onsallah canim senin bat ne zamanCanım inşaallah vardır bebiş
Herseyin hayırlısı canım iyi diyelim iyi olalım insAllah değerlendirme günlerindeyiz canım ha değerlendiriyor musunuz dersen çok değil bugün kasik karın agrim var akintim yok ama islaklik var değerlendirdik bklm tahmini yumurtlama yarın...
Sen nasılsın görüşmeyeli bende bj gün girmesem sanki ay geçmiş gibi hissediyorum :)
Benim 16'sı balım hayırlısıyla gelir inşaallah yavrularımızonsallah canim senin bat ne zaman
Uzayan akıntiyi geçen ayda görmedim canım ben yine yok sanki bklm nolcak... Bende senin güzel haberlerini almak iştiyorum insAllah burda hepimiz seviniyrz duydukçaAllah iyilik versin kuzum, uzayan akıntıyı gördün mü çalışmalara başla :) Ben iyiyim şükür balımm güzel haberlerinizi alırsam daha iyi olcam ki :)
insallah canim sende ovulasyonla takip et canim emin ol yumurtlama gununden belirtiler yaniltiyor. Benim yumurtlama gunumde hic belirti yoktu yumurtlamadan iki gun sonra belirtileri yasadimBenim 16'sı balım hayırlısıyla gelir inşaallah yavrularımız
Yakınmış bizimki bnm de 18 AralıkBenim 16'sı balım hayırlısıyla gelir inşaallah yavrularımız
Kuzum lavaboya girince akıntını kontrol et, ancak akıntıyı rahim ağzından alabiliyorsun dışarı nadir akıyorUzayan akıntiyi geçen ayda görmedim canım ben yine yok sanki bklm nolcak... Bende senin güzel haberlerini almak iştiyorum insAllah burda hepimiz seviniyrz duydukça
Çok dogru dua istemeyi öyle çok yapıyormki ama hayrlısı yok üzlmyorm bıkmadan edcm duamı ve beklycmÖzel olarak var mı dua bilmiyorum ama eşinle birlikte olmadan bismillah çekin. Ve her akşam uyumadan önce dua edin.
Yakın çevreniz akrabanız arkadaşınız kim olursa dua ettirin. Soran olursa dua edin de olsun deyin. Ben öyle yaptım. Aklınıza geldikçe dua edin.
Her zaman hayırlısını isteyin ve olmayıncada üzülmeyin.
Bana biri dediki biz insanoğlu ne kadar garip insanız. Önce dua ederiz hayırlısı olsun diye olmayınca ağlarız üzülür şükredeceğimiz yerde.
Bakiom cnm da şimdilik yok saolasin takiptyim :)Kuzum lavaboya girince akıntını kontrol et, ancak akıntıyı rahim ağzından alabiliyorsun dışarı nadir akıyor
Kuzm görmedm kbkma eşimde kaza geçrdi mesajlarıda okuyamıyorm varsa atrmdn cnmÇok teşekkür ederim Allah razı olsun
Tebrik ederim canım , sağlıkla kucağına al inşaallah
Aleykümselam canım ben burada bir şey paylaşmıştım, elma ile alakalı . Son mesajlarımdan bulabilirsin
Canım inşaallah vardır bebiş
Hadii . Valla haklısın kuzuminsallah canim sende ovulasyonla takip et canim emin ol yumurtlama gununden belirtiler yaniltiyor. Benim yumurtlama gunumde hic belirti yoktu yumurtlamadan iki gun sonra belirtileri yasadim
aynen canim ovulasyonda pik oldu yumurtam catladi iki gun sonra bel kasik agrisi yumurtam catliyor gibiydi ama yumurtladigim gun ne akinti ilgimi cekti ne agri. O yuzden garantiye almak en iyisiHadii . Valla haklısın kuzum
CanlarımYeni bir şey öğrendim .Hatta yarın yapmaya karar verdim, inşallah sizlere de tavsiye ediyorum :)
Nisâ sûresinin ilk âyeti üç elmaya birer defa yazılır, sonra adetinin başladığı günden itibaren 13, 14 ve 15. günlerinde her gün bir elmanın yarısını erkek, yarısını kadın yer ve cima ederlerse ve bu üç adet döneminde uygulanırsa, Allah (Celle Celalühü)’ nün izniyle kadın hamile olur. -Tecrübe edilmiştir.-
Başka bir rivayete göre ise, yedi gün kırmızı tatlı elmaya İbrahim sûresinin 34.âyetten 44.âyete kadar (44.âyette dahil) olan kısmını okuyup üflerler. Elmanın yarısını erkek, yarısını kadın kabuk ve çekirdekleriyle birlikte yer.
kişiden kişiye değişebilir kuzum ama inşaallah kullanmaya gerek kalmazaynen canim ovulasyonda pik oldu yumurtam catladi iki gun sonra bel kasik agrisi yumurtam catliyor gibiydi ama yumurtladigim gun ne akinti ilgimi cekti ne agri. O yuzden garantiye almak en iyisi
Yumurta catladiktan sonra girilen ilişkinin akibeti ne oluyor ki tutma ihtimali olmuyor muaynen canim ovulasyonda pik oldu yumurtam catladi iki gun sonra bel kasik agrisi yumurtam catliyor gibiydi ama yumurtladigim gun ne akinti ilgimi cekti ne agri. O yuzden garantiye almak en iyisi
Allah bin defa razı olsnn kuzm
insallah canim ama aydan aya bile degisebiliyor yine sen bilirsin.kişiden kişiye değişebilir kuzum ama inşaallah kullanmaya gerek kalmaz
yok canim yumurtanin sanirim canli kalma suresi bir gunmus dollenme oldu oldu olmadi sonraki iliskiler onemli degil yumurta yokki dollensinYumurta catladiktan sonra girilen ilişkinin akibeti ne oluyor ki tutma ihtimali olmuyor mu
Himmm anladım canım hayırlısı bklmyok canim yumurtanin sanirim canli kalma suresi bir gunmus dollenme oldu oldu olmadi sonraki iliskiler onemli degil yumurta yokki dollensin
Vazgeçme zaten nasipte varsa birgün illaki gelecek. Konuşmuştuk ama unutmuşum sizde sıkıntı neydi? Ne zamandır istiyorsunuz?Çok dogru dua istemeyi öyle çok yapıyormki ama hayrlısı yok üzlmyorm bıkmadan edcm duamı ve beklycm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?