- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
Tam pasta tarif etcektim kiii aklıma bebişliler geldi canlarını çektirmiyimama şuan bi tatlı için delirebilirim
Anldm kuzum tez zmnda insallhçekildim de işte bazen erken davranmakta iyidir kendimide çok üzmemiş olurum :)
Kalkıp tatlı yapayım bari kendimebende bende bi çıkolatada iyi gelirdi
Tamam yapayım da atayımooo o zaman resim at bana
Tamam yapayım da atayım
Nerden aldın? Git geri verBozuk çıktı böyle de bi bahtsızım
Ta kaynarca köprüsünün orda şimdi oraya bida kim yüricek bida tatlıbaktan şaşmıyım bariNerden aldın? Git geri ver
tüp tıkanıklığı canm
Kuzummm demek o yüzden seni kendime çok yakın hissettim, yaşlıyız ikimiz de :)arkadaşlarımızı teselli ederken sessizce takip eden arkadaşlarımızı kırmasak mı acaba diyorum hani
sizin yaşlar kaç bilmiyorum ama ben de o yaşının başını alıp gidenlerdenim ama Rabbimin izniyle O OL dedikten sonra kulları da tevekkül ettikten sonra olmayacak işler olur ki
ben 38 yaşındayım normalle yolla iki kez hamile kaldım ilki 6 haftalık düşük oldu ikincisi kimyasal oldu Rabbim inşallah üçüncü kez hamile kalıp sağlıklı gebelik ve sağlıklı evlatlar nasip edecek inşallah inanıyorum çok şükür bin şükür
internetten araştırdım ama bana hiç uymuyor bilmeyenlere bilgi olsun die paylaşım yapayım :)Histereskopi ile açıyorlar onu kuzum
Ooo boşver o zaman aynen kız şeyde çok güzel tavsiye ederim gaziantep baklavacısı var taze oluyo hep orası el açması yapıyolarTa kaynarca köprüsünün orda şimdi oraya bida kim yüricek bida tatlıbaktan şaşmıyım bari
Şerbetli tatlı sevmiyom ben yaOoo boşver o zaman aynen kız şeyde çok güzel tavsiye ederim gaziantep baklavacısı var taze oluyo hep orası el açması yapıyolar
Muhteşem canım maşaallah :) beni hastaneye yatırdılar kansızlıktan ötürü dualarınızı bekliyorum3061 olms kuzu tekrar kan vermene gerk yk diyip randevu veerdiler 2 nisanda ilk bulusma :)
Yok canım diş hastanesinin arkadında bellona var bellonadan az yukarı çıkıyon orda sağda hemen minik bi dükkanŞerbetli tatlı sevmiyom ben yayukardakini diyon dimi eski çamçeşme parkının ordaki
Tez vakitte düzelir sonuçların inşallahMuhteşem canım maşaallah :) beni hastaneye yatırdılar kansızlıktan ötürü dualarınızı bekliyorum
Aaa çok geçmiş olsun rabbim şifa versinMuhteşem canım maşaallah :) beni hastaneye yatırdılar kansızlıktan ötürü dualarınızı bekliyorum
Orda da şubesi var demekki bellonayı biliyorum da tatlıcı dikkatimi çekmedi hiçYok canım diş hastanesinin arkadında bellona var bellonadan az yukarı çıkıyon orda sağda hemen minik bi dükkan
Minik çünküOrda da şubesi var demekki bellonayı biliyorum da tatlıcı dikkatimi çekmedi hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?