Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hazırla tabi kuzum :):) şimdi dicem bende de o akıntı vardı hamile kaldığım ay hatta enfeksiyon zannedip smear ve idrar tahlili yaptırdım bi şey çıkmadı ama ne olur ne olmaz sen tedbirli ol :)
Degerlendirdim tabisii :)) Ahh bitanmmm iyi niyetli guzel annemizzzzz o zmn insallah sonu seninki.gibi guzl olur o zmn ne diyim yvrm Rabbim buyuk

Anladım kuzum ara sıra uğra yine de :)

İyi sayılırım canım, yerimde sayıyorum sen nasılsın bal
Ben de öyle canım bildiğin gibi... eşim varikosel ameliyatı olalı bugün 62 gün oldu, 72 günle 90 gün arası yenileniyo spermler deniyo. Bakalım bu ay onun heyecanı var yumurtlama dönemimde 72 gün dolmuş olcak. Bi sürü de şey kullanıyo. inşallah artık mucize yaşarız hepimiz kuzum

Ay inşallah balııımm ya bize mutlu haberlerini verirsin inşaallah

Degerlendirdim tabisii :)) Ahh bitanmmm iyi niyetli guzel annemizzzzz o zmn insallah sonu seninki.gibi guzl olur o zmn ne diyim yvrm Rabbim buyuk
İyi yapmışsın canım benim :):) en az kendim kadar istiyorum gerçekten olacağına da inanıyorum Amiiinn bu ay güzel haberlerinizi alalım inşaallah :)

İyi yapmışsın canım benim :):) en az kendim kadar istiyorum gerçekten olacağına da inanıyorum Amiiinn bu ay güzel haberlerinizi alalım inşaallah :)
Canım şimdi seni görünce yazmak istedim hatırladın mı beni bilmiyorum ama hamileliğini ilk öğrendiğin zamanlar buralardaydım konuşuyoduk maşallah sana ya 17 haftalık olmuşsun, sağlıkla kucağına al yavrunu inşallah. Cinsiyetiniz belli mi :) seni hazır burda görmüşken yazmak istedim :)

Hatırladım tabi hatırlamaz mıyım :):) çok sağol canım benim Darısı tez zamanda başınıza inşaallah:):) doktorlar söylemiyorlar canım cinsiyeti gittiğim hastanede haftaya kontrol var sorcam yine de şansımı denicem şimdilik belli değil kuzum :) sen nasılsın neler yapıyorsun :)

Kızlar duramadım eşimle nöbetçi eczane aradık predictor aldım ondada böyle çıktı inşallah hamileyimdir dua edin kızlar nolur yarında betahcg vereceğim
hayırlı olsun ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bizlere inşallah aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…