Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benden daha çok bekleyen var hiç kavuşamayan var belki üzülmemde yanlış ama işte üzülüyo insan yine de. Nasip, nasipten ötesi yok. Belki de hiç olmicak Allah sabır sıhhat versin inşallah
Kuzum uzulmek ne kelime yikim oluyr..Esimde hep oyle derdi belki hic olmicak diye..hep kizardim ona ndn olmasin diye..simdi sana kiziyem nedn o yonunu dusunuyosunn elinden geleni bi yap bakalim tup bebek sayfasinda neler neler var yumurtasi 1 tane toplaniyr o transfer asamasina gelmiyrr 2 tane toplaniyr biri donduruluyr digeri transfer ediliyr cnm bnm neler neler var 8. Yilinda8. Denemesi olan var yaslar alms basini gitmis..yani demem o ki tup bebegide bi dene bakalim ben deneyelim dedigimde dr.um kizmisti deneyelim degil yapalim bi yap bakalim..olumluyu dusunerek insallah..en son asama tup bebek evet.ben hep dua ederdm tup bebek asamasina gelmeyeyim diye ama Rabbim bu asamada nasip etti bak senin degil Rabbinin planladigi sekilde olacak hersey..buna sende inaniyorsun biliyrm insallah inancini yitirma kuzum bnm..ne ck konustm :))

Aslında küçüklüğümde hep anneme şey derdim ben nasılsa ikiz istiyorum ilerde direk gidip tüp bebek yaptırcam oh mis. Şimdi diyorum çok mu içten dilemişim acaba bu konumlara geldim. İnşallah tüpten olumlu sonuç alırım hayırlısıyla sağlığıyla

:) oyle olms galiba baksana :)) olsn Rabbim hayirlisiyla nasip etsinde tup olsn kuzumm

arkadaşlarımızı teselli ederken sessizce takip eden arkadaşlarımızı kırmasak mı acaba diyorum hani

sizin yaşlar kaç bilmiyorum ama ben de o yaşının başını alıp gidenlerdenim ama Rabbimin izniyle O OL dedikten sonra kulları da tevekkül ettikten sonra olmayacak işler olur ki

ben 38 yaşındayım normalle yolla iki kez hamile kaldım ilki 6 haftalık düşük oldu ikincisi kimyasal oldu Rabbim inşallah üçüncü kez hamile kalıp sağlıklı gebelik ve sağlıklı evlatlar nasip edecek inşallah inanıyorum çok şükür bin şükür

Kırmak amaçlı söylememiştir eminim Sağlıkla gelir inşallah bebeğin

Cnm tabikide Rabbim nasip ettikten sonra hersey oluruna varacaktir..benm kimseye lafm yk her bayan annelik duygusunu tabikide tatmak istiyr bak 23 yasnda olanada ndn burdasin dedm..41 yasinda hamile kalan ablalarim var etrafimda..arkadasimizin asilamayla pes etmemesi icindi soylediklerim..kimseyi kinamam asla kirdiysamda ozur dilerm o boyutu dusunemedim galiba.. kizlar yasini soylediginde 20li yaslardi 34 yasinda arkadasimizda var ve cok gec yaslar degil bunlar bnce..Rabbim isteyen herkese nasip etsn insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…