Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biberli olan yemeğe etkili çözüm lazım yaa off yemeğim çok biberli olmuş

Selaaam kızlar kusura bakmayın uzuuun zamndir gelmiyorum buralara düşünmemek icin takipte edemedim nasilsinz yeni hamileler var mi kimler test yapti kimin bati yakin nasıl gidiyor ben bir bir buçuk aydir sadece kilo odakliyim kendime bile bebek düşünmüyorum die söylüyorum surekli beklentim olmasin istiyorum biraz yol aldim kilo konuusunda ama daha yolum uzun tabi nasip insAllah Rabbim hepimizi gönlündekini nasip etsin

Kuzum verdın mı kilo bnde çok istıyorum kilo vermeyi yaptığın bırseyler var mı

Kuzum verdın mı kilo bnde çok istıyorum kilo vermeyi yaptığın bırseyler var mı
Verdim canım şimdilik iyi gidiyor yaptığım yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum spor yapiorum günlük bi saat yürüyüş+leslie + her gün 100 squat+ yeni yeni pilates ekledim haftada 3 4 gün..
93 tum 14 subatta başladığımda su an bugün itibariyle güncel kilom 85.5 canım insAllah daha da veririm..
İrade ve kararlılıkda olay bence vermek istersen bence yarış bunun için en ideal ortam ben kilo vermeye karar verdim kk da diyet gruplarına katıldım insanı hem motive ediyor hem de hirslanmayi sağlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…