- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.391
- 158
Kız ne oldu nerdeki balıkçı tatbakın çaprazındaki balıkçımıYa balık almaya gittim, bi tane adam fotoğrafımı çekiyo gibi geldi yok dedim bana öyle gelmiştir. İkinciye yine yakaladım, üçüncüye yine. Sizi polise şikayet etcem dedim hiç tepki vermedi sen ne biçim konuşuyosun falan. Bakıyo suratıma boş boş aptal
Canım üzülme geçmiş olsun tüplerini açmışlar. Ya ilaçla açılmasaymış ne olacaktı öyle düşünevet ilaç sıktı bayağı canım en kötü benimki geçti sanırım çok üzgünüm
ilişki yasak kuzum maalesef.Tıkalı olunca zor geçiyomuş evet, olsun ama inşallah bu vesileyle gelir bebeğin. Hsg çekildiği ay hamile kalan çok oluyo
İşte onun rahatlığı kuzum şikayet etse ne olacak diyorlar ki cidden de hiçbir yaptırımı yok bu yüzden giderek artıyorlarHiç çekince de kalmamış bi panikliyim korkiyim falan yok adamda. Şikayet etsem bişey de çıkmicak keşke yapıştırsaydım suratına bi tane
evet kuzum öbür aya bırakacaklardı, çok şükür gerek kalmadiCanım üzülme geçmiş olsun tüplerini açmışlar. Ya ilaçla açılmasaymış ne olacaktı öyle düşün
sağol canım, ilaç geçmedi kanallardan, nasıl açtılar bilmiyorum ama çok ağrıdı ölüyorum sandım
Çok kötü bi devirdeyiz gerçekten
senin de mi öyle oldu canimevet geçmeyince biraz ağrı oluyodu1 2 gün sızlama oluyo snra geçiyo 
senin de mi öyle oldu canim
bana da en son kolonya koklatiyorlardiilac verildi benim zaten bi beynim döndügarip oldum halsizleştim 
bana da en son kolonya koklatiyorlardi
valla ne oldum bilmiyorum acıdan bittim.sen bayıldın o zaman canım
valla ne oldum bilmiyorum acıdan bittim.
Evet canımKız ne oldu nerdeki balıkçı tatbakın çaprazındaki balıkçımı
Aa neden acaba bana yasaklamamışlardı, olsun hsgden sonraki 3 ayı güzel diyolarilişki yasak kuzum maalesef.
bu ay es
Aa neden acaba bana yasaklamamışlardı, olsun hsgden sonraki 3 ayı güzel diyolar
Ben özellikle sormuştum, iki gün bekleyin sonrasında önemli değil demişlerdimikrop kapabilir die canım ama genelde kimse dinlemeyip giriyor :)
Ben özellikle sormuştum, iki gün bekleyin sonrasında önemli değil demişlerdi
bnde aynı canım 2 gün zaten hanca kendine geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?