Ayy batlarımız da pek farklı değil kuzum ya :)Senin bat 16 aralık mi benim ki 17 aralık tatlım
şifa olsun canım benimrabisim benimde 20 aralık-bat bu ay aslanpençesi kullanıyorum lh dusurmek için
amin kuzum allah razı olsn insalalhşifa olsun canım benim
Aynen:))Ayy batlarımız da pek farklı değil kuzum ya :)
canim bende iyim sen nasilsin. Yarin sabah tekrarlasana cnm testi hadi insallah ebenin tedavisi ise yaramis olsunKuzum bi çizgi var ama t'nin mi dağılmış mı bilmiyorum. Testin bozuk olduğu kanaatine vardım. Sen nasılsın canım
kan verecek misin canımcanim bende iyim sen nasilsin. Yarin sabah tekrarlasana cnm testi hadi insallah ebenin tedavisi ise yaramis olsun
günler su gibi akıp gidiyor canım hemencecik geliyor beklenen tarih :)Ne güzel batları yakın olanlar var benim taaa 2 ocakta:)bu ayki şansı kaybedince öyle oluyor.adet bitti artık önümüzdeki ay inşallah hayırlısıyla
canim yazin bir kez daha boyle silik cikmisti negatif olunca cok uzulmustum hic cesaretim yok kan vermek icin ama bugun adet belirtisi olan asiri sinir basladi. Bilmiyorumki netten test alip oyle emin olup kanmi aldirsam bilemiyorum yarinki ruh halime bagli:)kan verecek misin canım
4 gün önce kan testi yaptırdım hemşire negatif dedi. Doktorumla görüştüm daha sonra keşke yaptırmasaydın adet gecikmesinden sonra test yapılması daha uygun eğer gecikmen olurda testi tekrarlayalım dedi. Bir umut bekliyorumyarın yani canım test falan yaptın mı
Yok canım ben adet oldum moralim bozuk@MrsRed 9 Aralık
@balbocegi35 10 Aralık
papatyam67 10 Aralık
bengiisuu 10 Aralık
Kızlar test yaptınızmı
Senin test te var mı bir gelişme canım geçmişi okuyorum da hayırlı haberler alırsın inşallahcanim yazin bir kez daha boyle silik cikmisti negatif olunca cok uzulmustum hic cesaretim yok kan vermek icin ama bugun adet belirtisi olan asiri sinir basladi. Bilmiyorumki netten test alip oyle emin olup kanmi aldirsam bilemiyorum yarinki ruh halime bagli:)
canim elimdeki son testi sanirim hayal kirikligi yasamaktan korkuyorum. Tek umudum silik cizgi cikan testin labquick olmasiSenin test te var mı bir gelişme canım geçmişi okuyorum da hayırlı haberler alırsın inşallah
Laboquick güvenilir diye biliyorum canım çok heycanlı bir dönemdesin tedirginlik oluyor haliyle. Ama hayırlısı ile vardır inşallahcanim elimdeki son testi sanirim hayal kirikligi yasamaktan korkuyorum. Tek umudum silik cizgi cikan testin labquick olmasi
amin canim hayirlisi hakkimizdaLaboquick güvenilir diye biliyorum canım çok heycanlı bir dönemdesin tedirginlik oluyor haliyle. Ama hayırlısı ile vardır inşallah
Öyle valla amin canımamin canim hayirlisi hakkimizda
Ne demekTeşekkür ederim
Bugün yaptım negatif cnmYok canım ben adet oldum moralim bozukne zamandır giremiyorum nasılsınız hepinizi çok özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?