Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yazmaya üşendim kopyaladım
Balık almaya çıkmıştım, balık alırken bi adam resmimi çekiyo gibi geldi. Yanlış anlamışımdır diye neyse dedim 2 dk sonra yine kafamı çevirdim yine bana doğrultmuş telefonu ben kafamı çevirince panikle başka yere döndü. Neyse dedim yine ama üçüncüye yine aynısı olunca o sinirle sizi polise şikayet edeceğim demiş bulundum. Şikayet etsem bi yaptırımı olur mu? Muhtemelen şikayet edeceğim dediğim için fotoğrafları silmiştir ama siz ne biçim konuşuyosunuz gibi bi tepki vermedi hatta affalladı bişey diyemedi.

Of ya ben olsam beynini dağıtırım orda, ne iğrenç insanlar var. inşaallah silmiştir kuzum. pis sapik

hsg mi çekildin canım geçmiş olsun. tıkalı tüpü nasıl açtlar ki anlayamadım

çok geçmiş olsun canım dikkatli ol panik yapma sana zarar gelmesin önemli olan bu üzücü bi durum

çok geçmiş olsun canım dikkatli ol panik yapma sana zarar gelmesin önemli olan bu üzücü bi durum
Sağol kuzum zarar gelmedi çok şükür ama bu özgüvenleri olmamalı insanların ya adam hiç istifini bile bozmadı düşündükçe sinirleniyorum

Sağol kuzum zarar gelmedi çok şükür ama bu özgüvenleri olmamalı insanların ya adam hiç istifini bile bozmadı düşündükçe sinirleniyorum

dengesiz işte canım bulaşmamakla iyi etmişsin aslında bişeyler çekmiş olsa oda sana saldırırdı allah korusun valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…