- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
Mükemmel fikiir belki benimki negatif çıkar sana sevinirizben nisanı pas geçer mayısta başlarım diyorum ama bakalım kısmet Perşembe günü kan vercem kuzum nasipse o zamana kadar beklersen yaparız birliktee 
Ay hadi 6 günümüz kaldı o zamanbeklerim kız kendime yoldaş arıyorum zaten çevremde herkes hamile onlarda çocuğunu sakınmasın die bişiy demiyorum
Ay hadi 6 günümüz kaldı o zamanben de sadece kayınvalideme söyledim aşılamayı. Yarın toplu kahvaltı var dedim sen beni orda kayırırsın yorulmiyim çok ayakta kalmıyım hamileymişim gibi sevindi havalara uçtu 
Allah razı olsun canım benim valla şükürler olsun zor oldu ama açıldı, Rabbim bi daha düşürmesin oralaraOy kuzum bnmm bebise bi adim daha yaklastin onemli olan kapaliysa acilmasiydi Allaha sukur ki acilmis..ck gecms olsn kuzum insallah minik cok bekletmesin bundn sonrasinda
Kuzum geçmiş olsun keşke anestezili olsaydın hiç birşey hissetmezdin. Neyse açıldı ya önemli olan bu. İlişjiyi yasaklamalarına şaşırdım ben 2 gün sonra girmiştim zaten yumurtam da o gün çatlıyordu bekletmedi doktor ama belki senin kapalı çıktığı içindir hayırlısı önümüzdeki ay diyelim.Kızlar tek tek alintilayamadim k.bakmayin çok ağır geçti, kendimden geçmişim. tüpler kapalı çıkmış açtılar. öyle işte film temiz çıktı şükür. hâlâ sakinlesmis değilim. öpüyorum hepinizi
Mangaldan zehirlenmiştim ben bi kere o günden beridir yiyemiyorumhaha kıyamam ya yerim onusafak 6 toplu kahvaltı he ne güzel yaa benimde canım mangal çekiyo 
Mangaldan zehirlenmiştim ben bi kere o günden beridir yiyemiyorum
Dumanından zehirlenmişim öyle demişlerdi hastanede. Yıllardır ağzıma sürmüyorum kendim evden yemek götürüyorum mangal yapılcağı zamankuzu nasıl zehirlendin belki yediğin tavuk tarihi geçmiştir mangaldan soğumaa noo
ayy inşaallah canım benim yaooo sonra yumurtlama gününü ovu testiyle garantileyiiiip ilk denemedeeee gewlir inş bebiiişlerrrr
Valla o kadar masraf yapmaya degmez dedim kuzum,olsun ya.Kuzum geçmiş olsun keşke anestezili olsaydın hiç birşey hissetmezdin. Neyse açıldı ya önemli olan bu. İlişjiyi yasaklamalarına şaşırdım ben 2 gün sonra girmiştim zaten yumurtam da o gün çatlıyordu bekletmedi doktor ama belki senin kapalı çıktığı içindir hayırlısı önümüzdeki ay diyelim.
Dumanından zehirlenmişim öyle demişlerdi hastanede. Yıllardır ağzıma sürmüyorum kendim evden yemek götürüyorum mangal yapılcağı zaman
Yok kız ne anlarım küçük çocuktumay kız çılgın seniiiiiimangal başı senmiydin 
Yok kız ne anlarım küçük çocuktumama çok esiyodu o gün terasta yapmışlardı bide tüm dumanı yutmuştuk ondan olsa gerek 
Aman Allahim son 1 ayR4bi4 kuzum geçmiş olsunn 
Çok önceden demiştin ben hissediyorum tüpler kapalı galiba diye, Bebişine inşallah bir adım daha yaklaştın kuzum. Hayırlısı olsun bakalım❤
Banada yasaklamislardi kuzu ilk ayAa neden acaba bana yasaklamamışlardı, olsun hsgden sonraki 3 ayı güzel diyolar
Olabilirminnak bir masaldın ondan böyle şeyler oldu hep
Demekki bazı yerler yasaklıyo kuzumBanada yasaklamislardi kuzu ilk ay
Evet balımmAman Allahim son 1 ay
Tövbe yaaBura manyak kaynıyo zatengeçende bizim binanın önünde biri elinde silah öldürcem onu diyerek gidiyodu bi hışımla 
3 gün yasaklamışlardı banada zaten o 3 günde korkuyorsun ilişki yapmayaValla o kadar masraf yapmaya degmez dedim kuzum,olsun ya.
ilişkiyi hastane genel olarak tüm hastalara yasaklıyor 15 gün kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?