Cnm dünde sana yazacaktım ama üzmekten korktum o iğnenin etkisinden dolayı 12 gunden sonra tamamen kayboluyor diye biliyorum Bn doktorum kesinlikle o günden önce tahlil yapmamanız gerektiğini söylemişti
Kuzum Bn 3 kere iğne yaptım hiçte test yapmadım tuttum kendimi .. İnşallah Rabbim gönlüne göre verir ve inş yükselirTeşekkür ederim bende merakıma yenik düstüm , acaba sonra yükselir mi ??
Allahm snaa bırksn bn adet oldmTa
tabikide unutmam hep ediyorum dua her zaman tatlım hiç bi belirtim yoktu şu anda yok sadece hasta olacakmışım gibi kasıklarımda sızlama gibi ağrılarım vardı hatta şu anda var hafif hafif o kadar
O ne gız :)Yok Yawru cervix adet Olcan diyor
Serviks kası yani vajinal muayene yapmış negatif çıkmış :)O ne gız :)
Hamileyken bütün ilgi odağı sen oluyorsun canım zaten Bebişin kendi hissettirmesi 20. Haftayı buluyormuş o zamana kadar aman dikkat et yavaş yürü bacaklarını açma, kapatma :):) hemen gelsin inşaallah bol bol hayal kur bebeğinle ilgili o zaman geliyo yakınlaşıyorsun :):)Bence de şimdiden alıştırmak lazım o zaman canım :) bebiş bi gelse uzun bi süre ilgi odağı o olur zaten :)
Onu bende yapmıştım ama hiç anlamamıştım ya başka şekilde anlıyodum benServiks kası yani vajinal muayene yapmış negatif çıkmış :)
Ben yapıyorum ama hiç bişey anlamıyorum :)Onu bende yapmıştım ama hiç anlamamıştım ya başka şekilde anlıyodum ben
Birinci boğum ikinci boğum çok fena yaBen yapıyorum ama hiç bişey anlamıyorum :)
Peki nsıl abla ben çok merak ediyorum nasıl anlıyorlar diye :)Birinci boğum ikinci boğum çok fena yaben rahmimi çok iyi hissediyordum sancıyı da ordan çekiyodum aşağıya indiğinde anlıyodum ama vajinal muayene yapmadan hissediyordum :)
Evet yawrum bize de anlatBirinci boğum ikinci boğum çok fena yaben rahmimi çok iyi hissediyordum sancıyı da ordan çekiyodum aşağıya indiğinde anlıyodum ama vajinal muayene yapmadan hissediyordum :)
O nasıl birsey kendiniz mi yapıyorsunuz yaaa RabişEvet yawrum bize de anlat
Ay canım benim ne hayaller kuruyorum bi bilsen.. :) yakında zamanda olucakmış gibi hissediyorum ama inşallah öyle olur da hayal kırıklığına uğramam. Süt maydonoz buharı da yapıyım diyorum regl bittikten sonra 2-3 günHamileyken bütün ilgi odağı sen oluyorsun canım zaten Bebişin kendi hissettirmesi 20. Haftayı buluyormuş o zamana kadar aman dikkat et yavaş yürü bacaklarını açma, kapatma :):) hemen gelsin inşaallah bol bol hayal kur bebeğinle ilgili o zaman geliyo yakınlaşıyorsun :):)
Günaydın balım, ben bunu kastettimO nasıl birsey kendiniz mi yapıyorsunuz yaaa RabişZeyah3917 sizde neler varmış be kızlar bu arada günaydın
Günaydın canım uzanır vaziyette kontrol ettin dmiGünaydın vajinal kontrol bende yaptım şimdi sert birşey geldi bu ayda olmamış demek ki yani zaten zannetmiyordum
Yok uzanır mi olacaktiGünaydın canım uzanır vaziyette kontrol ettin dmi
Kız oturur vaziyette yaparsan tabi sert olur :)Yok uzanır mi olacaktionda bende trlereddute düştüm
Ben bu grup kuruldgnda ağustos ayıydi sanırım çalışmalara baslamstm. Adetim 28 günde 1 oldgu için telefonuma indrdgm bir program ile ( ki youtubeda dr banuciftci hocamın anlatılarına göre de doğruydu yumurtlama günü hesaplaması bu progrmn) adi takvimim. Ona göre çalışma yapmaya calsyrdk ki ilk 1 2 ay zamanlama konusunda pek başarılı degldk. Bu arada fazla kilolrm vardı ki hala var karatay diyeti ile 2 ayda 10 kg verdim diyet degl aslnda sağlıklı beslenme her şeyin doğalını arayıp köylerden buluyrdm süt yoğurt ilacsiz meyve yumurta v.b. haftanın 3 günü spor hocasyla 1er saat yaptm. Yazın bile icmedgm kadar su içtim asla gazlı içecek icmedgm sevmezdm baştan da ama arada bir varsa içerdim tamamen biraktim eşime de icirmedim. Keçi boynuzu doğalı işlem görmemiş halini yedim ki her şeyde bulablrsem doğalını aradım. Beslenme spor bu yondeydi 2 öğün yedim 3 ay boyunca. Isyerim cok streslydi ordan da ciktim bence bunun da getirisi fazla benim icin. Yoksa hep diyorlar ya stres yapmayn kafa rahat olsun bebegi düşünmdn yapamyrz sonucta ama diger stres etmenleri varsa onlari yok edin bence.Arkadaşlar günaydınlar hepinize. Silik çizgi gordgmden bu gune bana destek olan hepinize çok teşekkür ederim.
B HCG 110.9 çıkmış Rabbim isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?