Amiiiinnn hadi gelin artık başı çek :)Haklısın canım, beklemekten başka çare yok Allahtan hayırlısı :)
Gelmedi kuzumYok canım belli olmadı senin msjına cvp vermiştim gelmedi mi bildirim
Evet kuzum sen ne durumdasın kaç gün var bata ?
Yapma kuzum kwndini frenle hayirli olani bekle emii kaptirma kuzum kendini insallah olmasindn yana tabiki gonlumuz onun icin burda birlikteyiz ama Rabbim hayirlisini versin emi bebisimm bnmmmYawru bugünkü silik çıkınca heves yaptım ama hayırlısı olsun inşallah
Daha yapmıycam balım boşver :)
Allah Allah iyiyim elhamdulillah sen nasılsın demiştim halbuki :)Gelmedi kuzum
İyi yapmışsın kuzum bi ayda free takıl mis :):) hayırlısı olsun inşallahTam bilmemekle beraber daha cook var yavrimuu hayirlisi Allahtn hic bisi yapmadm bu ay :) diger ay asilama icin gidicez diye
Hım o geldi kuzum:)bebiş nasıl demiştim bende:))Allah Allah iyiyim elhamdulillah sen nasılsın demiştim halbuki :)
Ben bı ara yaptırıyodum canım doktoraArkadaşlar yumurta takibi yaptrn var mıydı aranzda ben doktora hep yaptrcam 15 aralıktan sonra.
Ne kadar süre yaptrdnz inandnz mi iyi oldgna? Hormon değerleri konusunda benim geçen ay hepsi normal cıktı esimin de. Sizin durum naslBen bı ara yaptırıyodum canım doktora
Oyy balımm yaa, bekleyelim bakalım kuzucum :)Yapma kuzum kwndini frenle hayirli olani bekle emii kaptirma kuzum kendini insallah olmasindn yana tabiki gonlumuz onun icin burda birlikteyiz ama Rabbim hayirlisini versin emi bebisimm bnmmm
O bana gelmedi kuzum:):) bebiş iyiydi en son gördüğümde heyecanla cinsiyet bekliyoruz artık şimdiye kadar bi kişi kız hissediyorum dedi geri hep erkek dediler bende kız hissediyorum bakalım ne olacak sonuç :):) senin kız nasıl :)Hım o geldi kuzum:)bebiş nasıl demiştim bende:))
Ne testi kız hayırdr iyi gecrlrr kuzum :)iyi geceler kızlar ben bu gece testimle uyuycam
Testte ilk defa silik gördüm kuzum yanlış da da olsa :))))Ne testi kız hayırdr iyi gecrlrr kuzum :)
Ayyy canim ya hadi insAllah gerçek olur kim bilir bat ne zmndi cnmTestte ilk defa silik gördüm kuzum yanlış da da olsa :))))
İnşaallah canım benim ama 16 sında bat, yani bildiğin test yanlıştı :)Ayyy canim ya hadi insAllah gerçek olur kim bilir bat ne zmndi cnm
Reglin 5.gunu gittim çatlayana kadar doktor takip etti.benim esimde bı sıkıntı varNe kadar süre yaptrdnz inandnz mi iyi oldgna? Hormon değerleri konusunda benim geçen ay hepsi normal cıktı esimin de. Sizin durum nasl
Hadi hayırlısı kuzumm bu yıl erkek yılı ama:))valla benim kızda kabakulak olmuştu kuzum 2haftadir öle uğraştık çok şükür ilerlemeden geçti.okula devam ediyor işte:))bu aralar tutturdu kardeşim olmasın bana kim bakicak sen hastane de kalırsan Dio cadıO bana gelmedi kuzum:):) bebiş iyiydi en son gördüğümde heyecanla cinsiyet bekliyoruz artık şimdiye kadar bi kişi kız hissediyorum dedi geri hep erkek dediler bende kız hissediyorum bakalım ne olacak sonuç :):) senin kız nasıl :)
Himm varmis daha hayırlısı be canim niye yaotin test sen erkendrnİnşaallah canım benim ama 16 sında bat, yani bildiğin test yanlıştı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?