- 16 Aralık 2017
- 4.724
- 7.473
- 108
Ooo Allah kolaylk versin bacm bi sene de dondurursun muhtemelen :)) bebisimiz gelickk :))Daha yeni başladım canım ya 4 yıllık sosyoloji bitirdim yoğun istek üzerine ilahiyata başladım çevrem oku illa dedi bende başladım ilk dönem bu daha çok var bitmesine :):)
Dondurmayı düşünmüyorum kuzum ya Allah nasip ederse yaza denk geliyo o zamana bebiş toparlar girerim diye düşünüyorum bakalım hayırlısı neyse o olsun :))Ooo Allah kolaylk versin bacm bi sene de dondurursun muhtemelen :)) bebisimiz gelickk :))
yavrum aman iyi ol da sen =) sonuçları gösteremedim be kuzum sonraya sarktı dr randevumuz. bakalım hayırlısı. uzayan akıntıları gördüm denemecelere devamYk kuzumm is arasinda yazdm ondandir sukur bi sikintm yk :) cok yogunluk var bu ara..
Esinin sonuclari hkkinda bi bilgm yk ama umarm guzel seyler duyarsiniz kuzumm en azindn kafanda ona gor ebelirlenir hir seyler her ay husran gina geliyr insana..
valla olur olur, adetin 5-6 gün sarkacağı tutar, yumurtlama dönemindesindir, neden olmasın :)Kızlar adetten 9 gün önce yumurtlama olur mu? Tesadüfi ilişki oldu umutlanmayayım boşuna
rabbim sağ salim sonunu getirsin canımSlm kizlar hamile oldugumu yeni ogrendim tedavi icin gittim, adetli oldugumu saniyordum ama hamileymisim simdi dualariniza ihtiyacim var insallah bebegim benimle kalir.
Insalllah canim sagolrabbim sağ salim sonunu getirsin canım
Cnm masallah saglikli bi gebelik olur insallah siki siki tutunur melegin sana..adetli oldugumu saniyrm derken ustune gorme olayimi olmss nasi bi supriz bu yaa ben mutluluktn aglamaktn mahvolurdum duyunca herhalde :)) bizi haberdar et olurmuSlm kizlar hamile oldugumu yeni ogrendim tedavi icin gittim, adetli oldugumu saniyordum ama hamileymisim simdi dualariniza ihtiyacim var insallah bebegim benimle kalir.
Aynn kuzum bbnmmmDondurmayı düşünmüyorum kuzum ya Allah nasip ederse yaza denk geliyo o zamana bebiş toparlar girerim diye düşünüyorum bakalım hayırlısı neyse o olsun :))
Yavruu niye gidemediniz yaa meraklan bekliyrdummm..nese akintilari gorduysen acik gorusu siklastirmak lazm :))) kuzum dualarimdasinn insallah bizde artk bebislerimizi konusuyr oluruz Rabbim tez zaamnda ikimizede bekleyen isteyen herkese de nasip etsn insallah..ben acayip free takiliyrm yavru 11.gun akinti fln yk daha bir kere iliski oldu saldm bu ay diger ay asilama icin gidicm diye hakkimizda hayirlisi bitanem bnm yaayavrum aman iyi ol da sen =) sonuçları gösteremedim be kuzum sonraya sarktı dr randevumuz. bakalım hayırlısı. uzayan akıntıları gördüm denemecelere devamsen şu an ne durumdasın balım?
valla olur olur, adetin 5-6 gün sarkacağı tutar, yumurtlama dönemindesindir, neden olmasın :)
Cnm masallah saglikli bi gebelik olur insallah siki siki tutunur melegin sana..adetli oldugumu saniyrm derken ustune gorme olayimi olmss nasi bi supriz bu yaa ben mutluluktn aglamaktn mahvolurdum duyunca herhalde :)) bizi haberdar et olurmu
Basınız sagolsun. Allah rahmet eylesin
Slm kizlar hamile oldugumu yeni ogrendim tedavi icin gittim, adetli oldugumu saniyordum ama hamileymisim simdi dualariniza ihtiyacim var insallah bebegim benimle kalir.
Kızlar selamun aleyküm hamile kalabilmek için okunacak dualrı bilen varmı yada yapıp gebe kalanlar ne yaptı
Merhaba kizlar bu testte efekt yapip olmadigini yada oldugunu anlayanlar vardi benim testede yapabilirmisiniz ben sanirim pskolojik odaklaniyorum farkli bakis acisi olur:)
Özel olarak var mı dua bilmiyorum ama eşinle birlikte olmadan bismillah çekin. Ve her akşam uyumadan önce dua edin.Kızlar selamun aleyküm hamile kalabilmek için okunacak dualrı bilen varmı yada yapıp gebe kalanlar ne yaptı
Herseyin hayırlısı canım iyi diyelim iyi olalım insAllah değerlendirme günlerindeyiz canım ha değerlendiriyor musunuz dersen çok değil bugün kasik karın agrim var akintim yok ama islaklik var değerlendirdik bklm tahmini yumurtlama yarın...Fit mutlu anne
@Masalim17
Zeyah3917
papatyam67
1 1melegimolsun
bengiisuu
whiterabbit88
emineee_e
isisxz
@Eaglemarbling
wiha02
M MrsRed
cengelliigne
U Umithepvar
Valensiya
papatyakokankadin
Kızlar Allah hepinizden razı olsun. Teker teker teşekkür ediyorum herkese
Ölümün saati yok..Bunu bir kez daha anladım. İnanın hâlâ etkisinden kurtulamadım. ama işte hayat devam ediyor. Kendi akıbetimiz hayrolsun
Sizler nasılsınız kuzular, çok özledim sahiden. Aradan aylar yıllar geçmiş gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?