- 16 Aralık 2017
- 4.724
- 7.473
- 108
Degerlendirdim tabisii :)) Ahh bitanmmm iyi niyetli guzel annemizzzzz o zmn insallah sonu seninki.gibi guzl olur o zmn ne diyim yvrm Rabbim buyukHazırla tabi kuzum :):) şimdi dicem bende de o akıntı vardı hamile kaldığım ay hatta enfeksiyon zannedip smear ve idrar tahlili yaptırdım bi şey çıkmadı ama ne olur ne olmaz sen tedbirli ol :)
Ben de öyle canım bildiğin gibi... eşim varikosel ameliyatı olalı bugün 62 gün oldu, 72 günle 90 gün arası yenileniyo spermler deniyo. Bakalım bu ay onun heyecanı var yumurtlama dönemimde 72 gün dolmuş olcak. Bi sürü de şey kullanıyo. inşallah artık mucize yaşarız hepimiz kuzumAnladım kuzum ara sıra uğra yine de :)
İyi sayılırım canım, yerimde sayıyorum sen nasılsın bal
Ay inşallah balııımm ya bize mutlu haberlerini verirsin inşaallahBen de öyle canım bildiğin gibi... eşim varikosel ameliyatı olalı bugün 62 gün oldu, 72 günle 90 gün arası yenileniyo spermler deniyo. Bakalım bu ay onun heyecanı var yumurtlama dönemimde 72 gün dolmuş olcak. Bi sürü de şey kullanıyo. inşallah artık mucize yaşarız hepimiz kuzum
Günaydın balım kan vermedin mi daha :))))gunaydinnn
İnşallah tatlım benim inşallah hepimizin mutlu haberini alalımAy inşallah balııımm ya bize mutlu haberlerini verirsin inşaallah
İyi yapmışsın canım benim :):) en az kendim kadar istiyorum gerçekten olacağına da inanıyorumDegerlendirdim tabisii :)) Ahh bitanmmm iyi niyetli guzel annemizzzzz o zmn insallah sonu seninki.gibi guzl olur o zmn ne diyim yvrm Rabbim buyuk
Kiz hamile misin :) gunaydn cnmgunaydinnn
Sağlık ocagnda vermek için beklyrm şuan yarın öğlen çıkar sonucu dediler. Aynı gün çıkar sanmstmGünaydın balım kan vermedin mi daha :))))
Testte silik cıktı 4 farklı test yaptım şimdi sağlık ocagndaym kan için 2 gün var bataKiz hamile misin :) gunaydn cnm
Aksam üzeri cikabikiyor sonuc bazen cnm nujmarasini al ebenin ara 4 bucuk gibi ben oyke yaoiordm orda nasil durum bilmiorum amaSağlık ocagnda vermek için beklyrm şuan yarın öğlen çıkar sonucu dediler. Aynı gün çıkar sanmstm
Ayyy cok sevndm cnm hadi hayrlisiTestte silik cıktı 4 farklı test yaptım şimdi sağlık ocagndaym kan için 2 gün var bata
Canım şimdi seni görünce yazmak istedim hatırladın mı beni bilmiyorum ama hamileliğini ilk öğrendiğin zamanlar buralardaydım konuşuyoduk maşallah sana ya 17 haftalık olmuşsun, sağlıkla kucağına al yavrunu inşallah. Cinsiyetiniz belli mi :) seni hazır burda görmüşken yazmak istedim :)İyi yapmışsın canım benim :):) en az kendim kadar istiyorum gerçekten olacağına da inanıyorumAmiiinn bu ay güzel haberlerinizi alalım inşaallah :)
Ben de ararim nosu varAksam üzeri cikabikiyor sonuc bazen cnm nujmarasini al ebenin ara 4 bucuk gibi ben oyke yaoiordm orda nasil durum bilmiorum ama
Biliyrm kuzum Allah bin kerre razi olsnn yaa insallah kuzumm bakalim gorelim :)İyi yapmışsın canım benim :):) en az kendim kadar istiyorum gerçekten olacağına da inanıyorumAmiiinn bu ay güzel haberlerinizi alalım inşaallah :)
Ayy yarini gec böyle durumda aksam bilr olmuyir ya hadi hayrlisi guzel haberler alrsn insBen de ararim nosu varbu durum çok farklı hisstryr var mı yok muu
Hatırladım tabi hatırlamaz mıyım :):) çok sağol canım benimCanım şimdi seni görünce yazmak istedim hatırladın mı beni bilmiyorum ama hamileliğini ilk öğrendiğin zamanlar buralardaydım konuşuyoduk maşallah sana ya 17 haftalık olmuşsun, sağlıkla kucağına al yavrunu inşallah. Cinsiyetiniz belli mi :) seni hazır burda görmüşken yazmak istedim :)
Görcez inşaallah :):)Biliyrm kuzum Allah bin kerre razi olsnn yaa insallah kuzumm bakalim gorelim :)
hayırlı olsun ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bizlere inşallah aminnnKızlar duramadım eşimle nöbetçi eczane aradık predictor aldım ondada böyle çıktı inşallah hamileyimdir dua edin kızlar nolur yarında betahcg vereceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?