Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçmiş olsun kuzum inşallah bişi yoktur nie sstres yapıosun

Seni o kadar iyi anlıyorum ki, adetim bir gün gecikti diye hemen test yaptım dün inanamadım negatif çıkınca,hala kendime gelmiş değilim
Günaydın canın İnsan kötü oluyor değilmi benimde ilk defa gecikti idrar yapıyordum negatif kan kesin olur dedim yaptırdım sonuç sıfır gün boyu baş ağrısından yattım sen adet oldunmu

Allah razı olsun canım eşimle sorunlarımız vardı bende aşırı sinirlenince kendimi ifade edemiyorum içime atıyorum o da böyle yapıyo
Geçmiş olsun canım inan hiçbirşey bebeğinin sağlığından daha önemli değil..herşey tekrar düzelir iyi olur ama bebişe bişey olursa ya allah korusun elinde değildir biliyorum ama sürekli kendini sakin tutmaya çalış doktor inşallah bugün ferahlatır içini

Kuzum çok geçmiş olsun rabbim hayırlı ve saglıklı doğum nasip etsin inş hiç merak etme hersey düzelir kendinize iyi bakın

Sağol canım Allah razı olsun... öyle tabi olmasın diye o kadar uğraştım ki ama elimde olmadan oldu hem çok ağrım oluyo hem bebeğe bi şey olcak diye korkumdan daha beter oldu şimdi daha iyiyim elhamdulillah bebeğin iyi olduğunu duyarsam daha da iyi olucam inşaallah

Tabikii içini rahatlat canım doktorda bebişin iyi der bugün daha da iyi olursun

Günaydııııınnnn kızlar bi süredir girmiyorum siteye nasılsınız nasil gidiyor

kızlar uzun bir aradan sonra merhaba. idrarda yanma ve ilişkide acıdan dolayı doktora gittim candida ve bakteriyel vajinosiz çıktı cumaya randevu aldım. eşim de sperm testi yaptırdı dün sonucu buraya yüklüyorum aglütinasyon çıktı iki kutu antibiyotik yazıldı bir ay sonra tekrar test verecek siz de bakar mısınız bilen varsa yorumlayabilir mi? :)

Biraz önce kan verdim 0.100 çıktı sonuç adet olmadım daha yarına randevu aldım dr a gitcem alt üst oldum resmen
canım bu ay tedavi olmuşmuydun sen hayırlısı rabbimden üzülme.

Kızlar duanıza ihtiyacım var çok ağır bi atak geçirdim bebeğime bi şey olmamıştır inşaallah çok korkuyorum dua edin nolur
canım çok geçmiş olsun merak etme bebegine birşey olmamıştır ama kendini üzme heleki eşinden dolayı hiç üzme. Unutma bebeginden kıymetli kimse yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…