- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
yarın kuzum afiyet şifa olsun inşallah
bakalım kuzum bekliyorum bir tarafım akşam testyap diyor ama çıkarmı acaba varsason gün bakalım neler olcak :) benim daha var ya
Bence çıkar yap için rahatlasınbakalım kuzum bekliyorum bir tarafım akşam testyap diyor ama çıkarmı acaba varsa
akşama kadar gelen giden olmazsa bir yapayım bari heveslendirdiniz beniBence çıkar yap için rahatlasın
bakalım kuzum bekliyorum bir tarafım akşam testyap diyor ama çıkarmı acaba varsa
Yap yap inşallah gelmiştirakşama kadar gelen giden olmazsa bir yapayım bari heveslendirdiniz beni
ay kuzum inşallah ya hemenn haber edecem sizeYap yap inşallah gelmiştir
valla ya bende yapıyım silikte olsa belli olur varsa diyorum ama bilemedim tabibende geçen durup dururken yapı verdimeşimde daha kaç gün olduki yapıyosun dedi bnde banane canım istedi dedim sonç negatif tabi 
valla ya bende yapıyım silikte olsa belli olur varsa diyorum ama bilemedim tabi
Kaç tl olduğunu bile bilmiyorum hiç alıp yapmak nasip olmadısen dene bende denerim5 tl değil mi nolcaktı 
Kaç tl olduğunu bile bilmiyorum hiç alıp yapmak nasip olmadı
ilk gebelikte günün geçincemi yapmıştın2 çeşit var biri biraz daha pahalı o kesinmiş ondan hiç almadımama 5 tllik kankam olur.. ilk gebelikte pes pembe olmuştu :/ 
ilk gebelikte günün geçincemi yapmıştın
inş bu ay o pembeleri yine görürsün cnmevet canım baya geçmişti valla
Benimde kimyasalda adet günü pembiş olmuştu 5tl olanlarda iş görüyo2 çeşit var biri biraz daha pahalı o kesinmiş ondan hiç almadımama 5 tllik kankam olur.. ilk gebelikte pes pembe olmuştu :/ 
Benimde kimyasalda adet günü pembiş olmuştu 5tl olanlarda iş görüyo
inş bu ay o pembeleri yine görürsün cnm
inşallah tatlımikimizde görelim kuzumm
Guzel haberlerinizi alalim bitanem insallahyok kuzum kötü olma öylesine dedim onu, birde ben 28 günde bir adet oluyorum, 25 yada 26. gün lekelenmem başlardı 28. günde regli olurdum bugün 27. gün ama lekelenmemde yok birde bundan önceki 2 ay 1-2 gün erken geldi hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?