pinekliyorum kuzu bişey yapmadım henüzEee bugün napıyonuz
Eee bugün napıyonuz
örgü ör canım, nasibinde ne zaman varsa o zaman olacağını düşün olacak inşaallah.Kafadan atınca oluyor diyolar, ben artık bebek düşünmediğim bir an bari olsun istiyorum, beklemediğim anda olsun istiyorum, bıktım hergün ağlamaktan artık.. Kafadan atabilen bar mı?
Saol cnm tsklerFit mutlu anne canım azmine hayran kaldım bizler de vercez inşallah kg ama işte irade meselesi. seni tebrik ediyorum:)
Sağol canım daha gelmesin var vakti beklesin biraz :)Bidanem çok geçmiş olsun sağlıkla gelsin inş allahım yardımcın olsun
Kuzumm nasi oldunn daha iyisindir umarm
Yorgunum sadece kuzum onun dışında iyiyim elhamdulillah hastane çok yoruyor insanı inşallah ilaç işe yarar da değer çektiğimeKuzumm nasi oldunn daha iyisindir umarm
şükür tatlım
zorlu bi süreçti kuzum tüpler tıkalı çıktı, hsg esnasında açtılar. Artık Rabbimden hayırlısını diliyorum canımR4bi4 canım senin hsg nasıl çıktı bu ara hiç bakamadım kaçırdım orayı
Iyi cok sukur kuzumm ictigin ilac yarasin sifa olsun insallah..hastane yorgunlugu ck fena bilirim yavrm Rabbim beterinden korusun orayla da olmuyo orasiz da olmuyo :)Yorgunum sadece kuzum onun dışında iyiyim elhamdulillah hastane çok yoruyor insanı inşallah ilaç işe yarar da değer çektiğime
Kuzum bnım tabi ki vaktinde gelsin ben annesini zora sokmadan gelsin anlamında dedimSağol canım daha gelmesin var vakti beklesin biraz :)
Ne ağrısı kızselam selam ağrım var yatıyom ofiste
Ne ağrısı kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?