Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Saglikla gelsin bebisimiz insallaaaaahhhhhhh

Aylardır her adette hüsrana uğramak o kadar yordu ki beni.. Herkesin acıyarak bakması... Evde bi eksiklik.. Dayanamıyorum
Canım benimm, Allah'ımın izniyle olur inşallah. Ne kadarlık evlisin, niye acıyarak bakıyorlarmış. Öyle bakan insanların kendisindedir ayıp. Her şey Allah'ın izniyle değil mi, sanki senin elimde mi. Üzme kendini, dua et. Ben de senin için dua edecem Allahım sana da bana da bütün bebek isteyenlere de nasip etsin inşallah. Kimsenin kucağını, evini boş koymasın.

İnşallah, daha önce boş gebelik oldu geçen sene, 9 aydır deniyoruz, eşimde sorun yok bende de çikolatakisti var küçük, engel değil dediler, teşekkür ederim inşallah her isteyene nasip olur..

Ayy hadi inşallah, şimdi okudum. Merakla bekleyecem, tekrar et canım testi :) hadi hayırlısı:)

İnşallah, daha önce boş gebelik oldu geçen sene, 9 aydır deniyoruz, eşimde sorun yok bende de çikolatakisti var küçük, engel değil dediler, teşekkür ederim inşallah her isteyene nasip olur..
Her şey normal olduğunda bile gebe kalma olayı ayda yüzde 5 falanmış. Bi sene olması için beklemek normalmiş. Benim doktorum demişti de beklemek ve umut ederek beklemek zor tabi. Bi de kırmızıları görmeyim diyosun bi bakmışın gelmiş. Moral bozukluğu oluyo. Bizim inanmamız sabırlı olmamız ve stres yapmamamız lazım. Çikolata kisti ben de engel değil diye biliyorum. Sıkma canını

Valla zaten bizim ayda hamile kalanların çoğu erkek çıktı bende o ara erkek diye yoğunlaştım ama şimdi teker teker kıza dönüyorlar bakalım nasipte ne var :):) ayy çok geçmiş canım benim iyi çabuk atlatmışsınız tabi hasta olunca duygusallık anne düşkünlüğü oluyo ister istemez :):)

:) ben gecikmr olursa o zmn bile yapasim grlmiyot ya yine bu aydan da umidim yok degerlrndirdigimiz gunleri dusunursem

böyle düşünme balım yaa, belki bir sürpriz olur bilemeyiz ki

Ayy hadi inşallah, şimdi okudum. Merakla bekleyecem, tekrar et canım testi :) hadi hayırlısı:)

inşaallah kuzum yaa Rabbim hayırlısıyla nasip etsin hepimize

Aynen öle canım doktora çıktık sonucu alana kadar dokuz dogurdum ağladım:))gerçekten evlat ona gelmesin herşey bana gelsin dediğin şey kuzum karnındayken daha rahat mis.hamileyken karnimdayken korkardim bişi olcakmi die bı doktorda karnındayken emin ol daha rahatsın demisti hakliymis valla

Eklentiler

• 2018-12-08-10-52-51.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 35
  • 2018-12-08-10-52-13.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 37
  • 2018-12-08-10-52-51.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 28
  • 2018-12-08-10-52-13.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 30
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…