- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.391
- 158
İnşallah canım allah yüzünü güldürür bu ay inşallahYok zaten perşembeye kadar negatif varsayıyorum ama inşallah olmuştur
Amiin inşallah hepimizin yüzü güler artık kuzummİnşallah canım allah yüzünü güldürür bu ay inşallah❤
Yaptım valla bu sabahbugünü saymazsaaak yarın durcaaz öbür gün durcaaz sonra teeesstt
İğnede hcg hormonu var ya kuzum zaten ilk günlerde hep pozitiftioyun bozanlık yaptın beni geride bıraktın olmaaazkız pembe çıktıysa iğneden alakalı neden pembe çıksın ki sonuçta bu hamilelik testiiii geliiiyooo olabilirmii
İyiyim canım hafta sonu c.tesi dışardaydım kendime zman ayırdımpazar evdeydm. bi kaç gündür kasıklarım üşütmüş gibi sancılanıyo. Farkedince karnımı sardım kendimi sıcak tutmak için ama pek faydası olmuyo Sen nasılsın neler yaptın hafta sonu
İğnede hcg hormonu var ya kuzum zaten ilk günlerde hep pozitiftiözür dileriiiimm al sana gönül alma çikolatası inşallah geliyoduur bakalım nasip
Aynen şafak az kaldı bekleyelim bakalımminşllah kuzum evet öleymiş demin gkmyc okudumda bilmiyodum yao zaman önemli olan kan testi bekleyeceük
çikolatalar senden kahveler benden
Aynen şafak az kaldı bekleyelim bakalımm
Oh mis afiyetler olsun
Önce ev baktık işte cumartesi günü sonra kuzenlerime gittik eşimle kuzenim birbirlerini bulunca gömü bulmuş gibi sevinip pubg ye daldılarsağol canım hadi hayırlısı :) hafta sonu neler yaptın
Önce ev baktık işte cumartesi günü sonra kuzenlerime gittik eşimle kuzenim birbirlerini bulunca gömü bulmuş gibi sevinip pubg ye daldılarsözde akşam döncektik ama pubg yüzünden orda kaldık pazar günü de dönerken kayınvalideme uğradık evde tekmiş onla vakit geçirdik akşamda ev evimi özlemişiim
Bu haftasonu da sonuç belli olcak ya eşime diyorum ya cenaze evine döndercem ya düğünooo baya yoğun geçmiş :) ev gezmelerri turnesi
Kız sonunu beğendim iyi lafben c.tesi çalışıyordum pek bişi yapmadım.. pazar günü
-3 makina çamaşır as, topla
-ütü yap
-çarşafları değiş
-çöpleri topladım attım
-bi dinlendim meyve molası yaptık
snra eltimgile yemeğe gittikve uyudummm
geri kalan işlerde zamanla olur amin
inşllah kuzum evet öleymiş demin gkmyc okudumda bilmiyodum yao zaman önemli olan kan testi bekleyeceük
çikolatalar senden kahveler benden
Aşk olsun komşuum gel buyurBende istiyorum
Bende istiyorum
Kız sonunu beğendim iyi laf
Bu haftasonu da sonuç belli olcak ya eşime diyorum ya cenaze evine döndercem ya düğün
Ağlamaya yer arıyosun çare mi tükendi diyone diyor öyle diyince
Ağlamaya yer arıyosun çare mi tükendi diyo
Onlar duygularını içinde yaşıyo diye bizden de aynı performansı bekliyolar ama malesefeşimde bana hayırdır pek bi duygusalsın şaka yapmaya gelmiyorsun dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?