çatlatma ignesi olmuşmuydun canım yumurtan ne zaman çatladı bilirsin o zaman. bende klomene başladım canım bu ay ilk kez ve 4 günde incir havuç kürü kullandım. cuma randevum varEvet canım klomen tedavisi yapmıştı dr um adetim 5 gün gecikti ama hüsran şuan sıra bekliyprum dr bakalım be diyecek hala adet olmadım sen ne durumdasın canınm
Yok canım dr vurmadı çatlatma iğnesini kendi çatlasın dedi bakalım çatlamışmı senin de tedavin hayırlı olsun canım inşallah güzel sonuö alırsınçatlatma ignesi olmuşmuydun canım yumurtan ne zaman çatladı bilirsin o zaman. bende klomene başladım canım bu ay ilk kez ve 4 günde incir havuç kürü kullandım. cuma randevum var
Günaydın canın İnsan kötü oluyor değilmi benimde ilk defa gecikti idrar yapıyordum negatif kan kesin olur dedim yaptırdım sonuç sıfır gün boyu baş ağrısından yattım sen adet oldunmu
canım çatlamıştırda sen neden ovulasyon testi yapmadın keşke yapsaydın çatladığı gunu bılırdınYok canım dr vurmadı çatlatma iğnesini kendi çatlasın dedi bakalım çatlamışmı senin de tedavin hayırlı olsun canım inşallah güzel sonuö alırsın
Bu ay yapacağım inşallah fazla bir bilgim yoktu ovulasyon ile ilgilicanım çatlamıştırda sen neden ovulasyon testi yapmadın keşke yapsaydın çatladığı gunu bılırdın
Anladım canım hamilelikte hormonlar tamamen değişik zaten en ufak birşeye takıosun sakin ol kuzum bebişide kendinide üzme gittin mi doktoraAllah razı olsun canım eşimle sorunlarımız vardı bende aşırı sinirlenince kendimi ifade edemiyorum içime atıyorum o da böyle yapıyo
kaçıncı kez klomen kullanışın canım kaç yumurtan olmuştu. ben bu ay ovu testide yapıyorumBu ay yapacağım inşallah fazla bir bilgim yoktu ovulasyon ile ilgili
İnşallah Rabbim hayırlısını nasip etsinaynen cnm aynen. bakalim ins iyi haberler aliriz
Kızlar duanıza ihtiyacım var çok ağır bi atak geçirdim bebeğime bi şey olmamıştır inşaallah çok korkuyorum dua edin nolur
canım çok geçmiş olsun. normalde de bugündü kontrolün, inşallah her şey yolunda çıkacaktır merak etme.Sağol canım benim.. çok stres olunca karnımda kasılmalar oluyo ve çok ağrılı geçiyo canım acillik oluyorum.. bu seferde öyle oldum daha da kötü oldum hep kasıklardaydı ağrı yarın randevum var inşaallah bi şey olmamıştır
günaydın canım nabersin bakalımGünaydınnlar hayırlı sabahlar kızlar
ovu ile takip ev usulü yöntem haliyle.. doktora gittiğinde yumurtanın kalitesini vs. daha net öğreniyorsun. gerekirse klomen vb. ilaç takviyesi verebiliyorlar. deneyeli ne kadar olmuştu? ona göre uzun zaman olmadıysa bir süre daha evde takip edebilirsin, ya da mümkünse adet sonrası gün aşırı ilişki şeklinde değerlendirirsiniz. artık tedavi olalım durum netleşsin diyorsan dr. elbette..Kızlar Sizce ovulasyon testiyle takip mi yoksa doktora gidip muayene olmak mı yumurta çatlayana kadar
İyi kuzu tekrar yeni bi döneme girdik hayırlısı artık sende durum negünaydın canım nabersin bakalım
Sağol canım Allah razı olsun mevzu derindi canım yoksa bu kadar üzülmezdim de iyiyim çok şükür bebişte iyiymiş elhamdulillahEvet canım klomen tedavisi yapmıştı dr um adetim 5 gün gecikti ama hüsran şuan sıra bekliyprum dr bakalım be diyecek hala adet olmadım sen ne durumdasın canınm
Canım daha öncesinde de oluyodu üzüldüğümde bu çok ağır oldu ama çok şükür bebekte bi şey yokmuş iyiymiş elhamdulillah doktor hiç ilgilenmedi sağolsun iyi mi diye sordum ağzının ucuyla cevap verdi hiç bi şey söylemedi.. üzen durum da paylaşabileceğim bi şey değildi o yüzden içime attım millet yorum yapmaya hazır en ufak bi hatayı bekliyorlar maalesefcanım çok geçmiş olsun. normalde de bugündü kontrolün, inşallah her şey yolunda çıkacaktır merak etme.
