Kuzum Bnim eşimin sayı ve hareketlilik iyi morfoloji si 1 di 2 oldu şimdi.. Bnim hersey normal doktor yumurta oluşuyor kalitelide ama eşinin değerleri iyi oluncaya kadar seninkini de daha da iyi olmasını sağlamak istiyorum dedieşinde de sende de sorun yok yani, öyle mi kuzum?yumurtan da daha kaliteli şekilde gelişirse bu iş olur inşallah
Benim genelde 14üncü günde çatlıyo ama 10uncu günde çatladığı da oldu o yüzden 7inci gün başlıyorum ben canım regl başlama gününden itibaren 7Nasıl gidiyor pekireglim bitse de bende başlasam hemen
Regliden kaç gün sonra başlıyorsun teste ?
Hayırlısı olsun kuzum insallahİyi bakalım daha çok varmış araya bi bebiş sığar inşaallah :)
çaksir nedir kizlarYok kuzum çaksir icmio onu hareket için icmisti oda maşallah epey bı yükselmiş düzelmiş
tek cocuk zor eoluyor ama. keske ikna etsenSelam kizlar,
Ben ikinciyi istiyorum daha once bahsetmisimdir. Esim zaten 2nciye zor ikna oldu, yani ikna etmeye ugrasmadim da istedigimi, kardes iyidir bak ben de tek cocugum falan soyledim surekli. O da istemeye basladi.
Bu ara yine "baksana maddi manevi zor bir sorumluluk cocuk" demeye basladi(
Ben cok istiyorum ama
Hayirlisi
Aktarlarda satılıyor çakşır suyu diyince verirler.sperm hareketini kalitesini yükseltmeye yariyorçaksir nedir kizlar
Sağol canımAktarlarda satılıyor çakşır suyu diyince verirler.sperm hareketini kalitesini yükseltmeye yariyor
Selam kizlar,
Ben ikinciyi istiyorum daha once bahsetmisimdir. Esim zaten 2nciye zor ikna oldu, yani ikna etmeye ugrasmadim da istedigimi, kardes iyidir bak ben de tek cocugum falan soyledim surekli. O da istemeye basladi.
Bu ara yine "baksana maddi manevi zor bir sorumluluk cocuk" demeye basladi(
Ben cok istiyorum ama
Hayirlisi
Nasılsıniz beybitolar :)[/QUOTben kendi adıma iyiyim kuzu sen nasılsın Bn yine umut peşinde
iyi cnm. reglin bitmesini bekliyoruz. calismalara bsskcz sen naslsnNasılsıniz beybitolar :)
iyi cnm. reglin bitmesini bekliyoruz. calismalara bsskcz sen naslsn
necesiniz qızlar
Iyiyim rabiacim sen nasılsın nasıl geçiyor reglin sancin falan oluyor mu?Nasılsıniz beybitolar :)
kasıklarım sancıyo bide iştahsızlık, onun dışında iyiyim kuzumMLKn kuzum çatlamış mı anlamadım :)
al benden de o kadar canım valla örgüye sardım yelek örüyorum güya
eyiyiz balım sen nasılsın =)
Canımm eşini razı etmeye çalış olur inşaallah
Yok kuzum pazartesiyi bulur çatlaması bugun 13 gün 15 ünde çatlıyor Bnim mübarekMLKn kuzum çatlamış mı anlamadım :)
al benden de o kadar canım valla örgüye sardım yelek örüyorum güya
eyiyiz balım sen nasılsın =)
Rica ederim canimSağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?