Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla bu çok ilginçmiş kuzum ya sabah deneyeyim valla merak ettim :)))

Sırf meraktan yapıcam he :))
Ama nasıl iz kalacak onu bilemedim
Ben koydum bakalım abla 7 gibi felan haber veririm sana nasıl olduğunu :)

Selamlar kızlarr,
Ovulasyon testim bugün silikleşmeye başladı. Son ilişki pazar gece oldu inşallah tutar. yumurtlamadan 3 gün önce hamile kalan var mı acaba

Güzellerim bi bakın bu test bozuk mu

Kuzum daha bat ına 4 gün varmış. Bence var bebiş. Çok erken yapmışsın bu zamanda bu kadar silik olması normal. Ultra erken gebelik testlerinden yapsana onların hassasiyeti bi tık daha fazla. Çok heycanlıııı

Selamlar kızlarr,
Ovulasyon testim bugün silikleşmeye başladı. Son ilişki pazar gece oldu inşallah tutar. yumurtlamadan 3 gün önce hamile kalan var mı acaba

Spermler 72 saate kadar yaşayabiliyor canım, inşaallah tutar

Ay inşallah balııımm ya inşaallah vardır
Tek eczane tanıdık olduğu için eşim almaz utanır :)) Batı bekliycem inşallah :)

Ha beklediyse normal canım var gibi inşallah sonu da öyle olsun :):)

Evet canim benim aşırı temiz çıkıyordu

Bebiş geldikten sonra eşlerin üzerindeki ilgi çekiliyor ya kıskançlık krizine giriyorlar :):) şimdiden yavaştan alıştırın :):)
Bence de şimdiden alıştırmak lazım o zaman canım :) bebiş bi gelse uzun bi süre ilgi odağı o olur zaten :)

Hayırlısı olsun kuzum ya :)
Amaan bizimkisi bi umut işte canım ablam yok benim hayırlıısı olsun inşallah senin testin çok net bence var gbi ama sen yok diyosun hayırlısı olsun hakkımızda ablacım :)

Amaan bizimkisi bi umut işte canım ablam yok benim hayırlıısı olsun inşallah senin testin çok net bence var gbi ama sen yok diyosun hayırlısı olsun hakkımızda ablacım :)
amiiinnn inşaallah kardeşim benim

Kız Allahtan eşim testleri sakladı yoksa şimdiye kaç tane yapmıştım

Herkese yine selam Çatlatma iğnesinin 9. Günü kanda 6,60 cıktı degerim 10. Günü 4,2 cıktı . Artık olmaz dimi ?
Cnm dünde sana yazacaktım ama üzmekten korktum o iğnenin etkisinden dolayı 12 gunden sonra tamamen kayboluyor diye biliyorum Bn doktorum kesinlikle o günden önce tahlil yapmamanız gerektiğini söylemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…