Kuzumm ben de özledim nerelerdesin sen yaR4bi4 canım benim nasılsın çok özledim hepinizi benim bat 5 ocak olarak güncellermisin bugün adet oldum
canim yazin bir kez daha boyle silik cikmisti negatif olunca cok uzulmustum hic cesaretim yok kan vermek icin ama bugun adet belirtisi olan asiri sinir basladi. Bilmiyorumki netten test alip oyle emin olup kanmi aldirsam bilemiyorum yarinki ruh halime bagli:)
Tamam canımYeni bat 9 Ocak canimR4bi4
allahım şu rüyalar çıksa zaten ya. ben de hamiş olduğumu gördüm ertesi gün arkadaşımın haberini aldımKızlar geçen rüyamda göğsümden süt aktığını gördüm tabirde falan evlat sahibi olmaya Dio bu bile umud verdi inşallah Rabbim nasip eder
silik çizgi olunca bence de şans bitmiş değil yaw. en güzeli gün geçince test yapmak o yüzden. sen nasılsın bitanem :)Kız saçmalama bende onlarca kez test yaptım hep görecem o çizgiyi diye taklalar atıyordum ama burda belli ya. Telefonda çıkmıyor Zaten çok silik olup sonradan çıkan çizgiler. Bence tekrarla 2 gün sonra koyulaşma var mı diye kontrol et. Kendiminmiş gibi heyecanlandımm inşallah sağlıkla gelsin miniğin artıkk
pff. kuzum az daha bekle sen gene de yukarı uzanma falan dikkatli ol, belli olmaz. şimdi bata kaç kaldı balım??Hatunlar dediğim gibi boşuna heveslenmişim, gene yaptım negatif
zyağı mı allah cezanı vermesinVala beybi hic hesaplamadim sendn sona olck onu biliymda :)
Eyvahlar olsn iyi bari zeytinyagiyla daha lezzetli fln demedin :)))))
6 var canımın dibipff. kuzum az daha bekle sen gene de yukarı uzanma falan dikkatli ol, belli olmaz. şimdi bata kaç kaldı balım??
Kiz yemk anlamissin bndemi simdi hata :)) neyse bnde ayniyim beybimm saldm bu ay diger ay asilama icin dr.a gitcez nsipse..nasilsa tutmamistir deme kiz bellimi olur hayirlisi bakalim neler gorcezz ya.allahım şu rüyalar çıksa zaten ya. ben de hamiş olduğumu gördüm ertesi gün arkadaşımın haberini aldım
silik çizgi olunca bence de şans bitmiş değil yaw. en güzeli gün geçince test yapmak o yüzden. sen nasılsın bitanem :)
pff. kuzum az daha bekle sen gene de yukarı uzanma falan dikkatli ol, belli olmaz. şimdi bata kaç kaldı balım??
zyağı mı allah cezanı vermesinben de saldım çayıra mevlam kayıra misali, nasılsa bu ay da tutmamıştır diyom. perşembe kontrolümüz var inşalla
İyiyim kuzum bende hamdolsunallahım şu rüyalar çıksa zaten ya. ben de hamiş olduğumu gördüm ertesi gün arkadaşımın haberini aldım
silik çizgi olunca bence de şans bitmiş değil yaw. en güzeli gün geçince test yapmak o yüzden. sen nasılsın bitanem :)
pff. kuzum az daha bekle sen gene de yukarı uzanma falan dikkatli ol, belli olmaz. şimdi bata kaç kaldı balım??
zyağı mı allah cezanı vermesinben de saldım çayıra mevlam kayıra misali, nasılsa bu ay da tutmamıştır diyom. perşembe kontrolümüz var inşalla
Yok tatlım zaten göğüs ağrısı başladı regl olucamU Umithepvar aslında doğru kalmış aklında kuzum. dr.un programına göre 13 ya da 15 i diye konuştuk ama artık sabır kalmadı bende 13 ü gidesim var =) espri de doğru anlamışın. sen zeytinyağı falan diyince gülesim geldi sadece :))) valla bir umutsuzluk hali çöktü be yavrum. bir de milletin hamileliği içime doğuyor da kendim niye bir şey hissedemiyorum ona kıl oldum :)) sizin de süreç uzadı ama bence var bunda bir hayır. içime güzel şeyler doğuyor :)
R4bi4 canım öyleyse bekle batı. gecikme olursa test yaparsın. kırmızılar gelirse de napalım bacım, onu bulamayan da var..
Hadi inşaallah canımBenimde yeni bat 1 Ocak eşimin doğum gününde
Yok kuzum ya bu aydan umut yok cumartesi günü tüp bebek merkezi ile görüşmeye gidiyoruz hyrlısı allahtanHadi inşaallah canım
Bak yaa aklimda tutmaya calisiyrm senden oturuymus :) bncede imkanin varsa git bacim 13.unde..ne olacagini bilmek bir seyler dyup yol cizmek insana umut veriyr..hic cokmesin umutsuzluk Rabbim buyuk dualarimiz karsiliksiz kalmayacak insallah ellerimizi bos cevirmeyecek Rabbim..senin guzel hislerini seveyim ben ama yk be kuzu tedavisiz olmayacagi asikar bellide olmaz tabi..o his meselesi de ayri hee milleti bende genelde hissederm diger topikte kizlari bir bir sirasiyla icime dogdugu gibi oldu biz bole ortada kaldk :) sira bizlerde insallah yavrmU Umithepvar aslında doğru kalmış aklında kuzum. dr.un programına göre 13 ya da 15 i diye konuştuk ama artık sabır kalmadı bende 13 ü gidesim var =) espri de doğru anlamışın. sen zeytinyağı falan diyince gülesim geldi sadece :))) valla bir umutsuzluk hali çöktü be yavrum. bir de milletin hamileliği içime doğuyor da kendim niye bir şey hissedemiyorum ona kıl oldum :)) sizin de süreç uzadı ama bence var bunda bir hayır. içime güzel şeyler doğuyor :)
R4bi4 canım öyleyse bekle batı. gecikme olursa test yaparsın. kırmızılar gelirse de napalım bacım, onu bulamayan da var..
Ama beybisi biliyorsunki gogus agrisi ayni zamanda hamilelik belirtisi de..ben hayatimda hic yasamadim nasi bisi bilmiyrm :) dur bi bakalim insallah cizgilerin sonu mutluluk olurYok tatlım zaten göğüs ağrısı başladı regl olucam
Insallah guzel suprizi vermis olursun esine kuzumBenimde yeni bat 1 Ocak eşimin doğum gününde
İnş kuzum ama sanmıyorum bizimkiler öyle sürprizli gelmezler baksana ne çok uğraştırdılar böyle kolay olmıcak gelişleriInsallah guzel suprizi vermis olursun esine kuzum
Yok kuzum ya bu aydan umut yok cumartesi günü tüp bebek merkezi ile görüşmeye gidiyoruz hyrlısı allahtan
Bat 16 aralık beni de ekler misinizz :))
Ama beybisi biliyorsunki gogus agrisi ayni zamanda hamilelik belirtisi de..ben hayatimda hic yasamadim nasi bisi bilmiyrm :) dur bi bakalim insallah cizgilerin sonu mutluluk olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?