Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnsanı merakta bırakıyolar ya :) artık öğrenirsin ama bence canım, sağlıkla gelsin bebeğin en önemlisi o. Ben bildiğin gibi canım, eşim varikosel ameliyatı oldu 62.gün bugün, bakalım artık umudum artmaya başladı bu ay. İnşallah bi mucize yaşarız kuzum

Evet çok saçmalıyolar ya :):) inşaallah öğrenirim kuzum .. baya olmuş ameliyat olalı artık sıkı tutun çalışmaları her an bebiş gelebilir :):) bu süreçte bi test daha yapmanızı tavsiye ederim canım

Yaaa ben de bugün kan testine gittim hemşire bat gelince bekleme gel dedi. Yarin da bekle git bence teyze miii oluyorummmmm Aslan burcu bebislerr olcak eğer ikimizin de olursa canimm
Canım kan almadılar mı, seninki Allahın izniyle kesin Şükür ki geldi bebişin balım :)
Benimki bi ümit işte :/
Sonucunu al da listeye ekleyelim inşaallah :)

Bugün adet oldum canım bundan sonrasından çok umutluyum zaten nedense :) 72 gün ile 90 gün arasında spermler yenileniyomuş ya inşallah artık tuttururuz canım :) 3 ay dolunca test yaptırcaz hemen kuzum, merak ediyorum zaten. Bi çok şey kullandırıyorum adama, bakalım sonuçlar nasıl

ahh kuzum keşke . Hiç zannetmiyorum.
İnşallah vardır da senin gebelik haberinle mutlu oluruz :) öyle deme abla tam umudu olmadığı anda gebe olduğunu öğrenen çok kişi var inşaAllah sende öyle olursun bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…