Kuzum bi çizgi var ama t'nin mi dağılmış mı bilmiyorum. Testin bozuk olduğu kanaatine vardım. Sen nasılsın canımcanim cok erken ama cok beklettiysen dagilmis birde efektsiz halinde t nin orda cizgi varmi
Canım benim de bata 8 gün var belirtilerin var mı peki benim belim çok ağrıyor dünde adet sancısı yaşadım başka da birseyim yokBata daha 7 gün var canım.
Yapıp çöpe atmıştım bakmadan. Ne zaman belirdiğini bilmiyorum. Sabahki negatifti. Test bozuktur kesin
Göğüslerim ağrımaya başladı kuzum dünden beri çok hafif ağrıyor. Onun dışında bir şey yok canım. Zaten adete yakın ağrıyor maalesef :/Canım benim de bata 8 gün var belirtilerin var mı peki benim belim çok ağrıyor dünde adet sancısı yaşadım başka da birseyim yok
Ayenn o yüzden göğüsleri saymıyorum ben koltuk altına doğru her ay ağrır bu ay da var yine ama bel ağrısı beni mahvetti bu ay belimi çektırmıştım ondan mi ağrıyor bulmiyroum ki kadın çekerken belim zerre kadar ağrımadı sonraki günlerde de ağrımadı geçen hafta pazar çektırmıştım bir hafta oldu şimdi ağrıyorGöğüslerim ağrımaya başladı kuzum dünden beri çok hafif ağrıyor. Onun dışında bir şey yok canım. Zaten adete yakın ağrıyor maalesef :/
Yaa öyle deme rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah hepimiz içinHaklısın canım bende şans olsa annemden erkek doğardım
Bende sabah ilk idrarla yapmak en sağlıklı sonucu verir diye dúsünüyorumKızlar yeni bat sizce akşam yapsam test çıkarmı yoksa yrn sabahmi yapsam net olması için
Teşekkür ederimBende sabah ilk idrarla yapmak en sağlıklı sonucu verir diye dúsünüyorum
Canımm belki bebiş belirtisidir sürpriz olur sana :) Ya da yumurtlamadan sonra da olabiliyor kuzumAyenn o yüzden göğüsleri saymıyorum ben koltuk altına doğru her ay ağrır bu ay da var yine ama bel ağrısı beni mahvetti bu ay belimi çektırmıştım ondan mi ağrıyor bulmiyroum ki kadın çekerken belim zerre kadar ağrımadı sonraki günlerde de ağrımadı geçen hafta pazar çektırmıştım bir hafta oldu şimdi ağrıyor
amiiinnn inşaallah canımYaa öyle deme rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah hepimiz için
Inşallah canım benim yumurtlamam 3 aralıkta idi sanmıyorum ondan olduğunu ya usuttum ya da gebelik inşallah ikincisidir :)))Canımm belki bebiş belirtisidir sürpriz olur sana :) Ya da yumurtlamadan sonra da olabiliyor kuzum
Valla çok sevinirim canım benim ya :)Inşallah canım benim yumurtlamam 3 aralıkta idi sanmıyorum ondan olduğunu ya usuttum ya da gebelik inşallah ikincisidir :)))
Sağol canım benim inşallah ikimizde hamile kalırız bu ay birlikte sevinirizValla çok sevinirim canım benim ya :)
Okunan ezanlar hürmetine duanı kabul etsin Rabbim, canım benimSağol canım benim inşallah ikimizde hamile kalırız bu ay birlikte seviniriz
Amin canım benim inşallah ❤Okunan ezanlar hürmetine duanı kabul etsin Rabbim, canım benim
yarın yani canım test falan yaptın mı10 aralık benim bat
Senin bat 16 aralık mi benim ki 17 aralık tatlımBen şuraya yeni batımı yazayım hazır olsun bari şimdiden
rabisim benimde 20 aralık-bat bu ay aslanpençesi kullanıyorum lh dusurmek içinBen şuraya yeni batımı yazayım hazır olsun bari şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?