- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.391
- 158
Hayır olsun kız ne oldugünaydın hüzünleride mutluluklarıda bir arkadaşlarım
benimde dün akşam özel bölgem ve üstüne sancılar girdiadet sancısıda değil.. galiba dış gebeliğe koşarak ilerliyom yada. başka bişi
Hayır olsun kız ne oldu
günaydın hüzünleride mutluluklarıda bir arkadaşlarım
benimde dün akşam özel bölgem ve üstüne sancılar girdiadet sancısıda değil.. galiba dış gebeliğe koşarak ilerliyom yada. başka bişi
İhmal etme öyle bi şüphen varsa hemen git doktoragünaydın hüzünleride mutluluklarıda bir arkadaşlarım
Benim de erken gebelik testinde bişey çıkmadı, hala regl olmadım, aynı ağrılar bende de var, dün akşam dış gebelik korkusundan uyuyamadım dön dön
İhmal etme öyle bi şüphen varsa hemen git doktora
Devlete gitsene burda durumunu anlatınca sıra veriyolar orda vermezler migitcemde gidemiyorum sıkıştık biraz. yeni kredi kartı gelcek o gelsin gitcem artık
Beklemeden git bence için rahat eder en azındanvalla inan bende bilmiyorum ki 1 haftadır sağ tarafımda batmalar var dün akşamda sıklaştı doktora gitmek için adet olmatı bekliyorum
Devlete gitsene burda durumunu anlatınca sıra veriyolar orda vermezler mi
Beklemeden git bence için rahat eder en azından
Anladım inşallah öyle bişey değildir. Bende bugün pek mutsuz ve umutsuz uyandımyakın tarihe randevu yok acil birşey değilsede vermiyorlar ve. 1 odaya 3 hasta giriyorsun herkes sırayla derdini anlatıyor özel die birşey yok
Anladım inşallah öyle bişey değildir. Bende bugün pek mutsuz ve umutsuz uyandım
Adet olcam gibi hissediyorum yine gelmedi herhalde bebiş. Tüp bebek araştırıyorum bakalımamin kuzum neden öyle uyandın bugun herkes kötü taraftan kalkmış
Adet olcam gibi hissediyorum yine gelmedi herhalde bebiş. Tüp bebek araştırıyorum bakalım
Şeytan git bi test yap 11inci gün artık belli olur diyo da şeytana uymamaya çalışıyorumZaten bizim muallaklarımız bizi bizden alıyor
Sana ne oldu komşum hayırdırAnladım inşallah öyle bişey değildir. Bende bugün pek mutsuz ve umutsuz uyandım
Şeytan git bi test yap 11inci gün artık belli olur diyo da şeytana uymamaya çalışıyorum
İyiyim canım adeti iple çekiyom tedaviye başlicam. üşengeçlik var çok fenap a t u l i sen nasılsın kız iyimisin :)
Bebiş olmadı yine gibi hissediyorumSana ne oldu komşum hayırdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?