- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
İnsanı merakta bırakıyolar ya :) artık öğrenirsin ama bence canım, sağlıkla gelsin bebeğin en önemlisi o. Ben bildiğin gibi canım, eşim varikosel ameliyatı oldu 62.gün bugün, bakalım artık umudum artmaya başladı bu ay. İnşallah bi mucize yaşarız kuzumHatırladım tabi hatırlamaz mıyım :):) çok sağol canım benimDarısı tez zamanda başınıza inşaallah:):) doktorlar söylemiyorlar canım cinsiyeti gittiğim hastanede haftaya kontrol var sorcam yine de şansımı denicem şimdilik belli değil kuzum :) sen nasılsın neler yapıyorsun :)
Evet çok saçmalıyolar ya :):) inşaallah öğrenirim kuzum .. baya olmuş ameliyat olalı artık sıkı tutun çalışmaları her an bebiş gelebilir :):) bu süreçte bi test daha yapmanızı tavsiye ederim canımİnsanı merakta bırakıyolar ya :) artık öğrenirsin ama bence canım, sağlıkla gelsin bebeğin en önemlisi o. Ben bildiğin gibi canım, eşim varikosel ameliyatı oldu 62.gün bugün, bakalım artık umudum artmaya başladı bu ay. İnşallah bi mucize yaşarız kuzum
Canım önceki gün yaptgnda hafif seciyordm bunda da. Kac gün bataGüzellerim bi bakın bu test bozuk mu
4 gün var canım, elimdeki son testi yaptım :/Canım önceki gün yaptgnda hafif seciyordm bunda da. Kac gün bata
Yaaa ben de bugün kan testine gittim hemşire bat gelince bekleme gel dedi. Yarin da bekle git bence4 gün var canım, elimdeki son testi yaptım :/
Canım kan almadılar mı, seninki Allahın izniyle kesinYaaa ben de bugün kan testine gittim hemşire bat gelince bekleme gel dedi. Yarin da bekle git benceteyze miii oluyorummmmm Aslan burcu bebislerr olcak eğer ikimizin de olursa canimm
Abla gayet seçilir çizgiler görüyorum yoksaa geliyo mu bebekkGüzellerim bi bakın bu test bozuk mu
Hadi inş kuzum bnce bu sefer kesin var allahın iznıyleGüzellerim bi bakın bu test bozuk mu
Bugün adet oldum canım bundan sonrasından çok umutluyum zaten nedense :) 72 gün ile 90 gün arasında spermler yenileniyomuş ya inşallah artık tuttururuz canım :) 3 ay dolunca test yaptırcaz hemen kuzum, merak ediyorum zaten. Bi çok şey kullandırıyorum adama, bakalım sonuçlar nasılEvet çok saçmalıyolar ya :):) inşaallah öğrenirim kuzum .. baya olmuş ameliyat olalı artık sıkı tutun çalışmaları her an bebiş gelebilir :):) bu süreçte bi test daha yapmanızı tavsiye ederim canım
ahh kuzum keşke . Hiç zannetmiyorum.Abla gayet seçilir çizgiler görüyorum yoksaa geliyo mu bebekkbi gitseydin de kan verseydin ya :)
Canım bu senin testin mi? Vallahi bunda çizgi görüyorum ben :) kaç günün var, ay inşallah bebiş gelmiştir artık :)Güzellerim bi bakın bu test bozuk mu
İnşaallah canımın içi ya ama nedense hiç sanmıyorum :/Hadi inş kuzum bnce bu sefer kesin var allahın iznıyleolursa artık yapılan uygulamayı anlatırsın
Bence geliyo bebiş :) hayırlısıyla sağlığıyla gelsin inşallahGüzellerim bi bakın bu test bozuk mu
Yapıp duşa girmiştim aklıma geldi bakayım dedim böyle olmuş canım, sanki sonradan çıkmış gibi duruyor :/ 4 gün var balımCanım bu senin testin mi? Vallahi bunda çizgi görüyorum ben :) kaç günün var, ay inşallah bebiş gelmiştir artık :)
inşaallah canım benim ya umarım betona çakılmamBence geliyo bebiş :) hayırlısıyla sağlığıyla gelsin inşallah
İnşallah vardır da senin gebelik haberinle mutlu oluruz :) öyle deme abla tam umudu olmadığı anda gebe olduğunu öğrenen çok kişi var inşaAllah sende öyle olursun bu ayahh kuzum keşke . Hiç zannetmiyorum.
Canımın dibi inşaallahİnşallah vardır da senin gebelik haberinle mutlu oluruz :) öyle deme abla tam umudu olmadığı anda gebe olduğunu öğrenen çok kişi var inşaAllah sende öyle olursun bu ay
O histe çok kötü ama hadi biri bozuktu diğeri de mi bozuktu hadi diğeri de bozuktu bu da mı bozuk? Ben bu kadar çok yanlış çıkcağını sanmıyorum, sağlıklı olsun sana tutunsun inşallahinşaallah canım benim ya umarım betona çakılmam
İnşaAllah ablammm benimmmCanımın dibi inşaallahHepimiz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?