Biri erkek canim, digerini henuz goremedi :)Tesekkur ederim tatlimm ck sukur Allaha..insallah dualarimiz kizlarla olucak insallah Rabbim tez zamanda nasip etsin..cinsiyet belli oldumu kuzu senin nasi gidiyr hamilelik
Balkonla teras var muhtemelen onları katmışlarCanım balkonu varsa evin balkonu da hesaba katıp yazıyorlar metre karesini artık bilgin olsun
İyi canım sen nasılsınHayirli aksmlar kuzucuk nbrsin
1.8 cm canım, 4 doktor gördü, hamile kalırsın daha önce de kaldın ama süreci uzatabilir kist dedilerCnm cikolata kistinin boyutu ne kdrdi bndede vardi ondn bilmiyrm artk nasi bi yol izleriz ve hic bi dr gormedi en sonki tup bebek dr.u gordu
Aa ikizmi masallah size olmasin kuzu bulanti insallah yaa guzel bisi diil :) yk kuzum bnm tek embriyo transfer edildi..degerler normal seyrinde iki kere verdm yarin vericem yine..daha ck yeni :) insallah saglikla ilerler..tup bebek cnm normal yontemler ise yaramadi sukur ki tup bebek tuttu..Biri erkek canim, digerini henuz goremedi :)
Iyi gidiyor cok sukur ya benim, yorgunluk disinda hicbir seyim olmadi, midem 1 kere dahi bulanmadi vs. Doktor bile sasiriyor ilk defa duymus ikiz gebelikte mide bulantisi olmamasini :)
Senin degerin nasildi canim, yeni ogrendin herhalde? Tup bebek sanirim, belki senin de ikiz olur :)
Iyidir yavru nolsn oturmaca :)İyi canım sen nasılsın
Evt kuzu boyutu hic bisi degilmis ama malesef ck illet birsey.. olur insallah Rabbim tez zamanda nasip etsn..bnmki daha buyuktu bi ay baskilayalim dedi once ama bi test istedi yaptirdim gerk gormedi baskilama gibi bi secenek sunsan dr.una olmazmiki1.8 cm canım, 4 doktor gördü, hamile kalırsın daha önce de kaldın ama süreci uzatabilir kist dediler
canım ben 9 gün kala yapıp alel acele çöpe attım sonra gidip çıkardım 2. çizgi bariz belliydi. o ay çok ümitlendim ama maaalesef test yanlışmışOff yaa hallenmiyim diyorum ama hallendim bile sanırım
2 senedir bebek istiyorum hiç bi kalan testim ertesi gün böyle olmadı
Hemde belki ertesi gün değil daha önce böyle oldu ama ben sonra hiç bakmadım ki
ne biliyim atamıyorum çöpe elim gitmiyor
silik bile değil çok net bi çizgi... seninde önceden başına geldiğinde böyle aşikarmıydı çıkan çizgi?
daha 6 gün kala yapmıştım ...
Evt kuzu boyutu hic bisi degilmis ama malesef ck illet birsey.. olur insallah Rabbim tez zamanda nasip etsn..bnmki daha buyuktu bi ay baskilayalim dedi once ama bi test istedi yaptirdim gerk gormedi baskilama gibi bi secenek sunsan dr.una olmazmiki
Aynı vallaIyidir yavru nolsn oturmaca :)
ben de testimi saklamıştım ilk defa pozitifgörmüştüm regl olunca çöpe attımAnladım canım barizdiyse seninkide çok haklısın atmalıyım kafamdan
Hmm anladm kuzucum hayirlisi olsn insallah yakindir guzel gunlerVisanne diye bi ilaçla 9 ay baskılama yapıldı canım 2016da
Hmm anladm kuzucum hayirlisi olsn insallah yakindir guzel gunler
Cok iyi biliyrm kuzum cok iyii..cok ugrastm cok yikildimm simdi sevinemiyorum bile kalp atisini duymadan da rahat edemicem sanirim bitmiyr yani insallah tez zamanda kuzum duacinizim bekleyen herkesinnİnşallah kuzum çok yoruldum...
Iyi geceler yavrm naparsiniyi geceler sekerler
napim kuzum kv geldim bugün:) evime dönmeye az kaldıIyi geceler yavrm naparsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?