- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
Onlar duygularını içinde yaşıyo diye bizden de aynı performansı bekliyolar ama malesefkimyasal gebelik olduğunda ben salya sümük ağlıyorum eşim karşımda oyun oynuyodu tabiki bu ne rahatlık diye kavga çıkarmıştım duygularımı yönetme şeklime karışma sadece senin acın yok dediğinden beri bu konularda çok ilişmiyorum ona da
Ben baya ağlağım ya hiç hazetmiyorum o huyumu geçen video izliyorum daha videonun başı ne olduğunu bile anlamadım ama kadın ağlayarak konuşuyo bende ağlamaya başladımevet öyle canım erkekler daha çok koruyucu teselli vermeye odaklı oldukları için öle yapabiliyorlar. kimi kadınlar iş temizlik yaparak rahatlar kıimisi ağlayarak :) biz ağlayanlardanız
birlikte içelim sabah kahvemizi ayılalım canlarım :)
Tşk canlarAşk olsun komşuum gel buyur
kızım ne iğnesi iğne mi kaldı bebistir o testi at bize :)Perşembe kan vercem inşallah, iğneden mi bilmiyorum hala ikinci çizgi var idrar testinde
Dur atayımm ama baya silikti bekleyince ne oldu bilmiyorumkızım ne iğnesi iğne mi kaldı bebistir o testi at bize :)
Ben baya ağlağım ya hiç hazetmiyorum o huyumu geçen video izliyorum daha videonun başı ne olduğunu bile anlamadım ama kadın ağlayarak konuşuyo bende ağlamaya başladımeşim diyoki olayı anlayıp ağlasan tamam da daha bişeyi anlatmadı ki kadın ağlamak bazen candır ama bazen de çok can sıkıcı bi özellik
Ay maşallah bu ne enerji hatunlar:)
Etiketle bakim biikızlar tatlı yarışması var oy vermek isterseniz sizi oraya etiketleyeyim 2 oy hakkınız var :) isteyen varsa etiketleyebilirm :)
Görebiliyo musun bilmiyorum baya silikR4bi4
5, taş çatlasın 10dur vakti geçmemişti kuzumevet kuzum çok silik bide kaç dk snra çektin oda önemli
5, taş çatlasın 10dur vakti geçmemişti kuzum
Yok kız 5 çok değil 20dk dan sonra geçersiz yazıyo5 çok değil mi kuzu ben en fazla 1 dk bekleyip atıyomben mi hızlıyım
Yok kız 5 çok değil 20dk dan sonra geçersiz yazıyo
Tabikisi debütün dklarımı sonuna kadar kullanırım diyorsun
Tabikisi de
Bide ben 30 tane aldım ya gelip gidip yapasım geliyobenimde canımı çektirdin bnmde test yapasım geldibağımlılık gibi bişi oldu bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?