Kime yaptırdıysa sende yaptır canımSordum komşum yapmış lahosalık döneminde
Hadi inşallah alırız güzel bi bebiş haberiKuzum ağlıyorum valla yaElim ayağım titriyor, inşaallah öyledir balım benim . Kalbim küt küt atıyor
İnşaallah canım benimHadi inşallah alırız güzel bi bebiş haberi
İnşaallah canım benim
KuzummSenin gazınla eve gelirken bi test daha aldım, evde bi tane vardı yapmamıştım, adete iki gün var ama lekelenmeler başladı, başlamasa umutlanıp test yapacaktıminşallah senin vardır Rabiam
Eğer Yen'i tutunuyorsa zaten ilk idrarla bile zor çıkar canım 9 gün var diyosun bekle biraz hemen evham yapmaHatunlar dediğim gibi boşuna heveslenmişim, gene yaptım negatif
Vala beybi hic hesaplamadim sendn sona olck onu biliymda :)inşallah kuzummmmbenim hesaplamalara göre bata 12 kaldı :)
ayyy kız yemekten bahsediyorsunu sandım önce ashdjkashkfjhskR4bi4 allah sizi neetmesin
canım değerleri inceledim, neden o şekilde yorumlamışlar anlamadım ama.. sayı, hız vs. fena değil hatta iyi bence. morfolojiye de çok takılmayın derler genelde.. sizin içinize sindi mi doktorun bu yorumları?Zeyah3917 daha iyi yorumlar gerçi..
Kac gun var ki kuzummHatunlar dediğim gibi boşuna heveslenmişim, gene yaptım negatif
Ohoooo daha 9 gun mu varmiss deli kizz yaaEğer Yen'i tutunuyorsa zaten ilk idrarla bile zor çıkar canım 9 gün var diyosun bekle biraz hemen evham yapma
Belki yerleşme kanaması olabilir lekelerSenin gazınla eve gelirken bi test daha aldım, evde bi tane vardı yapmamıştım, adete iki gün var ama lekelenmeler başladı, başlamasa umutlanıp test yapacaktıminşallah senin vardır Rabiam
Evet kuzum sen ne durumdasın kaç gün var bata ?Ohoooo daha 9 gun mu varmiss deli kizz yaa
Canım adet günü falan bidaha yap daha net belli olurHatunlar dediğim gibi boşuna heveslenmişim, gene yaptım negatif
Haklısın canım, beklemekten başka çare yok Allahtan hayırlısı :)Eğer Yen'i tutunuyorsa zaten ilk idrarla bile zor çıkar canım 9 gün var diyosun bekle biraz hemen evham yapma
Yawru bugünkü silik çıkınca heves yaptım ama hayırlısı olsun inşallahKac gun var ki kuzumm
Canım adet günü falan bidaha yap daha net belli olur
Kuzum senin bebişin cinsiyeti belli oldu muEğer Yen'i tutunuyorsa zaten ilk idrarla bile zor çıkar canım 9 gün var diyosun bekle biraz hemen evham yapma
Rabbim en kısa zamanda nasip eder hepimize inşallah kuzum çokta nazlı çıktı bizimkilerYawru bugünkü silik çıkınca heves yaptım ama hayırlısı olsun inşallah
Daha yapmıycam balım boşver :)
amiiinnn canımın içiRabbim en kısa zamanda nasip eder hepimize inşallah kuzum çokta nazlı çıktı bizimkiler
Yok canım belli olmadı senin msjına cvp vermiştim gelmedi mi bildirimKuzum senin bebişin cinsiyeti belli oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?