Amiiiin inşallah hepimizin ki tatlımCanım benim ya :) Sağlıkla gelsin inşallah
AmiiiiiiinAşırı aminnnn tüm evlat isteyenlerin de insallah
Daha erken canımSelam kızlar çatlatma ignemin 9. günü kan tahlili sonucum 6,60 cıktı . Sizce ümitlenmeli miyim ???
Hazırla tabi kuzum :):) şimdi dicem bende de o akıntı vardı hamile kaldığım ay hatta enfeksiyon zannedip smear ve idrar tahlili yaptırdım bi şey çıkmadı ama ne olur ne olmaz sen tedbirli ol :)Su gibu kuzum afedersin altina isemis gibi..ped fln da koymadm yktu yanmda..degerlendireyim aksm bakalim..aynn kuzu ya catladi kremsi akintiyida gordum ne bilim belli mi olur adamda evdeyken bi proje odevi hazirlayalim biz :)))
Maşallah canım baya belli hayırlı olsun sıkı sıkı tutunur annesine inşaallah:)Kızlar duramadım eşimle nöbetçi eczane aradık predictor aldım ondada böyle çıktı inşallah hamileyimdir dua edin kızlar nolur yarında betahcg vereceğim
Cnm gözün aydın rabbim hayırlı sağlıklı Bı gebelik geçirsin inş sağlıkla kucaklatsın darısı hepimize inşallahKızlar yaaaa bugün 38.günüm normalde hep düzensiz olur adetlerim 40.45. Gün olduğuda oldu öylesine bi test aldım biraz önce yapayım dedim sonuç bu ama internette test güvenilir değil yanlış sonuç çıkıyor diyor sevinsemmi ne yapsam bilemedim şu an çok karışık duygular içindeyim
Günaydın ablaGünaydın kızlar
Hu huuuuu siki siki tutunmaya calisan bi bebiss var burdaaaa saglokli bi gebelik olsn insallah cnm tebriklerrKızlar duramadım eşimle nöbetçi eczane aradık predictor aldım ondada böyle çıktı inşallah hamileyimdir dua edin kızlar nolur yarında betahcg vereceğim
Gunaydin yvrmmmGünaydın kızlar
Oluck insallh yavrm bizde hcg.de gorucz o ciftiiSonunda yumurtluyorum :) :) bende de bunun mutluluğu
Tamam canımGünaydın kızlar hepinize. Rabiacım ben bu sabah regl oldum, yeni bat 9 ocak kuzucumR4bi4
Bildirim gelmiyo kuzum sonra bi bakıyorum bi sürü sayfa konuşulmuş çok şey olmuş geride kalıyorum diye yazmıyorum pek :) nasılsın canım var mı gelişmeTamam canımsesin soluğun çıkmıyor
Anladım kuzum ara sıra uğra yine de :)Bildirim gelmiyo kuzum sonra bi bakıyorum bi sürü sayfa konuşulmuş çok şey olmuş geride kalıyorum diye yazmıyorum pek :) nasılsın canım var mı gelişme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?