tabikide unutmam hep ediyorum dua her zaman tatlım hiç bi belirtim yoktu şu anda yok sadece hasta olacakmışım gibi kasıklarımda sızlama gibi ağrılarım vardı hatta şu anda var hafif hafif o kadar
Yavrum bunda 3 çizgi mi var ben mi yanlış görüyorum :):) t de bi çizgi var orayı net görüyorum inşaallah vardır yaaaaaGüzellerim bi bakın bu test bozuk mu
amin ne güzel bi dua ağzına sağlık Allah razı olsunİnş mutluluk gözyaşların olur her daim her namazda her çektiğim zikirde sizlerde varsınız... Bakıyorum televizyondan öyle kurban olduğum rabbim akıl sağlığı yerinde olmayan daha kendine bakmakta aciz olan o kadar kadına bu duyguyu yaşatmış ki... Rabbim diyorum hazinende çoktur yeter ki sen ol de.. o onların sınavı buda bizim.. . Allahım buradaki tüm kardeşlerime ve bana hayırlı ve sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah... saol kuzum etiketle bakım sana zahmet
amiin tatlim, darisi ennn kisa zamanda saglik sihhatle sana olsunGözünaydın canım :) hayırlı olsun inşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
amin kuzum cok tesekkur ederiz, darisi sana, sizlere, hepinize insallah ennnn kisa zamanda!!Maşallah canım benimm, gözün aydın olsun. Allahım sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirmeni nasip etsin. Sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin. Bizlere de dua et.
Kızlar bütün iyi dilekleriniz için çok teşekkürler hepinize ayrı ayrı hep dua ediyorum sizlerede sizlerde bana edin ve miniğimi sağlıkla kucağıma alayım inşaallah Allahım.Bugün bende sağlık ocağına gittim yarın öğlen deri sonuç duramadım kendi çalıştığım hastanede verdim kan ve sonucum 396 çıktı kızlar inşaallah bundan sonra süreç sıkıntısız işler
Yavrum bunda 3 çizgi mi var ben mi yanlış görüyorum :):) t de bi çizgi var orayı net görüyorum inşaallah vardır yaaaaa
Ve sivilcelerim çıkmış bulunmakta adet olcam kızlar hayırlı olsun...
Kendime de iyi bakmaya çalışıyorum canım, ah artık bi gelse bizim bebişler de... :)Ayy hadi bakalım :) şifa olmuştur kullandıkları inşaallah bu arada kendini de ihmal etme iyi bak yumoşlara :):)
Seni yerim ben yaumitsizlik yk hemennn kirmizilari gorene kdr umudumuz olmaliiii elimizdn baska bisi gelmiyrr
Canım sanki birşeyler var gibi ama resimlerde tam renk çıkmayabiliyor. Sen az da olsa renklenmeyi fark edebildiysen vardır. Çünkü bi farklılık olmayınca bembeyaz kalıyor test. İnşallah da vardır Allah'ın izniyleGüzellerim bi bakın bu test bozuk mu
Ve sivilcelerim çıkmış bulunmakta adet olcam kızlar hayırlı olsun...
umitsizlik yk hemennn kirmizilari gorene kdr umudumuz olmaliiii elimizdn baska bisi gelmiyrr
Canım sanki birşeyler var gibi ama resimlerde tam renk çıkmayabiliyor. Sen az da olsa renklenmeyi fark edebildiysen vardır. Çünkü bi farklılık olmayınca bembeyaz kalıyor test. İnşallah da vardır Allah'ın izniyle
Bende bayıldım onun motivesine ablacım çok tatlı :)Balımm üzme kendini lütfen, herşey olacağına varır
Şu kızın motivesine bayılıyorum ya
Allah razı olsun canım benim. Rahim kontrolü yaptım yukarı çıkmamış. Gebelik yok yani. Rabbimden hayırlısı olsun kuzum
Hayirlisi diyelim o zmn :)Seni yerim ben yahissediyorum hep böyle olurum ben canım
Bende sana bayilayrum daaaa :)Balımm üzme kendini lütfen, herşey olacağına varır
Şu kızın motivesine bayılıyorum ya
Allah razı olsun canım benim. Rahim kontrolü yaptım yukarı çıkmamış. Gebelik yok yani. Rabbimden hayırlısı olsun kuzum
O senin tatliligin yavrmmmBende bayıldım onun motivesine ablacım çok tatlı :)
Rahim kontrolünü nasıl yapıyosun abla
https://www.google.com/amp/s/www.ka...milelik-testi-duyan-yapan-varmi.383824/?amp=1Bende bayıldım onun motivesine ablacım çok tatlı :)
Rahim kontrolünü nasıl yapıyosun abla
Olacak Allah'ın izniyle canımmm, geç olsun sağlıkla sıhhatle olsun.. "Sizin hayır sandığınız şer; Şer sandığınız şeyde hayır vardır.. ALLAH (C.C) bilir siz bilmezsiniz." diye buyruluyor bize.. Hayırlısını bekleyeceğiz.. Hamilenin duası kabul olur derler, burdaki hamişler de bizden duasını eksik etmediği sürece sırtımız yere gelmez
Biz böyle heyecandan ve meraktan elimizde gebelik testleri ile dolaşır olduk :) Biraz salsak daha mı kolay olur acaba
Abla birde bunu dene o zaman :)https://www.google.com/amp/s/www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/elle-hamilelik-testi-duyan-yapan-varmi.383824/?amp=1
bunu denedim Yawru
Sorma kuzum ya, keşke hiç kafaya takmasak, oluruna bıraksak ama yapamıyoruz canım(
Valla bu çok ilginçmiş kuzum ya sabah deneyeyim valla merak ettim :)))Abla birde bunu dene o zaman :)
15. yüzyıl sonlarında yazılmış kadınlara dair tıbbi irfan koleksiyonu olan Kadın İncil’inde “Bir kadının hamile olup olmadığını bilmek istiyorsanız bir leğene işemesini ve sonra bu leğene mandal ya da anahtar koymasını isteyin; üç ya da dört saat boyunca bu mandalı idrarın içerisinde bırakın. İdrarı leğenden dökün ve mandalı kaldırın. Eğer leğende mandal izi varsa, kadın hamiledir.” yazar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?