fotoyu at kuzum bizim gözler radar gibiArkadaşlar reglime 5 gün var ve elimdeki son testi yapayım dedim artık gün geçince doktrda yaparım. Benim gördüğüm ama fotoda görülmeyck kadar silik bir çizgi var. Daha önce tertemiz cikardi acaba beynimin oyunu mu bu
Gayet de belli ben görüyorum inşallah bebeğin seninledir... :)
hayali değil kuzum bariz belli :)
R4bi4 burdayım burdaa :))) hiç umudum yok ama bakalım hayırlısı göğüslerim baya hassas başka da belirtim yok bi üç gün öncesine kadar da alt karında sızım vardı gece bile hissediyodum o sızıyı hayırlısı umutlu değilim ama katılıyım dedim aranıza belki uğurlu gelir canım ablam bu topik
Canım benim ya çok sevindim kuzum testin markası ne :)Arkadaşlar inşallah sizler ailem gibisiniz ilk burda paylastim inşallah beynimin oynu değil. Hepimiz burdan güzel haberler aliriz çok heyecanlndm inşallah
İnşallah ablacım belirtilerin var mıZaten listede varsın kuzum, batlarımız aynı :) İnşallah bebeğimiz bizimledir
Güvenilir bir marka canım hadi gözün aydın
Yok be kardeşim, bi göğüs ağrısı var o da oluyor her ay zaten. Regli bekliyorumİnşallah ablacım belirtilerin var mı
Regl günümü beklym mi test için canım ne yapayim smdiGüvenilir bir marka canım hadi gözün aydın
Bende aynı valla hayırlısı bakalım üzülme hiç abla taktıkça olmuyo bu ay çok rahatım hiç takmadım kafayaYok be kardeşim, bi göğüs ağrısı var o da oluyor her ay zaten. Regli bekliyorum
Regl günümü beklym mi test için canım ne yapayim smdi
Benim kafaya takmayınca da olmuyor kuzum zaten bu ay da olmazsa salıcam.Bende aynı valla hayırlısı bakalım üzülme hiç abla taktıkça olmuyo bu ay çok rahatım hiç takmadım kafaya
İnşallah ablacımm inşaAllah seninde benimde tüm isteyenlerin de bir gün gerçek olur rabbim aratmasın kucağımızı doldursun hayırlı zamanı bekliyo güzel ALLAH'IM vermek içinBenim kafaya takmayınca da olmuyor kuzum zaten bu ay da olmazsa salıcam.
inşaallah senin vardır balım
Çok çok haklısın canım, dileğim tez zamanda gelsin o hayırlı vakitİnşallah ablacımm inşaAllah seninde benimde tüm isteyenlerin de bir gün gerçek olur rabbim aratmasın kucağımızı doldursun hayırlı zamanı bekliyo güzel ALLAH'IM vermek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?