- 1 Kasım 2018
- 1.076
- 2.583
- 133
Ben koydum bakalım abla 7 gibi felan haber veririm sana nasıl olduğunu :)Valla bu çok ilginçmiş kuzum ya sabah deneyeyim valla merak ettim :)))
Sırf meraktan yapıcam he :))
Ama nasıl iz kalacak onu bilemedim
Valla merakla bekliyorum canım benim :)Ben koydum bakalım abla 7 gibi felan haber veririm sana nasıl olduğunu :)
Güzellerim bi bakın bu test bozuk mu
Selamlar kızlarr,
Ovulasyon testim bugün silikleşmeye başladı. Son ilişki pazar gece oldu inşallah tutar. yumurtlamadan 3 gün önce hamile kalan var mı acaba
Kuzum daha bat ına 4 gün varmış. Bence var bebiş. Çok erken yapmışsın bu zamanda bu kadar silik olması normal. Ultra erken gebelik testlerinden yapsana onların hassasiyeti bi tık daha fazla. Çok heycanlıııı
Bebiş geldikten sonra eşlerin üzerindeki ilgi çekiliyor ya kıskançlık krizine giriyorlar :):) şimdiden yavaştan alıştırın :):)Kendime de iyi bakmaya çalışıyorum canım, ah artık bi gelse bizim bebişler de... :)
Ha beklediyse normal canım var gibi inşallah sonu da öyle olsun :):)Kuzumm maşaallah sanaRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Yok balım beklemiş ya o akmış c'nin yanındakiValla 50li test almıştım kuzum eşime verdim sakla bana verme diye hepsini bitirdim neredeyse.
israf oluyor.
İnşaallah canımın içi eksik etme duanda :)
Yok Yawru cervix adet Olcan diyorHa beklediyse normal canım var gibi inşallah sonu da öyle olsun :):)
Evet canim benim aşırı temiz çıkıyorduCanım sanki birşeyler var gibi ama resimlerde tam renk çıkmayabiliyor. Sen az da olsa renklenmeyi fark edebildiysen vardır. Çünkü bi farklılık olmayınca bembeyaz kalıyor test. İnşallah da vardır Allah'ın izniyle
Ablaa yok hiç bişey olmadı bak ben gebe değilim mandal izi çıkmadı :)Y Yav he hee canım naptın
Bence de şimdiden alıştırmak lazım o zaman canım :) bebiş bi gelse uzun bi süre ilgi odağı o olur zaten :)Bebiş geldikten sonra eşlerin üzerindeki ilgi çekiliyor ya kıskançlık krizine giriyorlar :):) şimdiden yavaştan alıştırın :):)
Hayırlısı olsun kuzum ya :)Ablaa yok hiç bişey olmadı bak ben gebe değilim mandal izi çıkmadı :)
Amaan bizimkisi bi umut işte canım ablam yok benim hayırlıısı olsun inşallah senin testin çok net bence var gbi ama sen yok diyosun hayırlısı olsun hakkımızda ablacım :)Hayırlısı olsun kuzum ya :)
amiiinnn inşaallah kardeşim benimAmaan bizimkisi bi umut işte canım ablam yok benim hayırlıısı olsun inşallah senin testin çok net bence var gbi ama sen yok diyosun hayırlısı olsun hakkımızda ablacım :)
canim benim bat 15 ocak olarak guncellersin ben bu ay girmicem biraz bebek konusunu unutayim diyorumAnladım canım çok geçmiş olsun, inşallah hayırlısıyla gelir bebeğin
Tamam tatlım sen nasıl istersencanim benim bat 15 ocak olarak guncellersin ben bu ay girmicem biraz bebek konusunu unutayim diyorum
Öldüm gülcem diye ablacım ya :)))amiiinnn inşaallah kardeşim benim
Kız Allahtan eşim testleri sakladı yoksa şimdiye kaç tane yapmıştım
Cnm dünde sana yazacaktım ama üzmekten korktum o iğnenin etkisinden dolayı 12 gunden sonra tamamen kayboluyor diye biliyorum Bn doktorum kesinlikle o günden önce tahlil yapmamanız gerektiğini söylemiştiHerkese yine selam Çatlatma iğnesinin 9. Günü kanda 6,60 cıktı degerim 10. Günü 4,2 cıktı . Artık olmaz dimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?