Kız can sıkıntısı :)))Himm varmis daha hayırlısı be canim niye yaotin test sen erkendrn
:) ben gecikmr olursa o zmn bile yapasim grlmiyot ya yine bu aydan da umidim yok degerlrndirdigimiz gunleri dusunursemKız can sıkıntısı :)))
Canım nerdeyse sprm sayisi 0a yakın olanlarda ameliyat ile eşten alnyrms ve tutma ihtimali cokms eğer sorun oysa.Reglin 5.gunu gittim çatlayana kadar doktor takip etti.benim esimde bı sıkıntı var
Aynen kuzum free ama cok da olamiyo insn be takmiym diym da acabalar var iliskiden sona ins tutar dalgasi var ne bilemm hayirlisi Allahtnİyi yapmışsın kuzum bi ayda free takıl mis :):) hayırlısı olsun inşallah
Sabir bitanem gelicekler :**Oyy balımm yaa, bekleyelim bakalım kuzucum :)
Saglikla gelsin bebisimiz insallaaaaahhhhhhhO bana gelmedi kuzum:):) bebiş iyiydi en son gördüğümde heyecanla cinsiyet bekliyoruz artık şimdiye kadar bi kişi kız hissediyorum dedi geri hep erkek dediler bende kız hissediyorum bakalım ne olacak sonuç :):) senin kız nasıl :)
Sayı ve hızda sorun yok cnm morfoloji %2 ciktiCanım nerdeyse sprm sayisi 0a yakın olanlarda ameliyat ile eşten alnyrms ve tutma ihtimali cokms eğer sorun oysa.
Canım benimm, Allah'ımın izniyle olur inşallah. Ne kadarlık evlisin, niye acıyarak bakıyorlarmış. Öyle bakan insanların kendisindedir ayıp. Her şey Allah'ın izniyle değil mi, sanki senin elimde mi. Üzme kendini, dua et. Ben de senin için dua edecemAylardır her adette hüsrana uğramak o kadar yordu ki beni.. Herkesin acıyarak bakması... Evde bi eksiklik.. Dayanamıyorum
Canım benimm, Allah'ımın izniyle olur inşallah. Ne kadarlık evlisin, niye acıyarak bakıyorlarmış. Öyle bakan insanların kendisindedir ayıp. Her şey Allah'ın izniyle değil mi, sanki senin elimde mi. Üzme kendini, dua et. Ben de senin için dua edecemAllahım sana da bana da bütün bebek isteyenlere de nasip etsin inşallah. Kimsenin kucağını, evini boş koymasın.
Ayy hadi inşallah, şimdi okudum. Merakla bekleyecem, tekrar et canım testi :) hadi hayırlısı:)Kızlar ağzım kulaklarımda şu an, Rabbim gerçeğini de nasip etsin İnşallah ya.
Ne diyeyim. İlk defa silik gördüm. Sabah öylesine yapıp bakmadan çöpe atmıştım meraktan gidip çıkardım :)
Bu testi müzeye kaldırıyorum
Her şey normal olduğunda bile gebe kalma olayı ayda yüzde 5 falanmış. Bi sene olması için beklemek normalmiş. Benim doktorum demişti de beklemek ve umut ederek beklemek zor tabi. Bi de kırmızıları görmeyim diyosun bi bakmışın gelmiş. Moral bozukluğu oluyo. Bizim inanmamız sabırlı olmamız ve stres yapmamamız lazım. Çikolata kisti ben de engel değil diye biliyorum. Sıkma canınıİnşallah, daha önce boş gebelik oldu geçen sene, 9 aydır deniyoruz, eşimde sorun yok bende de çikolatakisti var küçük, engel değil dediler, teşekkür ederim inşallah her isteyene nasip olur..
Valla zaten bizim ayda hamile kalanların çoğu erkek çıktı bende o ara erkek diye yoğunlaştım ama şimdi teker teker kıza dönüyorlar bakalım nasipte ne var :):) ayy çok geçmiş canım benim iyi çabuk atlatmışsınız tabi hasta olunca duygusallık anne düşkünlüğü oluyo ister istemez :):)Hadi hayırlısı kuzumm bu yıl erkek yılı ama:))valla benim kızda kabakulak olmuştu kuzum 2haftadir öle uğraştık çok şükür ilerlemeden geçti.okula devam ediyor işte:))bu aralar tutturdu kardeşim olmasın bana kim bakicak sen hastane de kalırsan Dio cadı
Öyle oluyo ama ikinci aya daha rahat oluyo insan alışıyorsun o rahatlığaAynen kuzum free ama cok da olamiyo insn be takmiym diym da acabalar var iliskiden sona ins tutar dalgasi var ne bilemm hayirlisi Allahtn
Amiiin inşallaahSaglikla gelsin bebisimiz insallaaaaahhhhhhh
Mesajını Yen'i gördüm canım bende bu gece gördüm kız evlat demekmiş:):)Kızlar geçen rüyamda göğsümden süt aktığını gördüm tabirde falan evlat sahibi olmaya Dio bu bile umud verdi inşallah Rabbim nasip eder
:) ben gecikmr olursa o zmn bile yapasim grlmiyot ya yine bu aydan da umidim yok degerlrndirdigimiz gunleri dusunursem
Ayy hadi inşallah, şimdi okudum. Merakla bekleyecem, tekrar et canım testi :) hadi hayırlısı:)
Aynen öle canım doktora çıktık sonucu alana kadar dokuz dogurdum ağladım:))gerçekten evlat ona gelmesin herşey bana gelsin dediğin şey kuzum karnındayken daha rahat mis.hamileyken karnimdayken korkardim bişi olcakmi die bı doktorda karnındayken emin ol daha rahatsın demisti hakliymis vallaValla zaten bizim ayda hamile kalanların çoğu erkek çıktı bende o ara erkek diye yoğunlaştım ama şimdi teker teker kıza dönüyorlar bakalım nasipte ne var :):) ayy çok geçmiş canım benim iyi çabuk atlatmışsınız tabi hasta olunca duygusallık anne düşkünlüğü oluyo ister istemez :):)
Hadi:)))inşallah tutar bakım bı hamiş kalsaydım önce tabi:)))Mesajını Yen'i gördüm canım bende bu gece gördüm kız evlat demekmiş:):)
Bakalim kuzum Rabbim cizmistir bir yol :)Öyle oluyo ama ikinci aya daha rahat oluyo insan alışıyorsun o rahatlığa
canim benim bu ayda umut yokŞükür balım belim koptu.
Sen nasilsin kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?