- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.391
- 158
Geçmiş olsun canım Allah şifa versinMuhteşem canım maşaallah :) beni hastaneye yatırdılar kansızlıktan ötürü dualarınızı bekliyorum
Çorbaysa azcık süt katıyom benBiberli olan yemeğe etkili çözüm lazım yaa off yemeğim çok biberli olmuş
Değil neyse bi miktar suyunu değiştirdim biraz daha iyi olduÇorbaysa azcık süt katıyom ben
Oy kuzumm Rabbim sifa versinn tez vakitte iyilesin insallah yaa kiyamam sanaa..Muhteşem canım maşaallah :) beni hastaneye yatırdılar kansızlıktan ötürü dualarınızı bekliyorum
Kuzummm demek o yüzden seni kendime çok yakın hissettim, yaşlıyız ikimiz de :)
Geçmiş olsun canım benim az daha dayanMuhteşem canım maşaallah :) beni hastaneye yatırdılar kansızlıktan ötürü dualarınızı bekliyorum
An itibariyle adet oldum
Nasibimde yoktur belki hayırlısı olsun
Sen napıyosun canımNapıyonuz gençler
Yattım vallah yoruldum bugün. Az önce temizlik yaptım deli gibi ocağı fırını falan temizledimSen napıyosun canım
Eşine söyledinmi kan sonucunu canımNasibimde yoktur belki hayırlısı olsun
Kuzum verdın mı kilo bnde çok istıyorum kilo vermeyi yaptığın bırseyler var mıSelaaam kızlar kusura bakmayın uzuuun zamndir gelmiyorum buralara düşünmemek icin takipte edemedim nasilsinz yeni hamileler var mi kimler test yapti kimin bati yakin nasıl gidiyor ben bir bir buçuk aydir sadece kilo odakliyim kendime bile bebek düşünmüyorum die söylüyorum surekli beklentim olmasin istiyorum biraz yol aldim kilo konuusunda ama daha yolum uzun tabi nasip insAllah Rabbim hepimizi gönlündekini nasip etsin
Bidanem çok geçmiş olsun sağlıkla gelsin inş allahım yardımcın olsunMuhteşem canım maşaallah :) beni hastaneye yatırdılar kansızlıktan ötürü dualarınızı bekliyorum
Verdim canım şimdilik iyi gidiyor yaptığım yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum spor yapiorum günlük bi saat yürüyüş+leslie + her gün 100 squat+ yeni yeni pilates ekledim haftada 3 4 gün..Kuzum verdın mı kilo bnde çok istıyorum kilo vermeyi yaptığın bırseyler var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?