Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
oyun bozanlık yaptın beni geride bıraktın olmaaaz kız pembe çıktıysa iğneden alakalı neden pembe çıksın ki sonuçta bu hamilelik testiiii geliiiyooo olabilirmii
İğnede hcg hormonu var ya kuzum zaten ilk günlerde hep pozitifti özür dileriiiimm al sana gönül alma çikolatası inşallah geliyoduur bakalım nasip

ben c.tesi çalışıyordum pek bişi yapmadım.. pazar günü
-3 makina çamaşır as, topla
-ütü yap
-çarşafları değiş
-çöpleri topladım attım
-bi dinlendim meyve molası yaptık
snra eltimgile yemeğe gittik ve uyudummm
geri kalan işlerde zamanla olur amin

İğnede hcg hormonu var ya kuzum zaten ilk günlerde hep pozitifti özür dileriiiimm al sana gönül alma çikolatası inşallah geliyoduur bakalım nasip

inşllah kuzum evet öleymiş demin gkmyc okudumda bilmiyodum ya o zaman önemli olan kan testi bekleyeceük
çikolatalar senden kahveler benden

sağol canım hadi hayırlısı :) hafta sonu neler yaptın
Önce ev baktık işte cumartesi günü sonra kuzenlerime gittik eşimle kuzenim birbirlerini bulunca gömü bulmuş gibi sevinip pubg ye daldılar sözde akşam döncektik ama pubg yüzünden orda kaldık pazar günü de dönerken kayınvalideme uğradık evde tekmiş onla vakit geçirdik akşamda ev evimi özlemişiim

ooo baya yoğun geçmiş :) ev gezmelerri turnesi

Kız sonunu beğendim iyi laf

eşimde bana hayırdır pek bi duygusalsın şaka yapmaya gelmiyorsun dedi
Onlar duygularını içinde yaşıyo diye bizden de aynı performansı bekliyolar ama malesef kimyasal gebelik olduğunda ben salya sümük ağlıyorum eşim karşımda oyun oynuyodu tabiki bu ne rahatlık diye kavga çıkarmıştım duygularımı yönetme şeklime karışma sadece senin acın yok dediğinden beri bu konularda çok ilişmiyorum ona da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…