Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mrb arkadaşlar bende yarın bat sizler gibi bekliyorum. Hamiş olan yada daha önceden hamile olan arkadaşlar belirtiler hakkında bilgi verirmisiniz bana. 5 gün önce sadece 1 gün sürmekte olan göğüs ucu agrım oldu. Sonrasında 2 gün süren genel göğüs agrım oldu. Akıntım hiç durmak bilmiyor hala devam ediyor. Bel agrım ara ara oluyor. Perşembe akşam hafiften bi miğde bulantısı zor uyudum ve gece kaç defa uyandım. Cuma akşamı da çok fena haldeydim derin derin nefes almaktan bir hal oldum çok afedersiniz sırf kusmamak için. Aynı şekilde zor uyudum ve gece boyunca kaç defa kalktım. Dizlerimde ağrılar ve cuma gecesi bi erkek bebek gördüm rüyamda ben hayatım boyunca bu kadar güzel bir bebek görmemiştim çok güzeldi. Cumartesi Sabah ta kalktım hafiften bi bulantı vardı sonra o geçti ama ondan beridr ağzımın hiç tadı yok çok kötü yediğim içtigimden birşey anlamıyorum bi tat alamiyorum. Vs vs bana yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden tşkler hepinize

Selam canım, bu belirtilerin hepsini tek tek yaşadım. Maalesef hepsi psikolojikti. Hâlâ hamile kalamadım.
İnşaallah senin belirtiler iyiye işaret eder Bizlere güzel haber ver

Selam canım, bu belirtilerin hepsini tek tek yaşadım. Maalesef hepsi psikolojikti. Hâlâ hamile kalamadım.
İnşaallah senin belirtiler iyiye işaret eder Bizlere güzel haber ver
Yaa çok sağolun allah razı olsun. Ben bu ay tamamen kendi haline bıraktım düşünmedim. Hâlâ da düşünmüyordum hiç birşey ama işte bu belirtileri görünce insan aceba mi diyor. Hepimiz birbirimize güzel güzel haberler verelim inşallah

Kızlar yine bir çöp vakası. Bu test bozuk mu.
Bi de beklemiş diye mi dağıldı acaba

Eklentiler

• Negative Image_4e3e9ebe-4f9b-4b7c-912f-f76d4a0e2c8d.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleme:
Kızlar yine bir çöp vakası. Bu test bozuk mu.
Bi de beklemiş diye mi dağıldı acaba
Eğer ilk yaptığınızda ikinci çizgi belirdi ise bence dikkate almalısınız. Daha önce yapmismiydiniz. Bende birdaha deneyin bide bat ne zamandı

Eğer ilk yaptığınızda ikinci çizgi belirdi ise bence dikkate almalısınız. Daha önce yapmismiydiniz. Bende birdaha deneyin bide bat ne zamandı
Bata daha 7 gün var canım.
Yapıp çöpe atmıştım bakmadan. Ne zaman belirdiğini bilmiyorum. Sabahki negatifti. Test bozuktur kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…