Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzucum yk gidemedik dr.a esim sagolsun gelmedi..diger aya gideriz dedi bakalim nasip diyrm artk..amin yavrm..sinavlar acikogretimmi :) bnde pazar gunu girmistimde :)
Erteleniyorsa vardır bi hikmeti canım benim sıkma canını.. evet kuzum ya açıköğretim sen hangi bölüm okuyorsun:) ben bi tane bitirdim kesmedi ikinciye başladım :):)

canım öncelikle eşimin sonuçlarını azayım dedim. 4 ay önce yaptırdığı testte sperm sayısı 32 mil, morfoloji %1 idi. şimdiki sonuçlarında sayı 64 milyona ve morfoloji %2'ye yükselmiş. ancak hareketlilik açısından, önceki sonuç total %45, progresif hareket %30 imiş. şimdi ise total %40, progresif %20. değerlerde iyileşme var gibi duruyor.. bu arada ben de tiroid testlerimi yaptırdım, her şey yolunda tsh 0.8 mi ne öyle bir şey.. sonuçları doktora cumartesi göstericez inşallah. bakalım nasıl yorumlayacak.

sizin de demek ki bir hayır varmış bu ay olmamasında. inşallah gelecek ay hayırlısıysa aşılama için sürece girersiniz canım benim =) biraz keyifsiz gibi geldin bana, hayırdır

kızlar canlarım ciğerlerim nasılsınız bakalım uzun zamandır yazmıyorum buraya bir ses verin bana

kuzum başın saolsun Rabbim sabır versin

Bat 1 gün kaldi.Sol yumurtalık ağrısı yaşıyorum artık usutmeden mi bilemedim başka bir şeye yormak istemiyorum artık.Önceden olsa şimdiye 10 test yapmıştım.Beklemedeyim

Merhaba kızlar :) ben kasım ayında hamile olduğunu öğrenen kişi olarak tek mi kaldım? Yok mu yeni hamişler

Erteleniyorsa vardır bi hikmeti canım benim sıkma canını.. evet kuzum ya açıköğretim sen hangi bölüm okuyorsun:) ben bi tane bitirdim kesmedi ikinciye başladım :):)
Aynen yavrm napim artk yaa esiminde istedigi bi zamanda olacak mecbur belki biz ck kasiyrzz ne bilimm..hayirlisii..aynn kuzu ya a.ogretm ya sirf iki yillik kalmasin diye yazilaym dedim bitiremedim gitti :)) klasik isletme :)) sen ne okuyosun kuzu bi de ikinci oyy :))

Evet biz çok kasıyoruz olmadıkça daha da çok kasıyoruz olan biZe oluyo kuzum ... ben ilahiyata başladım ya onu da okuyalım bakalım ne olacak :):):) sınavlar ne zaman açıklanıyor bi bilgin var mı kuzum uzun zaman oldu bitireli hatırlamıyorum da :):)

Yk kuzumm is arasinda yazdm ondandir sukur bi sikintm yk :) cok yogunluk var bu ara..
Esinin sonuclari hkkinda bi bilgm yk ama umarm guzel seyler duyarsiniz kuzumm en azindn kafanda ona gor ebelirlenir hir seyler her ay husran gina geliyr insana..

Iki haftayi buluyodu galiba yavrm yaa bnde baksan okuym guya o bu soyluyo kayit baslamis kaydoluym aciklandi diyolar bakiym :))) 2 bu donemdn 2 diger donemdn kaldi bisin insallah bu sene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…