Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm dünde sana yazacaktım ama üzmekten korktum o iğnenin etkisinden dolayı 12 gunden sonra tamamen kayboluyor diye biliyorum Bn doktorum kesinlikle o günden önce tahlil yapmamanız gerektiğini söylemişti

Teşekkür ederim bende merakıma yenik düstüm , acaba sonra yükselir mi ??

Teşekkür ederim bende merakıma yenik düstüm , acaba sonra yükselir mi ??
Kuzum Bn 3 kere iğne yaptım hiçte test yapmadım tuttum kendimi .. İnşallah Rabbim gönlüne göre verir ve inş yükselir

Ta

tabikide unutmam hep ediyorum dua her zaman tatlım hiç bi belirtim yoktu şu anda yok sadece hasta olacakmışım gibi kasıklarımda sızlama gibi ağrılarım vardı hatta şu anda var hafif hafif o kadar
Allahm snaa bırksn bn adet oldm

Bence de şimdiden alıştırmak lazım o zaman canım :) bebiş bi gelse uzun bi süre ilgi odağı o olur zaten :)
Hamileyken bütün ilgi odağı sen oluyorsun canım zaten Bebişin kendi hissettirmesi 20. Haftayı buluyormuş o zamana kadar aman dikkat et yavaş yürü bacaklarını açma, kapatma :):) hemen gelsin inşaallah bol bol hayal kur bebeğinle ilgili o zaman geliyo yakınlaşıyorsun :):)

Birinci boğum ikinci boğum çok fena yaben rahmimi çok iyi hissediyordum sancıyı da ordan çekiyodum aşağıya indiğinde anlıyodum ama vajinal muayene yapmadan hissediyordum :)
Peki nsıl abla ben çok merak ediyorum nasıl anlıyorlar diye :)

Ay canım benim ne hayaller kuruyorum bi bilsen.. :) yakında zamanda olucakmış gibi hissediyorum ama inşallah öyle olur da hayal kırıklığına uğramam. Süt maydonoz buharı da yapıyım diyorum regl bittikten sonra 2-3 gün

Arkadaşlar günaydınlar hepinize. Silik çizgi gordgmden bu gune bana destek olan hepinize çok teşekkür ederim.
B HCG 110.9 çıkmış Rabbim isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin inşallah.
Ben bu grup kuruldgnda ağustos ayıydi sanırım çalışmalara baslamstm. Adetim 28 günde 1 oldgu için telefonuma indrdgm bir program ile ( ki youtubeda dr banuciftci hocamın anlatılarına göre de doğruydu yumurtlama günü hesaplaması bu progrmn) adi takvimim. Ona göre çalışma yapmaya calsyrdk ki ilk 1 2 ay zamanlama konusunda pek başarılı degldk. Bu arada fazla kilolrm vardı ki hala var karatay diyeti ile 2 ayda 10 kg verdim diyet degl aslnda sağlıklı beslenme her şeyin doğalını arayıp köylerden buluyrdm süt yoğurt ilacsiz meyve yumurta v.b. haftanın 3 günü spor hocasyla 1er saat yaptm. Yazın bile icmedgm kadar su içtim asla gazlı içecek icmedgm sevmezdm baştan da ama arada bir varsa içerdim tamamen biraktim eşime de icirmedim. Keçi boynuzu doğalı işlem görmemiş halini yedim ki her şeyde bulablrsem doğalını aradım. Beslenme spor bu yondeydi 2 öğün yedim 3 ay boyunca. Isyerim cok streslydi ordan da ciktim bence bunun da getirisi fazla benim icin. Yoksa hep diyorlar ya stres yapmayn kafa rahat olsun bebegi düşünmdn yapamyrz sonucta ama diger stres etmenleri varsa onlari yok edin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…