Ayy canım inşallah hamissin ❤Kızlar ağzım kulaklarımda şu an, Rabbim gerçeğini de nasip etsin İnşallah ya.
Ne diyeyim. İlk defa silik gördüm. Sabah öylesine yapıp bakmadan çöpe atmıştım meraktan gidip çıkardım :)
Bu testi müzeye kaldırıyorum
olabilirmi canim oyle birsey yumurtlama tarihini biliyorum sende durumlar nasil canim
Ayy canım inşallah hamissin ❤
Şimdi de diken üstünde oluyo insan ama doğduktan sonrası bi ayrıdır herkes aynı şeyi söylüyor karnında her yere götürüyon ama doğunca ne olacak bakalım :):) Rabbim bütün çocuklara sağlık versin yaAynen öle canım doktora çıktık sonucu alana kadar dokuz dogurdum ağladım:))gerçekten evlat ona gelmesin herşey bana gelsin dediğin şey kuzum karnındayken daha rahat mis.hamileyken karnimdayken korkardim bişi olcakmi die bı doktorda karnındayken emin ol daha rahatsın demisti hakliymis valla
Kız için biraz umutlandım rüyamda hep erkek bebek gördüm bakalım iki hafta sonra söylicekler mi :):) senin bi kız var bi de hayırla sağlıkla erkek olsun inşallah tabi istiyorsan :):)Hadi:)))inşallah tutar bakım bı hamiş kalsaydım önce tabi:)))
Tabi ki bitanemBakalim kuzum Rabbim cizmistir bir yol :)
Aminnn kuzummŞimdi de diken üstünde oluyo insan ama doğduktan sonrası bi ayrıdır herkes aynı şeyi söylüyor karnında her yere götürüyon ama doğunca ne olacak bakalım :):) Rabbim bütün çocuklara sağlık versin ya
Benle eşim kız istiyoruz ama kaynanamgile erkek istioKız için biraz umutlandım rüyamda hep erkek bebek gördüm bakalım iki hafta sonra söylicekler mi :):) senin bi kız var bi de hayırla sağlıkla erkek olsun inşallah tabi istiyorsan :):)
Kız evlat farklı tabi ne bilim ilk çocuk kızsa ikinci erkek isteniyor ya genellikle ondan dedim kuzum gönlünüzdekinin en güzelini versin Rabbim :):)Benle eşim kız istiyoruz ama kaynanamgile erkek istio
Aminnn kuzum inşallah rabbim hayırlı evlat versin sağlıklıKız evlat farklı tabi ne bilim ilk çocuk kızsa ikinci erkek isteniyor ya genellikle ondan dedim kuzum gönlünüzdekinin en güzelini versin Rabbim :):)
Inşallah canım benim ❤Olur tabi canım neden olmasın hayat mucizelerle dolu :)
Bende değişen bir şey yok balım batımı bekliyorum öylesine
Canım ben fetih başladım, 2si bir arada olmuyor diye fetihten sonra başlarım inşaallah
Kuzum inşaallah öyledir ya, hepimiz güzel haber alalım inşallah
Canımmİnşaallah boşa ümitlenmiyorumdur dün 2. testim negatifti test bozuktu sanırım :)
Amiiin inşallah canımAminnn kuzum inşallah rabbim hayırlı evlat versin sağlıklı
Daha gelen giden yok rabiacım ama belirtiler var üç dört güne gelir bence gelince bildiricem
Tamam canım inşaallah belirtiler iyiye işarettirDaha gelen giden yok rabiacım ama belirtiler var üç dört güne gelir bence gelince bildiricem
Yeni bat 5 ocak
Ben de bildirim yapmıştım 2 ocak diye..
Hiç zannetmiyorum ama inşallah öyledir canım ne diyelimTamam canım inşaallah belirtiler iyiye işarettir
Sağlık olsun canım benim offfff
Kusura bakma canım gözümden kaçmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?