Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Allah iyilik versin kuzum, uzayan akıntıyı gördün mü çalışmalara başla :) Ben iyiyim şükür balımm güzel haberlerinizi alırsam daha iyi olcam ki :)

Allah iyilik versin kuzum, uzayan akıntıyı gördün mü çalışmalara başla :) Ben iyiyim şükür balımm güzel haberlerinizi alırsam daha iyi olcam ki :)
Uzayan akıntiyi geçen ayda görmedim canım ben yine yok sanki bklm nolcak... Bende senin güzel haberlerini almak iştiyorum insAllah burda hepimiz seviniyrz duydukça

Benim 16'sı balım hayırlısıyla gelir inşaallah yavrularımız
insallah canim sende ovulasyonla takip et canim emin ol yumurtlama gununden belirtiler yaniltiyor. Benim yumurtlama gunumde hic belirti yoktu yumurtlamadan iki gun sonra belirtileri yasadim

Uzayan akıntiyi geçen ayda görmedim canım ben yine yok sanki bklm nolcak... Bende senin güzel haberlerini almak iştiyorum insAllah burda hepimiz seviniyrz duydukça
Kuzum lavaboya girince akıntını kontrol et, ancak akıntıyı rahim ağzından alabiliyorsun dışarı nadir akıyor

Çok dogru dua istemeyi öyle çok yapıyormki ama hayrlısı yok üzlmyorm bıkmadan edcm duamı ve beklycm

Kuzm görmedm kbkma eşimde kaza geçrdi mesajlarıda okuyamıyorm varsa atrmdn cnm

insallah canim sende ovulasyonla takip et canim emin ol yumurtlama gununden belirtiler yaniltiyor. Benim yumurtlama gunumde hic belirti yoktu yumurtlamadan iki gun sonra belirtileri yasadim
Hadii . Valla haklısın kuzum

BerraAksa_K
Canım burda

aynen canim ovulasyonda pik oldu yumurtam catladi iki gun sonra bel kasik agrisi yumurtam catliyor gibiydi ama yumurtladigim gun ne akinti ilgimi cekti ne agri. O yuzden garantiye almak en iyisi
kişiden kişiye değişebilir kuzum ama inşaallah kullanmaya gerek kalmaz

aynen canim ovulasyonda pik oldu yumurtam catladi iki gun sonra bel kasik agrisi yumurtam catliyor gibiydi ama yumurtladigim gun ne akinti ilgimi cekti ne agri. O yuzden garantiye almak en iyisi
Yumurta catladiktan sonra girilen ilişkinin akibeti ne oluyor ki tutma ihtimali olmuyor mu

Çok dogru dua istemeyi öyle çok yapıyormki ama hayrlısı yok üzlmyorm bıkmadan edcm duamı ve beklycm
Vazgeçme zaten nasipte varsa birgün illaki gelecek. Konuşmuştuk ama unutmuşum sizde sıkıntı neydi? Ne zamandır istiyorsunuz?
Bende pko vardı ve 3.5 yılda zor hamile kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…