oyy:) nasılsın kız:)Mrb kuzu
Valla kuzum biraz daha ıyıyım doktor ilaç yazdı onları kullanıyorum sen nasıl oldunoyy:) nasılsın kız:)
Geçmiş olsun canım benimValla kuzum biraz daha ıyıyım doktor ilaç yazdı onları kullanıyorum sen nasıl oldun
Kayinvalide geldimi kiz hastaneye onu sorcaktm unuttm diretmisti bi ara gelcm diye..napim kuzum kv geldim bugün:) evime dönmeye az kaldı
Cnm gcma olsn kotu bisi yk insallahYok kuzum ya bugün yumurtlama günüm test yapmadım ama akıntım çok yogun ve uzayan akıntı artık Bı zahmet tanıyalım bu vucudu iki sene oldu... Zaten doktor bildiği için antibıyotık yazmadı vıtamin ve gargara falan verdi
Oyy ameliyat demddilermi aldirsan rahatlarsin kuzum gorumcem olmustu..ama tekrarlayan bisi malesefU Umithepvar Yok kuzum saolasın valla iki ay olucak nerdeyse burnumda et varmış kapanmış sol taraf bu havalardan dolayı da uşüttüm mü ne anlamadım diğer delik tıkandı Bn iki aydır ağızdan nefes alabılıyorum sadece o da çok zormuş gece uykusu yok boğazda kuruluk yapıyor ne yapıcam anlamadım
Dediler kuzum ama özel sigortamız var sadece ve malesef estetiğe giriyormuş ve karşılamıyormuşOyy ameliyat demddilermi aldirsan rahatlarsin kuzum gorumcem olmustu..ama tekrarlayan bisi malesef
ahahhYok kuzum ya bugün yumurtlama günüm test yapmadım ama akıntım çok yogun ve uzayan akıntı artık Bı zahmet tanıyalım bu vucudu iki sene oldu... Zaten doktor bildiği için antibıyotık yazmadı vıtamin ve gargara falan verdi
Hadi yaa anladm.kuzumm cok gecms olsn yaaDediler kuzum ama özel sigortamız var sadece ve malesef estetiğe giriyormuş ve karşılamıyormuş
Saol cnm Allah razı olsunHadi yaa anladm.kuzumm cok gecms olsn yaa
ayy ben annemlerdeydim kuzum annemle gittim hastaneyeKayinvalide geldimi kiz hastaneye onu sorcaktm unuttm diretmisti bi ara gelcm diye..
Azcik daha topla Dön gari evine esin seni bekler :))
Sendende kuzummSaol cnm Allah razı olsun
İnş kuzum bi gelse var Ya bnım ki posur posur u yu yor bebeği leylekler getirir artıkınahahhsürpriz olsun bu ay inşaallah canım yaa
Iyi bari kuzumm annenle daha rahat olmustur tabi..bu asamayida atlattn sukurler olsn kuzumm gelsin bebis )ayy ben annemlerdeydim kuzum annemle gittim hastaneyefilmden sonra buraya geldim eşim sağolsun anlayışla karşıladı:) vallahh özledim onu da
kız bu da hep uyuyorİnş kuzum bi gelse var Ya bnım ki posur posur u yu yor bebeği leylekler getirir artıkın
Keşke sesli mesaj tükleyebilaeydim nasıl YoruLduysa artık horluyor iki gözümün çiçeği...kız bu da hep uyuyoryarın pazar uyandır gayrı
inşaallah canım benim ya ama ben sonucu bi dr gösterdim sonuçların güzel dedi .Iyi bari kuzumm annenle daha rahat olmustur tabi..bu asamayida atlattn sukurler olsn kuzumm gelsin bebis )
benimkinin oyun huyu olsa alır kırardım o teli vallaKeşke sesli mesaj tükleyebilaeydim nasıl YoruLduysa artık horluyor iki gözümün çiçeği...⛬ He valla ya sadece uyuyor uyanık olduğu zamanda oyun oynuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?