normalde de bu tarz ataklar oluyor muydu, hamilelikte mi başladı?
seni üzen, strese sokan neyse olabildiğince uzak durmaya çalış, gerekirse ailen ve arkadaşlarınla paylaş durumunu ki destek olsunlar..
günaydın canım nabersin bakalım
ovu ile takip ev usulü yöntem haliyle.. doktora gittiğinde yumurtanın kalitesini vs. daha net öğreniyorsun. gerekirse klomen vb. ilaç takviyesi verebiliyorlar. deneyeli ne kadar olmuştu? ona göre uzun zaman olmadıysa bir süre daha evde takip edebilirsin, ya da mümkünse adet sonrası gün aşırı ilişki şeklinde değerlendirirsiniz. artık tedavi olalım durum netleşsin diyorsan dr. elbette..
Aynen dediğin gibi canım takmamaya çalışıyorum normalde ama bu sefer başarılı olamadım iyiyim şimdi çok şükür... doktora gittim hiç ilgilenmedi devlet olunca bi de ilgisiz doktora denk gelince böyle oluyo maalesef bebiş iyiymiş elhamdulillah onu duydum görmekte istiyodum ama göstermedi alelacele baktı gitti zatenAnladım canım hamilelikte hormonlar tamamen değişik zaten en ufak birşeye takıosun sakin ol kuzum bebişide kendinide üzme gittin mi doktora
hadi hayırlısı canım. benim de bata 7 kaldı, eskisi kadar umutlu olamıyorum artık, regl bekliyorum ama hayırlısı tabi..İyi kuzu tekrar yeni bi döneme girdik hayırlısı artık sende durum ne
anladım bitanem. geçmiş olsun tekrardan önemli olan bebişin iyi olmasıCanım daha öncesinde de oluyodu üzüldüğümde bu çok ağır oldu ama çok şükür bebekte bi şey yokmuş iyiymiş elhamdulillah doktor hiç ilgilenmedi sağolsun iyi mi diye sordum ağzının ucuyla cevap verdi hiç bi şey söylemedi.. üzen durum da paylaşabileceğim bi şey değildi o yüzden içime attım millet yorum yapmaya hazır en ufak bi hatayı bekliyorlar maalesef
Amin kuzum inş ummadığın anda gelmiştir mucizen.. Bnim de buay değişik ilk defa birsey oldu adetim den 4 gün sonra pembe akıntım oldu hasta oldum sandım tekrar sonra kesildi perşembe gününe randevu aldım bnde hayırlısı artık yeni doktor yeni ay yeni umutlarhadi hayırlısı canım. benim de bata 7 kaldı, eskisi kadar umutlu olamıyorum artık, regl bekliyorum ama hayırlısı tabi..
Sağol kuzum benim çok şükür rahatladımhadi hayırlısı canım. benim de bata 7 kaldı, eskisi kadar umutlu olamıyorum artık, regl bekliyorum ama hayırlısı tabi..
anladım bitanem. geçmiş olsun tekrardan önemli olan bebişin iyi olması
yazmak istersen özelden bana yazabilirsin her şey insanlar için..
Klomende ilk ayım bir yumurta oluştu sadece doktor duphaston yazdı adetin 3. Günü gel dedi yumurta çatlamış dedi görünmüyor dedi ama hamilelik olmadı çok üzgünüm ..yap canım sen kaçırma çatlamayıkaçıncı kez klomen kullanışın canım kaç yumurtan olmuştu. ben bu ay ovu testide yapıyorum
çok sevindim senin adına hadi hayırlısı inşallahAmin kuzum inş ummadığın anda gelmiştir mucizen.. Bnim de buay değişik ilk defa birsey oldu adetim den 4 gün sonra pembe akıntım oldu hasta oldum sandım tekrar sonra kesildi perşembe gününe randevu aldım bnde hayırlısı artık yeni doktor yeni ay yeni umutlar
o pembe akıntı olayı ilginçmiş canım. görün bakalım doktora neler söyleyecekAmin kuzum inş ummadığın anda gelmiştir mucizen.. Bnim de buay değişik ilk defa birsey oldu adetim den 4 gün sonra pembe akıntım oldu hasta oldum sandım tekrar sonra kesildi perşembe gününe randevu aldım bnde hayırlısı artık yeni doktor yeni ay yeni umutlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?