Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Saglikla al kcagina bitanemm insallah..kabizlikla ugrasiym kiz :) en son bi ilac yazdirdim smdide karin agrisi yapiyo :))) duzene girer insallah..baska da bisi yk kuzum smdilikk :) pazar gunuuu tekrar kan vericm insallah saglikla yukseliyodur kuzumm
Amin kuzumm
Duphalac mı kullanıyorsun bol su içmeyi unutma kuzu. Güzelce artar inşallah değerin

Maalesef bugün kan verdim değerler düşmeye başladı kimyasal gebelikmiş cnm çok üzüldüm

Askolsun bitnm ya her zaman kuzumm
Bebiş tutunurken nasıl ağrıların oldu? İnternetten okudum da çok utanaraktan vajina ağrısına ilk gebelikte rahim büyüdüğü için ağrı olabilir diyo benim öyle bi ağrım var. Sende oldu mu ben kuruntu mu yapıyoruum? Devamlı değil ama arada baya zonkluyo gibi

Kuzumm vala transferin 4 yada 5. Gunu yerlestigini varsayarsak biraz zonklama sekli dedigin gibi de vardi ama adet sancisinin aynisini yasadim oturdum agladm hatta adet geliyo diye..o yuzdn aslinda daha ck adet sancisi yasadm bn..umitlendirmek istemem insallah sonuc olumludur ama burda forumlarda okumustum ole seninki gibi bi belirti insallah tutmustur kuzummm

Ay inşallah ya hiç bişey değil de o ağrı ümitlendirdi beni de. Hayırlısı olsun inşallah Çok sağol canımm

nasılsın kız bebişin nasıl gittin mi kontrole :)
Iyidir yavru kalktm ggene ole uyuyamadm..bebis iyidir herhalde Allaha emnet :) bugun bi kan testi daha vermemi soylediler sonrasinda cagircaklar herhalde kuzum ama bn yarin vericm yarinda ignem var ikisi bi arada ciksin :) insallah yukselmistir saglikla ck merk ediyrmm cooookk

inşallah meleğimiz büyüyordur yeriz onuuu teyzeleri olarakkk

Ya benim 10 günüm var bata çok fena karnım ağırıyo ara ara sanki adet olacam gibi Erken gelmez dimi regl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…