Sormayın maalesef...Valla herkesin başında bi dert ne çok çoğaldı bu infertilite mereti ☹
hep sağlıksız yaşamdanValla herkesin başında bi dert ne çok çoğaldı bu infertilite mereti ☹
hep sağlıksız yaşamdan
Yediğimiz içtiğimizden mi kaynaklı anlamadım gittiSormayın maalesef...
herşey gdo lu katkılı balım anamız ağladı bi çocuk getircez diyeYediğimiz içtiğimizden mi kaynaklı anlamadım gitti
Öyle oldu cidden kalkıp göbek atcam hamile olduğumu öğreninceherşey gdo lu katkılı balım anamız ağladı bi çocuk getircez diye
alma canım bu test yaniltir | |
Haklısın tatlım
alma canım bu test yaniltir
birkac ay önce benim de öyle olduHaklısın tatlım
bol bol hüsranım var zaten
bide bakıp bakıp bundan hallenmeyim sonu çok acı oluyor atıyım en iyisi
birkac ay önce benim de öyle oldu
boşver canım takınca daha kötü oluyorsun kafan rahat olsunOyy oy belirsizlik ne yorucu...
boşver canım takınca daha kötü oluyorsun kafan rahat olsun
Canım balkonu varsa evin balkonu da hesaba katıp yazıyorlar metre karesini artık bilgin olsun100 metrekare yazmışlar ama asla o kadar yoktu. Tv ünitesi koltuk takımı gardrop yemek masası herşeyi atmam gerekiyodu öyle küçük. Bide amerikan mutfak hiç sevmem. Hiç içime sinmedi. Bi kaç ev daha gezdik onlar da çok küçüktü. Hepsi de amerikan mutfak ☹
Cnm cikolata kistinin boyutu ne kdrdi bndede vardi ondn bilmiyrm artk nasi bi yol izleriz ve hic bi dr gormedi en sonki tup bebek dr.u gorduSormayın maalesef...
Hayirli aksmlar kuzucuk nbrsinHayırlı akşamlar kızlar
Tesekkur ederim tatlimm ck sukur Allaha..insallah dualarimiz kizlarla olucak insallah Rabbim tez zamanda nasip etsin..cinsiyet belli oldumu kuzu senin nasi gidiyr hamilelikaa gordum simdi U Umithepvar hayirli olsun caniim, digerlerini de en gec nisanda bekliyorum insallah :)
var mi tedavi vs goren?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?