Bata kaç gün vardı test yaptn bence var masallah. Yarın sabahın koru gidelim o vakit yaza burdan olur muBende yaptıracağım inşallah bi sıkıntı çıkmaz ve hayırlı sağlıklı gebelikler geçiririz hepimiz inşallah
Kızlar yaaaa bugün 38.günüm normalde hep düzensiz olur adetlerim 40.45. Gün olduğuda oldu öylesine bi test aldım biraz önce yapayım dedim sonuç bu ama internette test güvenilir değil yanlış sonuç çıkıyor diyor sevinsemmi ne yapsam bilemedim şu an çok karışık duygular içindeyim
Hayırlı olsun :) Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.. Benim ilk hamileliğimde ikinci çizgi sizin ilk yaptırdığınız testteki gibiydi. Zaten siz ikinciyi de yapmışsınız bebiş ben burdayım diyor Allah’ın izniyleBende yaptıracağım inşallah bi sıkıntı çıkmaz ve hayırlı sağlıklı gebelikler geçiririz hepimiz inşallah
Maşallah sana maşallah :))Kızlar duramadım eşimle nöbetçi eczane aradık predictor aldım ondada böyle çıktı inşallah hamileyimdir dua edin kızlar nolur yarında betahcg vereceğim
Kız testi zar zor seçebildim, ambalaj o kadar karışık kiSonunda yumurtluyorum :) :) bende de bunun mutluluğu
su tüketimin nasıl tatlımKızlaaarrr benim idrarım bildiğiniz köpük ya idrarımı yapıyorum tuvaletin kapağı normal bulaşık köpüğü gibi köpük oluyo bayağıdır böyle 1 haftadan beri neden sizce?
Çok içiyorum ablasu tüketimin nasıl tatlım
Hiçbir fikrim yok kuzum ama biz bebiş yoralım inşaallah :)Çok içiyorum abla
Normaldi canim yaaCanım üstüne görme olabilir ama adet kanının miktarına bağlı netten araştır istersen tutuyo mu belirtileri
Yormayalım abla sonu hüsran oluyo sonra :))Hiçbir fikrim yok kuzum ama biz bebiş yoralım inşaallah :)
O zaman yoktur canım benimNormaldi canim yaa
ameller niyetlere göredir :)Yormayalım abla sonu hüsran oluyo sonra :))
Bat tarihimi bi belirleyebilsem zaten :) 4 Aralık diye tahmini yazmıştım bütün 38.günüm evet erkenden inşallah vardır miniklerimizBata kaç gün vardı test yaptn bence var masallah. Yarın sabahın koru gidelim o vakit yaza burdan olur mu
İnşallah rabiacım inşallah o kadar umutsuz ve beklemiyordum ki karmaşık duygular içine girdimCanımm ikisi de kopkoyu maşaallah hamilesinnnn :))
Aşırı aminnnn tüm evlat isteyenlerin de insallahBat tarihimi bi belirleyebilsem zaten :) 4 Aralık diye tahmini yazmıştım bütün 38.günüm evet erkenden inşallah vardır miniklerimiz
Amin inşallah sağlıkla gelsin inşallah bi sıkıntı olmadan güzel dualarınız için çok teşekkürlerHayırlı olsun :) Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.. Benim ilk hamileliğimde ikinci çizgi sizin ilk yaptırdığınız testteki gibiydi. Zaten siz ikinciyi de yapmışsınız bebiş ben burdayım diyor Allah’ın izniyle
Canım benim ya :) Sağlıkla gelsin inşallahİnşallah rabiacım inşallah o kadar umutsuz ve beklemiyordum ki karmaşık duygular içine girdim
Maşallah sana
çok teşekkürler inşallah güzel sonuçlarda alırım kan testindeMaşallah sana maşallah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?