Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla kuzum biraz daha ıyıyım doktor ilaç yazdı onları kullanıyorum sen nasıl oldun
Geçmiş olsun canım benim korun diycem de korunma aman boşver:)
iyiyim şükür bende balim

Yok kuzum ya bugün yumurtlama günüm test yapmadım ama akıntım çok yogun ve uzayan akıntı artık Bı zahmet tanıyalım bu vucudu iki sene oldu... Zaten doktor bildiği için antibıyotık yazmadı vıtamin ve gargara falan verdi

Cnm gcma olsn kotu bisi yk insallah

U Umithepvar Yok kuzum saolasın valla iki ay olucak nerdeyse burnumda et varmış kapanmış sol taraf bu havalardan dolayı da uşüttüm mü ne anlamadım diğer delik tıkandı Bn iki aydır ağızdan nefes alabılıyorum sadece o da çok zormuş gece uykusu yok boğazda kuruluk yapıyor ne yapıcam anlamadım

Oyy ameliyat demddilermi aldirsan rahatlarsin kuzum gorumcem olmustu..ama tekrarlayan bisi malesef

ahahh sürpriz olsun bu ay inşaallah canım yaa

Kayinvalide geldimi kiz hastaneye onu sorcaktm unuttm diretmisti bi ara gelcm diye..
Azcik daha topla Dön gari evine esin seni bekler :))
ayy ben annemlerdeydim kuzum annemle gittim hastaneye filmden sonra buraya geldim eşim sağolsun anlayışla karşıladı:) vallahh özledim onu da

Iyi bari kuzumm annenle daha rahat olmustur tabi..bu asamayida atlattn sukurler olsn kuzumm gelsin bebis )
inşaallah canım benim ya ama ben sonucu bi dr gösterdim sonuçların güzel dedi .

adetin 3. günü gel tedaviye başlayalım dedi anlamadım bi sorunum yok niye tedavi diyor eşimin sonuçlara falan bile bakmadı tamam gelecem dedim
sonra başka bi dr gösterdim o da temiz dedi ama o tedavi demedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…