Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyiyim çok şükür komşum doktorla konuştum daha gençsin hemen tüpe yönelme bence dedi. Yumurta takibi yapalım bi kaç ay dedi. Aklım karıştı napsam bilemedim. Sen nasılsın komşum
İyiyim cnm ya kuaföre gitsemmi gitmesemmi muallaktayım vücut temizliği için Malum bölge beni tırsıtıyo uzun zamandır ağdayla yapmamıştım

Bayramlar geçsin öyle deniyim diyorum hem annemi de anca o zaman yanıma getirebilirim şimdi bahçem var diye gelmez bayramlarda dinlenemem yoksa
Kız benimkininde bahçesi var ama mecbur gelecek ama bekle istersen biraz daha canım eşinde sorun yoksa hemen tüpe gitme derim ne kadarlık evlisin

Aa neden ki ben hiç acı çekmedim çok şükür kurtuldum valla müthiş rahatlık hem zamandan hem sürekli düşünmekten kurtuldum
Ya benim ağrı eşiğim çok düşük zamanında bıyığıma gitmiştim ölüp diriliyodum kaş aldırırken bile öyleyim bayılacak gibi oluyorum geçen bi yer keşfettim kadınının eli çok hafif hiç acımadı bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…