Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bata daha 7 gün var canım.
Yapıp çöpe atmıştım bakmadan. Ne zaman belirdiğini bilmiyorum. Sabahki negatifti. Test bozuktur kesin
Canım benim de bata 8 gün var belirtilerin var mı peki benim belim çok ağrıyor dünde adet sancısı yaşadım başka da birseyim yok

Canım benim de bata 8 gün var belirtilerin var mı peki benim belim çok ağrıyor dünde adet sancısı yaşadım başka da birseyim yok
Göğüslerim ağrımaya başladı kuzum dünden beri çok hafif ağrıyor. Onun dışında bir şey yok canım. Zaten adete yakın ağrıyor maalesef :/

Göğüslerim ağrımaya başladı kuzum dünden beri çok hafif ağrıyor. Onun dışında bir şey yok canım. Zaten adete yakın ağrıyor maalesef :/
Ayenn o yüzden göğüsleri saymıyorum ben koltuk altına doğru her ay ağrır bu ay da var yine ama bel ağrısı beni mahvetti bu ay belimi çektırmıştım ondan mi ağrıyor bulmiyroum ki kadın çekerken belim zerre kadar ağrımadı sonraki günlerde de ağrımadı geçen hafta pazar çektırmıştım bir hafta oldu şimdi ağrıyor

Canımm belki bebiş belirtisidir sürpriz olur sana :) Ya da yumurtlamadan sonra da olabiliyor kuzum

Ben şuraya yeni batımı yazayım hazır olsun bari şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…