10 gün erken gelmez herhalde yaYa benim 10 günüm var bata çok fena karnım ağırıyo ara ara sanki adet olacam gibiErken gelmez dimi regl
Günaydınn nbrGünaydın hatunlar
Tatlimm nasilsin nasil oldunGünaydın hatunlar
Noldu kizzKızlar nerdesiniz
Herkes sus pus oldu kız bişey olmadıNoldu kizz
iyiyim şükür canım ağrı sızı yok da kanama var dünden beri o da doğaldır herhalde kuzumTatlimm nasilsin nasil oldun
:)) hee anladm :))Herkes sus pus oldu kız bişey olmadı
Aynn kuzum ilk gun ve sonrasinda oluyr 3. Gune bisiyin kalmaz insallah dinlen bitanemiyiyim şükür canım ağrı sızı yok da kanama var dünden beri o da doğaldır herhalde kuzum
Fotoğraflarda kandırmışlar baya küçükmüş tüm mobilyayı atıp yeni almam gerekiyo. Sırf ev almış olmak içinde almak istemedim
Kac metrekareydi yavru ev..icine sinmediyse alma tabi cnm ev ck onemli kendi evin olucak bide..Fotoğraflarda kandırmışlar baya küçükmüş tüm mobilyayı atıp yeni almam gerekiyo. Sırf ev almış olmak içinde almak istemedim ☹ İyi mi kötü mü ettim bilmiyorum
100 metrekare yazmışlar ama asla o kadar yoktu. Tv ünitesi koltuk takımı gardrop yemek masası herşeyi atmam gerekiyodu öyle küçük. Bide amerikan mutfak hiç sevmem. Hiç içime sinmedi. Bi kaç ev daha gezdik onlar da çok küçüktü. Hepsi de amerikan mutfakKac metrekareydi yavru ev..icine sinmediyse alma tabi cnm ev ck onemli kendi evin olucak bide..
Anladm kuzumm kucukse ve icine sinmediyse bsvr yaa napcn isine yaramayan evi..kucuk olur yine de hosuna gider tmm derim de icine s8nmesi onemli hele bayanlar icinn hayirlisi olsn canisi cikar insallah karsiniza tekrar100 metrekare yazmışlar ama asla o kadar yoktu. Tv ünitesi koltuk takımı gardrop yemek masası herşeyi atmam gerekiyodu öyle küçük. Bide amerikan mutfak hiç sevmem. Hiç içime sinmedi. Bi kaç ev daha gezdik onlar da çok küçüktü. Hepsi de amerikan mutfak ☹
Bakıyoruz bakalım yine bulabilirsek kuzummAnladm kuzumm kucukse ve icine sinmediyse bsvr yaa napcn isine yaramayan evi..kucuk olur yine de hosuna gider tmm derim de icine s8nmesi onemli hele bayanlar icinn hayirlisi olsn canisi cikar insallah karsiniza tekrar
KuzummMoralim çok bozuk kızlar, yine lekelenme başladı, bu ay ovülasyonla denemiştik yine olmadı sanırım, yarın ya da Pazartesi bat
Ne sorun vardı?Moralim çok bozuk kızlar, yine lekelenme başladı, bu ay ovülasyonla denemiştik yine olmadı sanırım, yarın ya da Pazartesi bat
çikilet kisti kuzuNe sorun vardı?
Valla herkesin başında bi dert ne çok çoğaldı bu infertilite meretiçikilet kisti kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?