Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Su gibu kuzum afedersin altina isemis gibi..ped fln da koymadm yktu yanmda..degerlendireyim aksm bakalim..aynn kuzu ya catladi kremsi akintiyida gordum ne bilim belli mi olur adamda evdeyken bi proje odevi hazirlayalim biz :)))
Hazırla tabi kuzum :):) şimdi dicem bende de o akıntı vardı hamile kaldığım ay hatta enfeksiyon zannedip smear ve idrar tahlili yaptırdım bi şey çıkmadı ama ne olur ne olmaz sen tedbirli ol :)

Cnm gözün aydın rabbim hayırlı sağlıklı Bı gebelik geçirsin inş sağlıkla kucaklatsın darısı hepimize inşallah

Günaydın kızlar hepinize. Rabiacım ben bu sabah regl oldum, yeni bat 9 ocak kuzucum R4bi4

Tamam canım sesin soluğun çıkmıyor
Bildirim gelmiyo kuzum sonra bi bakıyorum bi sürü sayfa konuşulmuş çok şey olmuş geride kalıyorum diye yazmıyorum pek :) nasılsın canım var mı gelişme

Bildirim gelmiyo kuzum sonra bi bakıyorum bi sürü sayfa konuşulmuş çok şey olmuş geride kalıyorum diye yazmıyorum pek :) nasılsın canım var mı gelişme
Anladım kuzum ara sıra uğra yine de :)

İyi sayılırım canım, yerimde sayıyorum sen nasılsın bal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…