• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar anlayan var mı silikleşme var mı sizce:KK22:

Evet silikleşmiş çatlıyor suan.. Bnim eşimin morfolojisşnde sıkıntı var Aca üç gün üst üste olmaması mı lazım ona karar veremedim Bn sadece dün oldu

Açıkçası biz bu denemede sadece 1 kere ilişki yaşadık, 5 kasımda yumurtlama oldu 6 kasimda ilişki, bat 20 kasımdı test yaptım ve silikte olsa cıktı, yani söylenen şekil kesin tutması için ama bizimki tek seferde tuttu inşallah test sonucuna gore, daha kan vermedim ama bakalım hayırlısı

canim benim 22 mm olmus ama akdam misafirlerim vardi gidip alamadim yarin alsam diyorum ama ya yarin catlarsa ne yapsamki
Önce bi doktoruna git zaten onlar bakınca anlıyor çatlayıp çatlamadığını eğer çatlamamışsa hemen alır yaparsın iğneyi Bn her seferinde öyle yaptım

Açıkçası biz bu denemede sadece 1 kere ilişki yaşadık, 5 kasımda yumurtlama oldu 6 kasimda ilişki, bat 20 kasımdı test yaptım ve silikte olsa cıktı, yani söylenen şekil kesin tutması için ama bizimki tek seferde tuttu inşallah test sonucuna gore, daha kan vermedim ama bakalım hayırlısı
Peki hamile kalmak için bir tedavi uyguladın mi tatlim

Balın yesin seni aynn kuzum silikleşmiş ama ilişki olmalı mı bilemedim bizde sıkıntı var ya
Bence olsun kuzum dün akıntın yoğundu, bugün akıntı azalmış ya da hiç yoksa çatlamıştır canım, kaldı ki spermler 72 saate kadar yaşayabiliyor biliyorsun :)

Bence olsun kuzum dün akıntın yoğundu, bugün akıntı azalmış ya da hiç yoksa çatlamıştır canım, kaldı ki spermler 72 saate kadar yaşayabiliyor biliyorsun :)
Hiç yok kuzum ama dun resmen çamaşırım ıslanıyordu her namazda bi çamaşır değiştirdim... Aynn zaten kısmetimizde varsa olur.. Bu akşamda dikelim ayakları sonra da sabaha Bı test daha yaparım .

Hiç yok kuzum ama dun resmen çamaşırım ıslanıyordu her namazda bi çamaşır değiştirdim... Aynn zaten kısmetimizde varsa olur.. Bu akşamda dikelim ayakları sonra da sabaha Bı test daha yaparım .

Kız ebe bana dedi ilişkiye girerken sırt üstü uzanma, secde pozisyonunda dedi :confused: Haberin olsun balım

Son düzenleme:
Rabbim gani gani rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah kuzum, :dua:
Allah mani keder vermesin, canınız sağlıklı olsun da bebek de olur inşaallah. Her halimize şükür :) :dua:

uygular canım neden uygulamasın. incir kürünün tek yan etkisi prolaktini yükseltmek

ayyy inşaallah gelir o zamana kadar balım yaa en güzel sürpriz olur :dua:

bende bi sorun yoktu balım soğandan sonra akıntılar ile baş edemedim. Bize yaramadı zaar
Ben de yan etkisi olmadı gibi soğan kürünün bakalım Pazartesi doktor ne Dicek merakla beklıyorum Adana da çok iyi bir doktordan randevu aldım hayırlısı bakalım

5. Gun bitiyo kuzuu gelen giden yk ama agrilarim artmaya basladi sankim yaa..test yapcaktm yapmadim bekleyeyim bakalim
Kızz sen şaşırmışsın inan kii o ağrı hamişlikten de oluyor olabilir benim adete 1 hafta kala başlamıştı kasık batmaları ve ağrı. Herkesin belirtiler bir olmaz tabi ama test yap sen testt :)

Kızz sen şaşırmışsın inan kii o ağrı hamişlikten de oluyor olabilir benim adete 1 hafta kala başlamıştı kasık batmaları ve ağrı. Herkesin belirtiler bir olmaz tabi ama test yap sen testt :)
Yavrm istememmi keskee hamislikten olsaa..anneme geldim kiz yarin aksm yaparm artk insallah bakalim yaaa..gelceksede gelsinde asilama yaptiralim dedik bu ay bekliyrm iste..yavru elim gitmiyo da teste ama yarinda gelmezse artk yaparm bakalim

Back
X