- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.391
- 158
Napıyon komşuBen de iyiyiim
Allah kolaylık versiin, bana işe gitmek ölüm gibi geliyo böyle zamanlardaNoruyonuz kizcelerr
Yarin is basliyo bnm 2 haftanin ardina puff
İyiyim canım tel bozuldu giremiyorum o yüzden sizde iyisinizdir inşaallah yaptırdın mı Pazar günü testini ?Zeyah3917 bebisimm napiysn sesin cikmiyo bi sikinti yk insallah
Sormaa kuzuuu nasi zor geldiiiiiiAllah kolaylık versiin, bana işe gitmek ölüm gibi geliyo böyle zamanlarda
Yaa kuzum yaa bnmde tel bozuldu esimin eskisini kullaniym vala telden gorunmusler bize :) yaptirdim buyumus minnakim teyzesi :)) bakalim dr.u aricam belki cagirir bu hafta kuzumİyiyim canım tel bozuldu giremiyorum o yüzden sizde iyisinizdir inşaallah yaptırdın mı Pazar günü testini ?
Günaydın iyi yaptın komşu dinlenErkenden uyumuşum dün komşuugünaydıın
Gunydinn cnmmgünaydın minnaklar :)
Günaydın minişgünaydın minnaklar :)
Perşembe kan vercem inşallah, iğneden mi bilmiyorum hala ikinci çizgi var idrar testindeGünaydın iyi yaptın komşu dinlenkaç gün kaldı teste
Gunydinn cnmm
Günaydınlaargünaydın minnaklar :)
Kaçıncı gün bugünPerşembe kan vercem inşallah, iğneden mi bilmiyorum hala ikinci çizgi var idrar testinde
Günaydın miniş ☀
Günaydınlaar
10 canımKaçıncı gün bugün
Yaptım valla bu sabahyol arkadaşımmnapıyorsun şafak kaç benden habersizce test mi yaptın :)
İyiyim canım hafta sonu c.tesi dışardaydım kendime zman ayırdımnasılsın canım hafta sonun nasıl geçti dökül bakalım :)
10 canım
Yok zaten perşembeye kadar negatif varsayıyorum ama inşallah olmuşturİğnedendir o cnm kan testi görmeden ümitlenmemeni tavsiye ederim. Ben iğne kullandığımda 11. Gün negatif olmuştu 13. Gün tekrar pozitifleşti hemde kop koyu çıktı gittim kan verdim 2.23çok fena hayal kırıklığı yaşamıştım allah kimseye yaşatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?