı artık :)
Kuzular selam nabersiniz?
Randevum yarına bugün labaratuarda yaptırdım yarın görüşcem dr la inşllah bakalım ne verecekCanımm üzme kendini lütfen, doktor söktürücü verdi mi canım.
Okadar çok üzüldüm ki
Valla 2 gün geciktim ama benim 4 güne kadar gecikmem normal oluyor , sabırsızlıkla bekliyorum pek umudum yok ama
hiç canını sıkma , hemen test olayına da girme , çünkü büyük bir sevinçle yapıyorsun içinden hep olumluymuş gibi geçtiği için negatif sonucu görmek kırıyor insanı. Akışına bırak geciksen bile 5.günden önce yapma testi , bnde 2 gün geciktim beklemedeyim umutlandırmak istemiyorum kendimi . Allah ne zaman nasip ederse o zaman olucak inşallahSeni o kadar iyi anlıyorum ki, adetim bir gün gecikti diye hemen test yaptım dün inanamadım negatif çıkınca,hala kendime gelmiş değilim
geçmiş olsun canım neyin var ?Kızlar duanıza ihtiyacım var çok ağır bi atak geçirdim bebeğime bi şey olmamıştır inşaallah çok korkuyorum dua edin nolur
Sağol canım benim.. çok stres olunca karnımda kasılmalar oluyo ve çok ağrılı geçiyo canım acillik oluyorum.. bu seferde öyle oldum daha da kötü oldum hep kasıklardaydı ağrı yarın randevum var inşaallah bi şey olmamıştırgeçmiş olsun canım neyin var ?
üzülme canım ya vardır bunda da bir hayırOkadar çok üzüldüm ki
Kızlar duanıza ihtiyacım var çok ağır bi atak geçirdim bebeğime bi şey olmamıştır inşaallah çok korkuyorum dua edin nolur
Valla 2 gün geciktim ama benim 4 güne kadar gecikmem normal oluyor , sabırsızlıkla bekliyorum pek umudum yok ama
içini ferah tut olmamıştır. Hiç streste yapma kendini rahatlatacak şeyler bul mesela kitap okumak gibiSağol canım benim.. çok stres olunca karnımda kasılmalar oluyo ve çok ağrılı geçiyo canım acillik oluyorum.. bu seferde öyle oldum daha da kötü oldum hep kasıklardaydı ağrı yarın randevum var inşaallah bi şey olmamıştır
Sağol canım benim.. çok stres olunca karnımda kasılmalar oluyo ve çok ağrılı geçiyo canım acillik oluyorum.. bu seferde öyle oldum daha da kötü oldum hep kasıklardaydı ağrı yarın randevum var inşaallah bi şey olmamıştır
Gecmis olsun canim noldu?Kızlar duanıza ihtiyacım var çok ağır bi atak geçirdim bebeğime bi şey olmamıştır inşaallah çok korkuyorum dua edin nolur
üzülme canım ya vardır bunda da bir hayır
Kuzum geçmiş olsun hayırdır. stres yapma moralini yüksek tut ki bebek etkilenmesin bir şey olmaz inşallah
Olsun güzel haberler alalım Allahın izniyle
İnşallah balım :)ay hadi inşallah bu kez tutturabilsem keşk e
İstemsiz oluyo kuZum psikolojik dediler kaldı öyle olmuyodu ne zamandır rahattım böyle olunca ne olduğunu şaşırdımiçini ferah tut olmamıştır. Hiç streste yapma kendini rahatlatacak şeyler bul mesela kitap okumak gibi
Sağol kuZum acilde alttan bakıyorlar dua ediyorum sürekli kanama falan yok çok şükür yarın gidicem bakalım inşaallah bi şey olmamıştırCanımm randevuyu bekleme acile git
sağol canım strese üzüntüye bağlı kasılmalar yaşıyorum 3 gündür çok ağır bi şekilde hepte kasıkta olduGecmis olsun canim noldu?
İstemsiz oluyo kuZum psikolojik dediler kaldı öyle olmuyodu ne zamandır rahattım böyle olunca ne olduğunu şaşırdım
Sağol kuZum acilde alttan bakıyorlar dua ediyorum sürekli kanama falan yok çok şükür yarın gidicem bakalım inşaallah bi şey olmamıştır
sağol canım strese üzüntüye bağlı kasılmalar yaşıyorum 3 gündür çok ağır bi şekilde hepte kasıkta oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?