- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.391
- 158
İyiyim cnm ya kuaföre gitsemmi gitmesemmi muallaktayım vücut temizliği içinİyiyim çok şükür komşum doktorla konuştum daha gençsin hemen tüpe yönelme bence dedi. Yumurta takibi yapalım bi kaç ay dedi. Aklım karıştı napsam bilemedim. Sen nasılsın komşum
yerleşmeAdet oldum erken geldi sanki aşılamanın 12inci günü
Yok kız onlarla yaşasaydım bi nebze konuşurdumsadece bazı kelimeleri biliyorum ama yetmiyo bazı şeylerle yan yana gelince anlam farklılığı oluyo zor yani
Yok yeni yaptığına dedimyanan yemek olsun
İyiyim cnm ya kuaföre gitsemmi gitmesemmi muallaktayım vücut temizliği içinMalum bölge beni tırsıtıyo uzun zamandır ağdayla yapmamıştım
İyiyim çok şükür komşum doktorla konuştum daha gençsin hemen tüpe yönelme bence dedi. Yumurta takibi yapalım bi kaç ay dedi. Aklım karıştı napsam bilemedim. Sen nasılsın komşum
git git ben geçen hafta gittim mis gibiyim
En güzeli epilasyon ya git kurtulİyiyim cnm ya kuaföre gitsemmi gitmesemmi muallaktayım vücut temizliği içinMalum bölge beni tırsıtıyo uzun zamandır ağdayla yapmamıştım
Yok kız baya baya geliyo sağolsunyerleşme
Bayramlar geçsin öyle deniyim diyorum hem annemi de anca o zaman yanıma getirebilirim şimdi bahçem var diye gelmezaynen 4 ay normal dene sen hemen tüp bebeğe gitme
Ay ona gidemem çok acıtıyoEn güzeli epilasyon ya git kurtul
Aa neden ki ben hiç acı çekmedim çok şükür kurtuldum valla müthiş rahatlık hem zamandan hem sürekli düşünmekten kurtuldumAy ona gidemem çok acıtıyo
Kız benimkininde bahçesi var ama mecbur gelecekBayramlar geçsin öyle deniyim diyorum hem annemi de anca o zaman yanıma getirebilirim şimdi bahçem var diye gelmezbayramlarda dinlenemem yoksa
Bayramlar geçsin öyle deniyim diyorum hem annemi de anca o zaman yanıma getirebilirim şimdi bahçem var diye gelmezbayramlarda dinlenemem yoksa
Ya benim ağrı eşiğim çok düşük zamanında bıyığıma gitmiştim ölüp diriliyodumAa neden ki ben hiç acı çekmedim çok şükür kurtuldum valla müthiş rahatlık hem zamandan hem sürekli düşünmekten kurtuldum
Dün yolculuk yapıyordum len yol yorgunuydum eve geldim duş alıp yattımbir selam verip kaçıyorsun neden acaba
valla bu ne acele kuzu:))))Yok kız baya baya geliyo sağolsun
Eşimde bi sorun yok şükür canım likefaksiyon süremiz uzundu o da normale gelmişKız benimkininde bahçesi var ama mecbur gelecekama bekle istersen biraz daha canım eşinde sorun yoksa hemen tüpe gitme derim ne kadarlık evlisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?