Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tesekkur ederim tatlimm ck sukur Allaha..insallah dualarimiz kizlarla olucak insallah Rabbim tez zamanda nasip etsin..cinsiyet belli oldumu kuzu senin nasi gidiyr hamilelik
Biri erkek canim, digerini henuz goremedi :)
Iyi gidiyor cok sukur ya benim, yorgunluk disinda hicbir seyim olmadi, midem 1 kere dahi bulanmadi vs. Doktor bile sasiriyor ilk defa duymus ikiz gebelikte mide bulantisi olmamasini :)
Senin degerin nasildi canim, yeni ogrendin herhalde? Tup bebek sanirim, belki senin de ikiz olur :)

Aa ikizmi masallah size olmasin kuzu bulanti insallah yaa guzel bisi diil :) yk kuzum bnm tek embriyo transfer edildi..degerler normal seyrinde iki kere verdm yarin vericem yine..daha ck yeni :) insallah saglikla ilerler..tup bebek cnm normal yontemler ise yaramadi sukur ki tup bebek tuttu..

1.8 cm canım, 4 doktor gördü, hamile kalırsın daha önce de kaldın ama süreci uzatabilir kist dediler
Evt kuzu boyutu hic bisi degilmis ama malesef ck illet birsey.. olur insallah Rabbim tez zamanda nasip etsn..bnmki daha buyuktu bi ay baskilayalim dedi once ama bi test istedi yaptirdim gerk gormedi baskilama gibi bi secenek sunsan dr.una olmazmiki

canım ben 9 gün kala yapıp alel acele çöpe attım sonra gidip çıkardım 2. çizgi bariz belliydi. o ay çok ümitlendim ama maaalesef test yanlışmış

Evt kuzu boyutu hic bisi degilmis ama malesef ck illet birsey.. olur insallah Rabbim tez zamanda nasip etsn..bnmki daha buyuktu bi ay baskilayalim dedi once ama bi test istedi yaptirdim gerk gormedi baskilama gibi bi secenek sunsan dr.una olmazmiki

Visanne diye bi ilaçla 9 ay baskılama yapıldı canım 2016da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…